Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

E-te ca si Ilenutza spuse de portocala ca remediu pt. constipatie bebei. Daca 2 membre serioase sustzin asta, inseamna ca sigur are efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lorda am uitat sa iti zic ca baiatul meu noaptea nu isi suge pumnul si nici ziua cand doarme dar...are tendinte sa-l suga mai tot timpul cand e treaz. De fapt el suge tot ce prinde. De ex. dupa supt il ridic sa ragaie si ma suge pe umar. Am deja semn!!! Dar e un dulce!!! Sper sa ii treaca ca nici eu nu vreau sa am baiat care suge degetul!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Dordia, e-heeee.....a mea a depashit demult faza cu pumnu'. Cre'ca s-a prins ca-si forteaza inutil guritza asha ca de ce sa nu apeleze doar la degetzel: e mai micutz, mai finutz. Rafinata fi'mea asta, ntz-ntz-ntz. Ash prefera-o mai din topor da' sa nu-si mai suga degetu'. S-o vezi cum ajunge la el: prin alunecare. Ishi baga mai intai podu' palmei si dup-aia aluneca incet pana ajunge la degetu' cu pricina. Si cand l-a priiiiiiins, aoaileuuuuu!!!! nu-i mai da drumu' nici moarta. Singurul schimb convenabil pt. ea e un sfârc de-a lu' mama. Orice altceva n-are valoare pt. micutza asha ca nici nu se mai oboseshte sa studieze posibila oferta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am o tona sa va spun si raspund, ca de obicei si nu stiu cu ce sa incep.

Cel mai important: sunt super-fana orice intalnire ati pune la cale!

Ooof ca m-am intrerup si mai am treaba. Revin mai tarziu.
Pup

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

La noi e tare de tot pb.constipatiei,daca nu-i pun supozitor...ii pun sup. o data la 2 zile,off!Deh,daca-i dau numai lapte praf!Mi-a zis pediatra sa-i fac laptele cu ceai anti-colici,da'nu s-a vazut nici o imbunatatire...nimik!
Mai zicea cineva de un piculet de suc de mar,ati incercat asha ceva??
Eu stiam ca marul da gazute multe,imi da mie gaze si rag-rag,da'lui,saracutzu'!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Multam' fain Corap, pentru raspunsul pt. Expo. Sper ca ajungem si noi pe acolo... Am venit mai devreme azi de la munca si am stat cu gaza si am ras si ne-am hlizit una la alta si am mai hohotit si acum ascultam Compact ca ne sunt tare dragi melodiile lor. Sunt destul de obosita dupa o juma de zi de munca, dar cand vin acasa e supeeerrr, nu mai conteaza nimic, nici stress nici problemele nici angajaatii, nici macar lipsa de bani din cont... Sa vedeti chestie, abia azi am observat ca au luat dozatoarele de cafea de la sectie, azi chiar aveam nevoie de un expresso strong.

Mai ce bine ca a inceput weekendu' ca nu mai rezistam inca o zi la serviciu. Stau cu mandra mea si ma plimbaresc si o pupacesc...aha..Lordra stai calma ca si noi avem degetel pentru supt (de fapt avem doua aratatorul si degetu'mare), nu suntem la aceeasi intensitate ca la tine, dar suntem aproape...

teo si bb stefania iulia(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hai sa incerc sa revin.
Intre timp am facut ordine in camera Silviei.. maaaare realizare! ca mai facuse si Virgil inainte prin metoda: luat ce era pe jos la gramada si inghesiutt in pungi si alea bagate prin mobila Silviei. Asa ca le-am luat la rand: hainute de papusica la hainute de papusica, legaturici de par in sertar, vase de bucatarie in cosuletul lor, fiecare tip de jucarele de constructii in cutia corespunzatoare... vi le zic doar asa, ca sa vedeti ce va asteapta despre asteptat.. acu' il astept pe Virgil sa dea cu aspiratorul, sa fie treaba finalizata pana nu se apuca iar Silvia de imprast-jucat! Acum coloreaza!

Anda ti-au zis fetele cotraargumente. La noi principal e ala cu regurgitatul - Nati inainte de baita cam miroase a laptic uscat - mai ales parul si ala cu obisnuinta si cu rutina zilnica - face bine atat la bb cat si la mami. Plus ca e o placere pt ea cat si pt mine.

Cat despre subiectul la ordinea saptamanii:"cum sa facem fitze la titza lui mami cea plina de laptic. " (citez din Noki) la noi am observat ca se manifeste in 2 cazuri:
1. Daca la un moment dat in timpul suptului sau intre cele doua titi i se distrage atentia cu ceva: adio si n-am cuvinte!
2. Daca e flamanda rau si suge cam in gol din titi nr 1 nici s-o pici cu ceara nu vrea din titi nr 2, crede ca si aia e goala [alcoo]

Solutia, de moment: cand face mofturi - o alaptez in pozitia culcat. Vad ca deocamdata functioneaza.

A, si pe Nati o distreaza f tare sa se uite in oglinda. Avem 2 og. mari pe usile de la dulap si daca deschid usa de la dulap pot sa stau pe pat cu ea in brate si sa ne hlizim in oglinda. E super!

Silvia bine ai revenit!

Ilenuta bravo tie pentru toata lupta pt laptic!!!

teo_banu si mie imi place Compact!

Va pupic.
Dar mult ati mai scris, 5 pagini in juma' de zi!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

bb_alinus si eu si Maria!

Si mandra mea isi suge pumnul cu o placere.... Sper sa depaseasca faza asta, ca atunci cand mi-e lumea mai draga (mai ales noaptea) aud muah-muah, pleosc-pleosc si alte-de astea. Vad ca a inceput mai abitir de vreo 4 zile. Incerc s-o distrag cu diverse jucarioare, ne uitam pe geam etc., dar toate sunt solutii de moment.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

....LORDRA, m-ai innebunit cu destu'creponat....
M-am innecat cu bere si am mai si scuipat pe tastatura de mi se lipesc destele acuma
si a meu suge la dest' dar mai rau este ca suge si suzi. Si nu stiu ce-i mai rau :degetu sau suzi. Finuta mea are 3 ani si-si suge degetul si acuma...

ILENUTZA, am inteles sa traiti!!! Azi mi-am luat si tinctura de marar, galactogil nu am gasit dar am mai gasit nutrinatal. dar la alt plafar ca de unde l-am luat pe ala de randul trecut numai avea. Si de aici tot ultima cutie am luat....

Ma duc sa mai citesc..

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LORDRA...hai ca numai apuc sa citesc...esti mortala!!!!
da asa face si vladonele meu cu "alunecarea" si cateodata ma sperii de balutzele ce le gasesc pe langa el...zici ca si-a facut dus asa-i de ud.
Bine macar ca-i trece cu titzi. La noi noi vorba. Unde mai pui ca-i dezorientat cochilu' ca daca-l vad cu destu ii dau suzi...daca trece prea mult timp si nu o da jos i-o iau eu...

DORDIA..hmmm...sadica ? numai ceva usturat sa nu-i pui pe degetel...
Si chiar suge orice prinde???? eu cand il vad pe al meu ca trage prosopelul ce il pun sub cap si-l suge ma iau cu mainile de par ca zic ca ii este foame copilului si nu am destul lapte sa-l satur...
dar daca si la altii e la fel, ma mai linistesc

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput