Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

buna mai mamici,mai!
intr-un final,dupa ce am floodat fara sa vrem reteaua din salajan,ne-a intrat si noua netul in casa!
cre'ca i-am sunat pe-aia de la net de-un miliard de ori,pana-ntr-un final,cand ia-ntrebat sotu':"beyy,ne mai puneti sau nu net,adica mai vreti sa ne puneti,sau nu?"..."da,va punem,da'promiteti ca scoateti rooteru'!"asha ca acum nu avem decat un fir de net in casa,deci e bataie pe net!!!!
noi suntem bine,am facut botezu',am crescut,suntem f cumintei,numai pe humana,de 6 ori pe zi cate 170 ml!!!Muuuuuult mult de tot,la 3 luni!dar si stefanel a crescut,are 64 cm,si vreo 6.700,ceva de genul asta!Mai se trezeste noaptea,n-am ce sa-i fac,varianta cu ceaiu' la ora 2 n-ash incerca-o,ca am citit eu undeva ca daca-i dau mai multe likide decat are el nevoie,ii diluez nu-sh ce compusi din sange...si-atunci renuntai!
incerc sa va prind din urma,si sa ma pun la curent cu barfele,heheeee.
pupicei!!!!
mi-era un dor de voi!offf,da'recuperez eu,ca la vorbit nu ma-ntrece nimeni!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Trimis poeziile pe emailul comun!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi feb 2006
Poze noi mar 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hello!
Cum stati cu vremea in bucuresti? Ca la noi a nins iar, e fain tare afara, acu' a dat soarele, dar bate vantul.:(
Mara - am si eu o colega cu o fetita de patru luni, care era super constipata, facea numai la 3-4 zile si numai cu supozitor. Asta cat timp era alaptata; a inceput sa-i dea cate un bibe de lapte praf si cica s-a reglat - face in fiecare zi, de unde am dedus eu ca o fi ceva in laptele ei.
Felicia - si mie imi place euforia, mai ales emisiunea cu casa pt doi. Foarte faina!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Alina, e mortala Amalia ta. M-am uitat la pozele de martie. E o frumoasa! Hai sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mai fetelor, acum am vazut si eu graficele de crestere ale copilasilor nostri - sa ne traiesti Cristina! ... Pai noi suntem printre codasi! Iar fetele, ce sa mai vorbim, au crescut... ca florile!
Noroc ca ne-a spus doctora acum 3 zile ca stam bine, altfel zau ca ma apuca depresia...

Cristina, sper ca ai primit si de la mine mail-ul cu datele lipsa:
- inaltime la nastere = 52 cm
- la o luna: inaltime nu avem masurata, dar sa zicem 55 (prin interpolare )
- la doua luni: G=4.950, H=58 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Ioana, maria-alexia

Mergi la inceput

In legatura cu problema constipatiei: sucul de portocala cu pulpa (d'ala facut la blender) baut de catre mama care alapteaza are efecte garantate la bebelush. Dara-mi e o cacacioasa innascuta, oricum, insa am observat ca atunci cand beau suc de portocale, face de ma nauceshte. Deshi is mare amatoare de suc preparat de manutza-mi proprie, sunt nevoita sa ma abtin, ca mi-e mila de micutza.

Io mi-am scos micutza de la program, ca ma enerva s-o vad ca-si mananca mainile in asteptarea orei de masa. Ii dau ca inainte, cand vrea muschiu' ei, insa incerc sa respect macar 2 ore distantza intre mese (oricum, mai devreme de 2 ore nu cere). Ma dispera, in schimb, cu suptul deshtului mare....e ceva de groaza. Am incercat sa-i dau suzeta insa mi-a respins-o cu vehementza. Si nu o data. Nush' ce sa-i mai fac. CE SA-I FAC SA-SI LASE DEGETU' ALA-N PACE? Mi-e teama ca n-o sa se mai dezvetze de acest obicei, ca de pe-acuma deja apeleaza prea des la el. Nu mai zic noaptea ce zgomote face - e la juma' de metru de mine, asha ca-i aud toate plescaiturile. De cand cu obiceiu' asta prost am mai mult noptzi albe si-s cam cheaunita. Am incercat si cu manusha insa a facut urāt de tot - era plina de nervi si-a luat-o plānsu' de mi s-a facut si mila de ea.
Voi aveti bebei sugatori de desht? Va impacatzi cu obiceiul asta? (de Lavi stiu deja ca se confrunta cu asta insa nu stiu la ce intensitate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

lordra, las-o mai pe dara-ti in pace, sa aiba si ea un hobby, ca s-o plictisi. unii cu suzi-zuzi, unii cu destu', poate apar si ceva dintisori...
incearca sa nu te mai disperi la zgomot, ca o sa-i treaca pana la urma.
c

Mergi la inceput

Cora, pai si daca nu-i trece? Ma mai trezesc si cu ea pe la 2-3 ani tot sugānd din deshtu' atrofiat si creponat. Sa mor io, da asha o vad cu ochiu' mintzii: cu un degetzel ca o crengutza uscata si cu dantura d-aia-n fatza. E pacat ca fata mea frumoasa sa pateasca asha ceva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Lorda al meu a amator de pimnisori!! Cand poate ii baga pe amandoi. Mai nou scoate suzeta si baga pumnul sau pe amandoi odata. Si mie imi e frica sa nu devina obicei dar chiar daca ii pun manusi baga pumnisorul cu tot cu manusi. Deci ce pot sa-i fac? Mai incolo m-am gandit sa-i pun ceva amar pe maute ca sa nu-i mai placa gustul. Oare sunt sadica????

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput