Mamici de iulie - august 2006 (26)
Raspunsuri - Pagina 8
assa spune:
Buna dimineata!
Micky poti sa mananci branza normala, doar pasteurizata sa fie.Feta da, nu prea e indicata. La fel si iaurturile: admise doar cele normale clasice, simple su cu fructe.
Fetele la voi s-a ridicat sarcina (cred ca ma exprim corect)? Eu am ramas masca azi de dimineata cand am vazut ca e mai sus (ceea ce- dupa carti - ar fi normal)....ca un balonas![]()
Pupici
Assa
22+
letitzia spune:
Buna dimineata
!
Katik bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Pentru fetele carora le misca BB-ul: cat de des va misca. Eu am momente cand am senzatia ca misca prea tare, ca e chiar agitat. Este posibil sa fie agitat sau sa il agit eu?

22+
mamanati spune:
Buna burtici,
Letitzia, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi ca bebe bate tare in burtic. Odata cu inaintarea sarcinii bebe v-a deveni tot mai puternic si ii vei simti din ce in ce mai puternic miscarile. Unii bebei ajung sa-ti dea un piciorus in ficat de-ti taie rasuflarea de durere. Daca tot ti se pare bebe prea agitat intreaba-ti medicul pentru ca in unele cazuri ar putea fi bebe foarte agitat din cauza insuficientei de oxigen. Dar nu te agita, daca la eco ti-au spus ca e totul bine, inseamna ca si bebe e ok.
Pe mine ma ingrijoreaza alt lucru ca nu prea il simt pe bebe cum misca.
Va doresc o zi buna, pupici
Nati
17+
adas spune:
buna fetelor 
voi faceti careva gimnastica pt. gravide sau alt sport ? eu nu eram prea sportiva inainte sa raman gravida, dar acum parca simt nevoia de putina miscare, ma simt grea si anchilozata. cred ca o sa incep azi cu niste exercitii usoare, mai mult de incalzire, sa vad cum ma simt. sper sa nu ma trezesc cu o febra musculara, ca asta imi mai trebuie. ![]()
cred totusi ca abia mai pe seara o sa am timp, acum sant prinsa cu gatit, curatenie,
....
va pup 
ada 
Muuh spune:
Multumesc de raspunsuri trec si eu pe Magne B6 - dar intai sa ma consult si cu doctorita homeo.
Eu pe bebe il simt din cand in cand si atunci cand mai tare cand mai incet. Cred ca e dupa cum sta sau dupa cum da cu manuta sau piciorul.
katik bine ai venit
Mitza
19
norocuta spune:
Adas, katik bine ati venit printre noi!
A.cicel superbe poze, dar ce mireasa ! Ai fost de nota zece...si zau ca din ce am vazut nu pot ghici unde e burtica.....Ce fericit trebuie sa fi fost BB ca a dansat cu voi amandoi
!
geliza mi-ai facut pofta de Ploiesti (ce sa te faci cu gravidutzele astea?!) si nu stiu cum sa-mi treaca asta: e orasul copilariei mele ...scoala 21, Liceul mihai Viteazul...immm ce vremuri
...
Amabella sanii in cazul meu, in primele trei luni nu dera cat de tare au crescut ci cat de durerosi puteau fi: uneori ma trezeam din somn de durere, daca schimbam mai stiu eu cum pozitia. Acum sunt numai mariti, si relativ sensibili, fara sa simt nevoia sa port un sutien special (ba ma simt mult mai bine fara).
sanziana mie DR. mi-a zis ca DPN este 26 iulie 2006 si ca lunile sa le calculez astfel: la fiecare 26 sa mai adaug cate una, respectiv acum sunt in luna V (sapt.20 dupa calculul din prima zi a ultimei mestruatii).
letitzia spune:
Mamanati multumesc pentru raspuns.
