Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim - uffff, sanatate muuulta va dorim si sa treaca repede si sa nu fie cu complicatii
Papadie - ioi ... sa-ti treaca durerile. Io in acele momente imi puneam perna electrica pe frunte, sa simt cald, asa imi trecea durerea. Pupici la burtica si Catrinei si tie !
Mitzura - vazut un smecheros frumos si zambaret
Cristalina - tzucam bulanele si ochii aia superbi ai Mariei
Vrabiuta - welcome back si felicitari !
Roxa74 - poi drum bun si vezi ce bunatati papi pe acolo ! Zi-mi cand treci prin vama Bors, poate te salut din mers
Kity - tinem pumnii sa nu ai prbleme si sa fie cum vrei tu !
AndreeaPhilip - am ras citind patania, ca nici io nu m-am putut misca 2 zile, ma dureau toate de la febra mushchiulara
Amironeanu - vezi care-i situatia azi cu kkrile, noi mai avem zile dintr`astea, chiar daca papam orez si banane, umplem pampersii non stop. Cat mai sunteti singure ? Cum trec serile ? Ca la noi e cu cantec cand suntem doar noi doua
Carmenp - cum mai e Ilinca, papa au ba ?
DanaSpeel - si de asta nu ne scrii tu, ca ai treaba in casa ? Poi nu stii ca treaba te asteapta ?

Noi suntem bine, Giulia repeta cuvinte cand romaneste cand in maghiara, ne tot minunam ca parca ea chiar face diferenta intre cele 2 limbi si cand inversam limbile si ne adresam diferit, nu ne baga in seama. In rest nu cerem olita, nu spunem propozitii, nu stam locului o clipa, avem istericale, ne cataram peste tot si nu mai suportam caruciorul, dar ne plac baltile, noroaiele, ploaia, zapada
Si s-a cam smecherit: bea doar vreo 450 lapte din bibe in 3 ture, dar ii mai dau laptic in cana si asa accepta, mai ales daca bag si ceva Nesquick; micul dejun ramane iaurtul Sper sa ajunga atatea lactate / zi.

Gataaaa, ca m-am lungit !
O zi faina tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna dimineata si de la noi.
Si pupam toti copilasii bolnaviori.
Olivia uff, asa imi vine sa-i strang de gat pe astea de aici.Numai amenintati stiu de frica. Parca ziceai ca esti multumita de pediatru lui Luca.
Si pe papadia mica si cea mare le pupam, caci nici Germanica nu e departe de state in ceea ce priveste medicii.
Si parca mai erau copilasi bolbaviori.Ii pupam si pe ei.
Felicitari vrabiutei pentru reusita organizare a simpozionului. Apropo cum a reactionat Lia pui?
Cristalule drum bun spre straineturi, sau mai bine zis spor la facut bagaje. Te lasa Maria in pace?
Carmencita cum stam cu job-ul?Dar biberonara sefa ce mai face?Mai mananca hrean. Lasa ca si a mea mananca crenvusti de pui cu mustar, si din ala iute.
Hai ca va pup si va urez o zi frumoasa.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata ...doamnelor, domnisoarelor si domnilor...hehehe

Liliana, multumesc frumos! Sper sa nu am parte numa de viscole si troiene de zapezi, ca ma ia cu rau de la inima cand ma gandesc...:)
Roxana1974, drum bun si tie.
Olivia, sanatate multa! Sa treaca repede va uram!
Daria, io zic ca-s suficiente lactate, cu tot cu iaurtul. Si io sunt capsata cu laptele...:) (da' pe ce nu oi fi io capsata!?...)
Dana-speel, spor la treaba!...:)
Vrabiuta, felicitari si la mai multe evenimente incununate de succese...:)
Kity...tinem pumnii sa iasa cum vrei tu...

