Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)
Raspunsuri - Pagina 8
carmenp spune:
las` brei, papa, te prind io la-nghesuiala
in alta ordine de idei, nu-sh ce-s cu tampoanele astea de la always ca de cite ori le folosesc ma maninca pasarika
, da` ce ma maninca si-s luate din farmacie nu de la coltu` blocului
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
leeloo2004 spune:
Buna dupa-amiaza si de la noi! Scuzati absentele ca sunt motivate - treaba multa la birou, ce sa-i fac...
Poznasul meu e bine - sper sa ajung vineri dimineata la dr. sa-l mai cintaresc, masor, sa vad si eu cit a mai crescut baiatul!
Saptamina viitoare e invitat la 3 zile de nastere - prin urmare avem un program tare solicitant...
In rest vad ca si-a revenit cu mincarea (sa nu-l deochi!), parca maninca chiar mai bine ca inainte si asta dupa ce vreo luna ne-a scos peri albi cu refuzul mincarii sau cu tinutul ei in gura...
Alte vesti nu mai am - ba mint! - miercuri prietena mea isi aduce fetita, pe Alexandra - acasa! Are acum 1,7 kg si maninca la biberon de nu are treaba!!!
Hai ca va pupez, ma intorc la treaba - va urez un 8 martie fericit (ca miine am sedinta in oras, iar miercuri trebuie sa fac un drum pina la Constanta si nu pot intra decit joi...) si rasfat total!!!1
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
Papadie- multa sanatate Catrinutei si tie si Sofiei mici (parca asa spuneai ca o vei numi,nu?)
...sa stii, am vrut sa-ti spun, ca si Danut a ajuns la 35.6 dupa atatea antifebrile si carpe umede pe talpi si manute. Era nasol ca frisona intruna si era cand foarte fierbinte cand foarte rece, asa ca stateam planton ba sa-l racoresc ba sa-l incalzesc
....a fost nasol, 3 zile am tinut-o asa noptile, ziua era mai ok, ba chiar mai si manca.
Carmenp- vrei sa te remontez putin cu meniul lui Danut de weekend? ca despre nervu/stresu meu nu cre ca mai intereseaza pa cineva: deci sambata lapte dimineata 150, omleta in ulei de data asta si sana, vreo 150 gr toata chestia, pranz NU- DELOC, cina cereale cu un mar, cativa soldatei cu unt, cativa cu icre de hering, lapte 120 ml. Completari: gogosi din targ, prajitura cu mere facuta de mine (prima incercare, prima reusita, cu bucati mari de mere dupa reteta Nataliei) si suc de porto.
Duminica idem, doar ca seara am schimbat soldateii cu unii cu ceva chestie cumparata din metro, specialitati de porc scrie pe conserva, rillettes bretonnes, cu 84% carne de porc, restu sare,piper si grasime, FARA aditivi, conservanti cica. SI cum Danut e fan pateu, dar nu de casa, iaca asta i-am dat. Completari: ou kinder, gogosi din oras si prajitura de sambata, suc de mere si porto. ATAT. Legume-carne NU, sa vedem azi.
bafta tuturor
mitzura spune:
Am uitat sa pun linkul ca sa mai vedeti niste poze cu noi
http://community.webshots.com/user/mitzu30 albumul "1,5-2 ani".
si aparatul nostru s-a stricat iremediabil, asa ca avem poze doar daca ne fac altii cu aparatele lor.
szivarvany spune:
Buna ziua si de la noi ! E o zapada si un ghetus la noi, ca primavara, deh 
Miradi - bine ai venit ! Asteptam vesti despre voi si pozici !
Ioana G - da` macar voi ati scapat de pampersi ...
sa vina somnu` si la voi !
Carmenp - ioi, un we cu scheme la mancare ... Ilinca vrea sa-si mentina silueta
sa vina poftele la mandra mica !
Leeloo - ce veste buna cu micuta, asa da ! Si spor la treburi si deplasari. Pupici lui Stefan, asteptam evaluarea de la pediatru, da` cred ca e un lungan si Stefanutz !
Cristalina - si io care credeam ca vad pozici cu o ochioasa ! Ramai datoare !
