Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)
Raspunsuri - Pagina 6
kamiska spune:
Buna fetelor si piticilor !
Noi suntem bine am intrat doar sa va salutam si sa nu ne dati disparute, mami incepe serviciul luni si nu am nici un chef. Sper ca si voi sunteti bine. Va pupam si sper sa ne vedem mai des cu ocazia asta.
Sanatate multa tuturor.
roxana1974 spune:
fetelor! N-am mai intrat demult aici...de fapt viu tot mai rar si pe DC, seara sunt atat de obosita, de-abia ma tzin si sunt si frustrata ca nu am timp sa pun si mana pe cate o carte...
La multi Ani Papadie! Sa ne traiesti si sa infloresti!
Adina, gongutza, imi pare tare rau ca ai patit schema aia cu masina. Sper s-o gasiti fara stricaciuni! Mama lor de nemernici! Multa bafta si nervi de otel!!
Roxana, tizo
cum a fost mai la salonul de infrumusetare? Din poze te stiu draguta, asa ca nu stiu ce-ai mai sperat de la salonul ala :) asteptam sa ne spui daca si ce ai schimbat :)
Lia, de un secol tot vreau sa-i dau si eu linte lui Serban! Serban oricum inghite orice e de mancare, se si vede, e mare, parca are 3 ani jumate. E si inalt, nu mai e asa de rotund, insa are 17 kg! E imens copilul meu! Dar nu asta am vrut sa spun...am vrut sa spun ca la noi cel mai mare succes il au dovleceii umpluti, cu piept de pui si praz si dati la cuptor...cu putin bulion si la sfarsit pun smantana...nu stiu daca obisnuiesti sa-i faci chestia asta lui Danutz...Serban se linge pe bot! Tu cum faci lintea?
Despre jucatul lui Serbanica, el nimereste cuburile alea in gaurile corespunzatoare insa nu face multe chestii pe care copilasii vostri le fac...apoi se plictiseste repede de jucarii, ii plac toate prostiile: sticle, capace, dopuri, cutii de crema, de pasta de dintzi, lady speed stick-ul meu, spray-uri, spuma de par, cheile, pe care le arunca in WC!!! de vorbit e dezastru...si mai nou la faza cu olitza, pe cat eram de incantata la inceput pe atat sunt de dezamagita acum. Nu face pe olitza in 99% din cazuri! Nici nu sta pe ea si ne si pacaleste, face imediat dupa ce-l luam e enervant rau!
Fetelor, eu voi avea o saptamana grea, de marti plec iar intr-o delegatie, tot in delegatii o tin...de data asta la Budapesta si ma intorc vineri asa ca...mai viu maine ca sunt acasa si dup-aia va salut si ne revedem sper cu bine pe vineri...
noapte buna Romania si o zi bua restu' lumii,
Roxa-boxa
philip spune:
la multi ani fericiti papa!
roxana, drum bun si sa te plimbi daca ai timp
pupam pe toata lumea, mai ales mancatoarea de fasole si mancatorul de slanina! m-ati dat pe spate amandoua. hehehe
philip
&andreea
copilasi dragalasi
roxana1974 spune:
neatzaaaaaaaaaa!!!
M-am trezit la 6:50 ca sa pot bea cafelutza, sa inghit niste cioco si sa merg la bazin, de la 8...mai am un pc dar am zis sa dau...aprinderea ![]()
Serbanica, nu-i destul ca doarme cu noi in pat! dar mai doarme si pe freza mea
... ashe ma odihnesc iooooo de numa! tot dau noaptea din maini sa dau jos fiara din parul meu!
roxanaz spune:
LA MULTI ANI PAPADESCUUUU!!!! 