Noi am fost pe la expertul cadastral si pe la primarie ca sa vedem cu apartamentul....cica nu poate sa faca actele mai repede de o luna...Se misca in reluare nenea ala...Asta e...
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Ziua buna fetele.
Am reusit sa pun pozele asa ca va invit la vizionat
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/album?.dir=8bdd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/my_photos
pupici ma duc sa va citesc si revin

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE AZI,CORINAI si ALICE 2004,MULTA SANATATE,SA FITI IUBITE SI SA VATRAIASCA COPILASII DRAGALASII!!!!
L-am mai trimis odata dar s-au dus doar pupiciii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ALICE si CORINA
Sa vi se implineasca toate dorintele si sa aveti multa sanatate, sa aveti parte numai de fericire alaturi de copii si de cei dragi !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna ziua si de la mine - pina la urma am chiulit de la sedinta si am venit la birou pe unde bintui ca deja m-a luat foamea...
Am intrat si am vazut si poze cu Maria a Ioanei - frumoasa fata -ptiu sa nu-i fie de deochi!
Marcela - bine ai revenit si felicitari pentru reusita! Odihna placuta...
Rain - si eu m-am "programat" sa vad gradinita pe 20 martie (eu vreau sa-l dau pe Stefan din toamna), dar mie dna. directoare nu mi-a pomenit ca nu mai are locuri (si chiar am intrebat-o daca e tirziu ca o contactam acum) - mi-a spus ca inscrierile incep in aprilie. Tu de cind vrei sa o dai pe Andreea?
Vad ca azi e zi cu doua sarbatorite - pentru Alice si Corina
sa traiti, sa fiti fericite si iubite!
Azi am oprit-o pe mama sa doarma la noi pentru ca tati e plecat la Londra, iar eu plec cu un tren de dimineata la Cta - abia astept sa ma duc acasa ca tare mi-e dor sa mai stam si noi la discutii pe indelete!
Nu mai stiu cine se plingea de lapte - nici Stefan nu prea se mai omoara cu laptele - abia de bea vreo 50-70 ml la culcare si apx 250ml dimineata... In schimb imi maninca zilnic un iaurt de 200g, iar in unele zile chiar doua (adicatalea 400g!) ceea ce eu zic ca e foarte bine. Am descoperit de scurta vreme iaurturile Zuzu cu fructe si simple si am inceput sa-i dau din astea ca vad ca ii plac si lui foarte mult, asa ca vi le recomand cu incredere!
Am pus si eu aseara citeva poze noi in albumul 18-19 luni ca sa vedeti ce prostii mai face fiu-meu!
Gata, ca m-am intins destul pentru un singur mesaj....

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Chair daca am o gramada de treaba nu puteam sa nu intru si sa spun si eu

ALICE SI CORINA

Sa fiti sanatoase, fericite, iubite si sa va bucurati de ingerasii vostri. LA MULTI ANI!

Ioana, am aruncat un ochi si pe poze, super. Ai o fetita tare dulce, sa-ti traiasca!
Olivia, multa sanatate lui Luca. Poate dupa tratament nu veti mai avea probleme nici noaptea.
Liliana, iar stai treaza in miez de noapte? Ntz, bataie scrie pe tine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Am cetit,mai intai multi pupici si insanatosire grabnica lui Luca!!!!
Apoi pupam toti poznasii fotogenici,ca tare-s cuminti in poze!!!Noi ieri am avut o zi de cascadorii care din fericire nu s-a lasat cu urmari(doar mie mi-au mai iesit fire de par alb)bona mi-a zis ca a cazut de pe fotoliu iar de fatza cu tati s-a urcat pe scaunel,tati a tinut scaunul iar ea a cazut"ca-n filme" vorba' lu tacsu', cu rostogoliri...!
Si ne-am distrat,ca nu poate spune litera h,asa ca zice popotam(hipopotam)ai fui(hai hui)si Dorofoi!A si inca ceva,o invatza baca Geta rugaciunea cu "inger ingerasul meu" stie 2 versuri si ma topesc cand zice"sa aiba ghija de sufetzelul meu"!!!!
O zi buna,buna, cu vreme frumoasa si lucruri bune la toate mamicile si piticii

Mergi la inceput