Mitzura - iti zic sincer ca am zambit citind despre Tudor si reactia lui la bunici. La noi a pe invers, cand ma vede mandra, i-a pozitia de drepti si se uita sa vada pe unde e tata`so ![]()
Papadie - pt sinuzita si durerile alea nashpa: inhalatie de ceai de musetel amestecat cu sare zgrunturoasa si o ceapa taiata in 4, dar poate ca nu suporti asa ca renunta la ceapa
Si sanatate multa Catrinei
Si asteptam sa dai de beut :-)
Li - ioi, iti imprumut titulatura mea. Dar sincer si pe mine m-ar fi deranjat, stiind ca e bolnav si cu tratament. La noi Giulia a primit ok sa pape cu taica`miu dupa ce i-am vazut analizele la zi (oricum trebuia sa si le faca sa aiba liniste de gura mea, asa macar l-am prins la inghesuiala si nu a comentat, e super fericit sa o vada pe capra mica ciugulind cu el).
M-am intins rau ... salut toata gasca si va doresc o saptamana faina !

Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
carmenp spune:
dario, cre` ca mai mult tine la silueta ma-sii, pen` ca daca nu maninca ei nici io nu poci pune gura pe mincare![]()
vazut una bucata strengar,
lui tudor
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
philip spune:
neata, NEATA
mey, eu-s terminata, m-am apucat de alergat sambata, ieri am jucat tenis si azi nici nu pot merge. ce sa fac, daca se aduna iar ceva kg. oricum trebuia sa fac ceva dupa cat gratar am bagat in mine in we. pupi a dormit ieri mai bine de 2 ore juma la pranz, drept care l-am pus in patut pe la 9 fara si la 10 fara el tot nu dormea. m-am mai si dus in camera sa-l pandesc si-am speriat bietul copil, drept care i-am dat misiune soacra-mii sa-l trezeasca dupa o ora si ceva de nanic ca altfel nu mai apuc sa fac nik seara dupa ce adoarme el. ah, picioarele mele, nici nu le pot atinge....
va pupesc, o sapt faina si ne citim mai tarziu!
philip
&andreea
copilasi dragalasi
cristalina spune:
Doamna pasarike, nici cu 'mneavoastra nu-mi e rushine!
Io zic sa scrii la aia de la fabrica de always-e (oluaize...
) sa-i injuri de mamele dumnealor!...![]()
![]()
Papadico cronofago...daca nu se pune un kil acolo pe tine...n-ai facut nimic!...:)))
Iaca si preocupari de Botosh, asta cu dedicatie pentru Daria, sa nu raman datoare...![]()
http://community.webshots.com/photo/547203847/2409642600085448124qFwwMY
Mitzule, domnu' Popa junior (cred ca mi-am adus aminte bine) e un simpatic...:))
Se pare ca numa' io mananc in orice pozitie...:)...Daca nu manca Maria se chema ca faceam bulimie de stres si tot bagam in mine!...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Doamna Bibi spune:
Buna,
eu sunt super presata de timp,de aia intru si asa de rar pe forum,asta e,n-am ce-i face...oricum am inceput sa mai "testez" si piata de joburi,ca m-am cam invechit pe aici...![]()
In rest toate bune,sa zicem, mai putin viata mea personala,care e al naibii de dureros de statica
,nu v-am mai povestit de mult,dar nu decurge deloc bine,parca nimic nu se leaga,nu stiu zau,chiar asa dificila oi fi? sau inca nu a venit momentul X? Ca sa nu va spun ca si fostul meu sot imi cam da tarcoale (sa zic asa),ii pare rau,dar nu stiu ce sa zic,mi-e teama sa iau o decizie,si el e confuz,stam asa intr-o ameteala totala...offf nu va mai plictisesc cu astea....
...cel mai important,si asta ma bucura cel mai mult, e ca Bogdan face excelent,are o energie debordanta care te stoarce ca pe lamaie...
Va urez numai de bine!!!!!
Monica&Bogda
kim222 spune:
'neata...
Am intrat sa va salut si sa va urez o sapatamina frumoasa..
Noi sintem la fel de bolnaviori ca si acum o luna si ceva....tusim rau de tot cu tot tratamentul homeopatic si cel nehomeopatic...Ne este afectat si un ochisor...care nu raspunde la tratament cu unguent. Acum incerc sa sun la dr...cred ca este cazul sa fortam nota pentru niste antibiotic..ca nu se mai poate!
revin daca mai am timp...