sa traiesti sa infloresti cu prentesele tal;e si cu Ionu 4! chindie placuta!
scuze de intarziere, ieri am avut pauza de net.
Tiz as i said am fots doar in recunoastere, nu l;a tratament. la salon e frumos si intim, mi-am facut programare pentru joi la masaj anticelulitic si electrostimulare....asa ca dau raportul saptamana viitoare. distractie placuta la Budapesta ca taaare misto oras mai e!
Carmen asa deci fasole cu hrean? sa-i fie de bine....si sa nu mai face fitze mitze!
aici e frumos si cald, am fost la mare si iepurele mai mai sa se arunce in apa....de abia l-am luat de acolo. la vara presimt ca o sa fie vai de noi....scafandru se face!
va uram o duminica super in continuare....si o saptamana si mai si!
Dorsilia spune:
buna!
eu lintea o fac cu putin zarzavat fiarta acolo si la final adaug un pic de usturoi, bulion de rosii, o trec prin sita si rezulta un pireu....nu pot sa zic ca e cine stie ce de buna
is suparata foc: a venit azi socru meu si i-a dat lui Danut sa manance din prajitura lui, adica de unde muscase el, si eu cu asa ceva sunt TOTAL impotriva....in plus mai e si sub nu stiu ce tratament cu medicamente pt leucemie limfatica. Deci nu va zic ca am din cauza asta o duminica de rahat. Eu am grija de pui si pana acum nu mi-a facut nici macar o singura afta si nici alte boli ciudate si uite vine dobitocu asta si ii pericliteaza sanatatea, imi vine sa-l omor eu
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Dorsilia
buna!
eu lintea o fac cu putin zarzavat fiarta acolo si la final adaug un pic de usturoi, bulion de rosii, o trec prin sita si rezulta un pireu....nu pot sa zic ca e cine stie ce de buna
is suparata foc: a venit azi socru meu si i-a dat lui Danut sa manance din prajitura lui, adica de unde muscase el, si eu cu asa ceva sunt TOTAL impotriva....in plus mai e si sub nu stiu ce tratament cu medicamente pt leucemie limfatica. Deci nu va zic ca am din cauza asta o duminica de rahat. Eu am grija de pui si pana acum nu mi-a facut nici macar o singura afta si nici alte boli ciudate si uite vine dobitocu asta si ii pericliteaza sanatatea, imi vine sa-l omor eu
Lia, si zici ca mai traieste socruto ?

mi-e somn, ma duc sa dorm un pic, dar revin...
alice2004 spune:
Salutareee !
Ce zi frumoasa la Bucuresti, poate ca vine primavara totusi ...![]()
Liaaaa, te inscrii la categoria "nu-s paranoic, dar devin curind !" ... soro, esti de belea ! Nu ca nu as impartasi sentimentul, aseara Andrei impartea un fluier cu verisoara-sa care tuseste bine de tot, l-am ferit io cit am putut, dar ne uitam cu totii la meciul de handbal al Stelei si ne-a furat peisajul, asa ca atunci cind ne-am dezmeticit, era too late ! Daaa tu ma intreci big time, relaxeaza-te, mama, ca nu se intimpla nik ! Doar n-o sa iti pui copilul sub un clopot de sticla, nu ?
Un sfirsit de duminica super va doresc ! Si pupici tuturor !

Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Dorsilia spune:
Gresiti profund, eu fac parte din categoria "nu-s paranoica ci extrem de paranoica atunci cand vine vorba de copil"
Roxana- traieste socru-meu, insa nu stiu pana maine daca mai rezista, la cat de bine gandesc eu despre el![]()
hai mai, sunt de acord ca nu e ok la clopotu de sticla dar nici sa linga saliva unui batran care face chimioterapie pt cancer, sa-mi fie cu iertare....
noapte buna
, nu ma mai luati in seama, poate era mai bine sa nu va impartasesc grijile mele esite cu totul si cu totul din sfera normalului
si intrate in zona crepusculara
papadie spune:
Multam mult fetele dragele mele!!!
Love u tare pe toate*
Bre io am trait un cosmar cosmaresc....de ziua mea fusai cu Catri la spital. Stiti de de 2 luni ii da doc numa paracetamol ca are bronsite "pe trecutelea". Ei bine s-a suprainfectat si m-a tinut numa in febra 40-41... AU vrut s-o opreasca in spital sa-i puie perfuzii 7 zile noroc ca-si revenise de la paracetamol si a facut distroy prin cabinet. Asa ca au lasat-o acasa cu antibiotic la 8 ore. Cefaclor. NUma ca asear dupa un episod de 40 i-am pus paracetamol, i-am dat antibioticu si la 4 ore cind am controlat-o (cam atita o tine paracetamolu) avea 35.8-35.9....Evident nu stiu ce tre facut la hipotermie. Am stat capie pin la 4 dim sa citesc. Azi a avut doar dimineata fro 39.6 .......... chestie care deja ni se parea parfum....ohoho deci n-are 40 cu...In fine dupa antibiotic si paracetamol..35.9. Maine ii ducem si urina la doc la analize...i-au pus vineri noaptea o punguta si cica sa mergem cu aia cu nitel pipi in ea?!
Eu am cred o criza de sinuzita-ma dor sinusurile de imi vine sa-mi infig cuie intre nas si oki...peste astea ma doare un cap, o ureche si-o amigdala si am nijte muci galbiori de nu e real. Paracetamolu e evident apa de ploaie. Aveti idee ce as mai putea lua?
Pup u all*******************
BTW- Lia oi fi tu paranoica defel da si mie mi-ar fi crapat dinti de la injuraturi la faza aia. N-am pb sa imparta copilu covrigu cu alt copil dar cu un om in varsta nu mi-ar pika delok bine la pipota. Da, ma rog, astea is prejudecati. Acu am alte dureri.
Cand ma fac bine va dau de beut:-)))))))))))))