Ma gandeam acum la faza cu lipsa de oxigen si imi aminteam ceea ce mi-a spus cineva odata: ca e mult mai indicat sa bei apa minerala plata decat apa minerala carbogazoasa caci aceasta contine dioxid de carbon. Eu de la 2 luni si un pic beau numai apa minerala carbogazoasa pentru ca este singura care imi taie setea (cea plata imi face sete, mi se pare dulce) si beau cel putin un pet de 2 litri pe zi (imi e sete continuu
). Tot la voi pe forum am intrebat si mi s-a spus ca e periculoasa doar daca imi provoaca gaze si ca trebuie sa mai schimb marcile din cand in cand si ca de alte motive nu am de ce sa imi fac probleme. Asa ca am baut la greu. Credeti ca e posibil ca un consum exagerat de apa minerala carbogazoasa sa dauneze BB-lui si sa creeze o lipsa de oxigen?

22+
norocuta spune:
Am fost la 4Deco si este baietel
. Mi-a zis ca totul e OK, dar caseta video va fi gata abia Luni. Abia apoi va trebui sa o transpun pe CD ca sa o putem savura....
Si ca completez datele care lipsesc: sunbt inscrisa la Dr. Sameh Zaki (spitalul probabil Al Salem-Cairo)
katik spune:
ceau burtici si mamici cu burtici!
norocutza, felicitari pentru baietel! bine ca e totul bine, in rest se rezolva toate!
letitzia, eu nu cred ca e vreo pb. cu apa minerala. CO2 ala din apa nu cred ca sta el dizolvat tot acolo in singe ca sa ajunga la bb. daca tu faci ceva miscare, mai ales in aer liber atunci bb primeste destul oxigen.
mai fetelor, m-ati pus pe ginduri. eu, in afara de elevit, altceva nu mai iau nimic, nimic. no-spa sau scobutil nici n-am prin casa, calciu sau magneziu nu. dr. a spus ca nu e nevoie de nimic. de fapt nici la prima sarcina n-am luat nimic decit prenatale, atit. cine mai stie...
assa, poate ne mai intilnim pe cararile ce duc la dr.
a.cicel, ai fost o mireasa super, am reusit si eu sa vad din poze. super! casa de piatra si multa fericire alaturi de bb (si sot, normal
).
va pup pe toate, duminica placuta in continuare!
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
cornelia_laura spune:
Bine v-am gasit burtici!
Noi am fost ocupati cu strabunica lui Eduard care a fost la noi si abia azia dus-o sotul acasa. Astazi am fost in vizita la socrii. Acum pe seara ii asteptam pe nasii lui Eduard desi teoretic noi ar fi trebuit sa mergem la ei ca e "Lasata Secului"(sper ca am scris bine)....
katik, bine ai venit si o sarcina cat mai usoara in continuare!
norocuta, felicitari pt baietel, sa cresca mare si voinic!
assa, parca tu intrebai de ridicarea sarcinii. Da, tu ai dreptate, bebe creste mult si uterul s-a ridicat cam pana la buric deocamdata. Si eu am de cateva zile senzatia ca bebe e mai sus. De fapt a inceput si sa loveasca mai sus. Din cate imi amintesc de la prima sarcina cam prin sapt 36-37 sarcina coboara putin(bebe se pregateste de nastere) si respiram mai usor.
letitzia, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Si Eduard in burtica era super agitat( de la 18 sapt) tot timpul( asa e si acum
) si nu a avut vreo problema de sanatate. Acum la 19 sapt il simt pe bebe zilnic si destul de des. E adevarat ca si eu sunt o fire agitata, n-am stare si ma enervez cam repede
. Dar decat sa stai stresata mai bine spune-i doctorului si sigur te la linisti.
mamanati, l-ai mai simtit pe bebe?? Te-ai mai linistit? Cum te simti?
Legat de vitamine eu iau doar Elevit si asta doar de 2 saptamani. Si sincer ma simt mai bine, parca nu mai obosesc asa repede. Pana la 3 luni am luat acid folic.
Va pup pe toate.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
19+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard