Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)
Raspunsuri - Pagina 7
miradi spune:
Buna ! sunt noua aici pe forum si am o fetita nascuta in 2004 pe 19 August-Andreea -Maria.
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Lia ai dreptate ca nu e ok.....dar asta e, asa fac bunicii astia. esplica-i clar ca asta nu se face si....data viitoare poate nu uita!
Papa...sanatate max mai ales tie...ca inteleg ca Mielika e ok, muma-sa e mai difecta!
miradi bine ai venit printre noi! spune-ne mai multe...si te asteptam cat mai des!
fetili io am o zi greaaaaaa....sper sa treaca cu bine!
pup u all si revin sper curand!
corianai spune:
Neata
Papa spun si io cu intarziere La multi ani si multa sanatate la toti. Cu durerile de capatana... uffff..io de abia scapai, cand nici nu mai speram!!! Io stiu ca exista ceva care-ti ia cu mana, nu stiu daca la voi se gaseste ca aici nu au bagat, Aulin ii zice. Auzi da cu 2 alvedoane odata nu merge??
Rox succese sa scapi cu bine de ziua cea grea
pup toata lumea
g_ioana spune:
Ziua buna fetele
,mandruta mea s-a trezit la 6.30 si ne-a mobilizat bine de dimineatza,ne zicea sa ne imbracam,ne-a asezat la masa si striga"papa mama,guitza maie"asa ca am o stare de speedy gonzales
LA MULTI ANI PAPADIE(scuze pentru intarzieri)MULTA SANATATE,NASTERE USOARA SI PUPICI LA TOATE 3PAPADII!!

Carmen sa stii, ca si eu ca si Olivia sunt impotriva infometarii(desi am primit multe sfaturi de genul asta)eu i-am respectat programul de masa indiferent ce,cum si cat manca(ca sa nu uite ca trebe sa manance
)
Pako,pe noi ne-ai vazut in poze?Daca da,sa stii ca ai dreptate doar intr-o privintza, Maria este frumoasa, dar eu sunt o babaciune de acum
.Apropo de poze,ieri i-am facut poze mandrutei la un an si opt luni asa ca saptamana asta am sa ma laud cu ele.
Miradi bun venit si astept multe detalii.Pe mine ma intereseaza cel mai mult cum doarme mandra ta
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
cristalina spune:
Neata!
G_ioana...Mariile noastre sunt vorbite!...O apuca o limbaritza pe la 6 dimineata de-mi vine sa o arunc!...:)
Miauna ...adica "miiiiaaaauuu!"...ascutzit ca sa se inteleaga cu matzele de afara....ma trezesc cu creierii facutzi muci in fiecare dimineata!...hehehe...Da' sunt simpatice!...:)))
Papadico, sanatate maxima! Vad ca va laudatzi, nu gluma!
Pai daca nu ii dadura medicamente mai dinainte...Ufff...Sa nu-ti vina sa le dai in cap cu sacosha!?
Noi am fost la chef, s-au distrat Botoshu' cu finutzu' la maxim, se pupara, se harjonira, Maria a avut un sarafan frumos de-mi venea sa o mananc. Facui poze...si ma dusei acasa ca sa constat ca s-a stricat aparatul si nu mai poci scoate pozele ca nu am unde sa descarc cardul de memorie. Asta e norocul nostru, o data o imbracai pe botoshica in rochie si nu avusei noroc de poze!....![]()
![]()
Pupam voios!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Miradi, bine ai venit! Sa-ti traiasca fetitza, te asteptam mai des...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
biluta28 spune:
Cine vrea si ii face placere sa ne voteze si pe noi pe site-ul reclamamascataatentie la concursul de fotografi suntem inscrisi cu poza LUI EDI[color=blue]"Parca nu mai bate soarele" [/color]cu [color=red]id biluta28 [/color]
Va multumesc mult pentru orice contributie.
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani- Edi 1 an
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
mitzura spune:
Va salutam si noi!
Cred ca am adunat o gramada de absente, dar ce sa facem, suntem ocupati....
Dati-mi voie sa felicit lumea mai intai!
papdie, La multi ani si sa te faci bine, si sanatate multa si Catrinei! 
Miradi, bine ai venit si sa-ti traiasca fetita! Spune-ne despre voi!
Noi suntem bine sanatosi voiosi si super-MAMOSI! In situatii de "criza" (cel mai des cand vine buna-sa), Tudor se baga efectiv intre picioarele mele si ma tine de cate un picior, ca sa nu il ia. Taica-su glumeste pe seama lui si ii spune "ma tu vrei sa intri inapoi de unde ai venit...
!"
Mami in sus, mami in jos, face ce face si daca nu sunt in incapere incepe cu "Mami nu-i?".
In rest viata monotona
, trec printr-o perioada in care chiar am de lucru, insa mi e pare ca e totul la fel, monoton, imi lipseste stimularea. Am nevoie de o supriza, ceva care sa ma entuziasmeze,....Hm, ...mai bine nu-mi doresc nimic, ca poate ma invredniceste providenta cu vreo surpriza negativa, ca sa nu ma mai plang de plictiseala....
carmenp spune:
salut voios de pionier, ca doar ii luni, bleahhh...
aoleu, mitzuro, nu te plinge, ca asa ma plictisii si io odat` si mi-a dat al de sus de n-am putut duce
, ca de-atunci imi cat singura de treaba![]()
cristal, brei, esti fenomenala
de belita nu ma-ntrebati dac-a halit, ca de la ultima postare am deokiat-o astfel ca-n uichend mi-a varzuit si nervii si rabdarea si orice speranta pe care-o mai aveam c-o sa intre si ea in normal.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
papadie spune:
Carmen multumesc mult pt sambata!
Comoara la casa omului duamna pasaruska! I-am mincat juma de zi :-)))
Cronofaga:-)