Mamici de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_oprea spune:

buna, fetelor!
ma bucur ca pot scrie iar ca pana acum nu mi-a mers netul. bb e bine, dar ma cam ingrijorasem ca nu prea se vede burtica si ca nu l-am simtit inca cum se misca (am intrat in 19 sapt), asa ca am mai facut o eco si bb era f bine, misca ca un acrobat si are dimensiunile normale. am fost tare fericita. sunt la prima sarcina si cam speriata ca sa nu pateasca bb ceva. nu a vrut sa vedem ce e, ne mai tine in tensiune.
emiliapop vroiam sa te intreb tu ce parere ai despre consultul care-l face dr noastra, adica te consulta in interior? tu ce ai auzit? e bine? unii au pareri pro si contra. tu ce zici? eu mai merg la consult pe 9martie.tu?
ce stii despre cum se poarta dr la nastere?
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara burtici,
Eu vin cu noutati proaste. Iar am racit. Cred ca n-ar trebui sa ma mai mire faptul. In sarcina trecuta de 6 ori am inhatat viroze sau raceala. In sarcina asta e a treia oara. Deci miine nu merg la munca, o las balta ca nu fuge nicaieri.

Cornelia_Laura, mersi ca te interesezi de noi. Nu stiu dar imi pare ca pentru a II sarcina il simt cam putin pe bebe. Azi l-am simtit abia-abia. Dar uneori pot sa nu-l simt si 2-3 zile. Desi burtica creste bine, si uterul are dimensiunea corespunzatoare termenului. Sper sa fie totul bine, ca inibunesc daca se intimpla si cu bebele asta ceva.

Norocuta sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos!

Letitzia, unica neplacere de la apa carbogaziasa e ca te baloneaza. Nu cred ca e chiar daunatoare pentru bebe.

Pupici pentru burtici,
Nati 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

buna mamici ! ce mai faceti? ASSA am verificat- branza Feta din frigiderul meu e pasteorizata ,branza de vacuta -dar de ce nu e buna? cat despre burtica ,da...e mai sus ,si nu mai pot sa mananc ca deobicei ,ma satur repede -mai ales in restaurante,mananc din 5 in 5 minute,probabil bebele ia mult loc si nu mai incape mancarea.Cat despre miscarile lui..sunt zile si zile ,azi e cam lenes ,aseara facea tumbe,sper sa fie linistit maine dimineata caci mami da examen pentru conducere si am auzit ca doamnele nu sunt deloc prietenoase,daca ma face sa sar ,salut carnet !

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Eliza merci pentru recomandare, vorbim si bafta maine la TT, iti tin pumnii stransi.

Dana_Oprea si eu tot pe 9 martie merg la doctora la ora 16.15, tu?
Ma bucur ca bebele e bine. La cine ai facut tu la echo ?
In legatura cu consultul in interior nu stiu ce sa zic!?! dupa mine cred ca e de preferat celalalt tip, dar am inteles ca si echografiile pot dauna uneori ca afecteaza urechiusele lui bebe, dar cine stie daca e adevarat?
Cat despre nascut eu am o prietena care a nascut cu doctora si a fost multumita dar am auzit aici pe site si ca ar fi lasat balta pe cineva la nastere, e posibil....

Letizia si eu beau multa apa minerala ca cealalta nu imi mai place si am observat ca baloneaza si ma gandeam sa nu apese pe bebe asa ca de curand alternez si cu apa plata sau ceai.

Norocuta felicitari pentru baietel, mai Ploiesteanco de-a noastra erai?!?

Ancutex felicitari pentru bebe OK !

Si la mine a crescut burtica brusc asa in vreo 4 zile si tati de cand s-a intors din delegatie e tare fericit , mangaie mereu burtica si .....tetinele !!!
Ma ingrijoreaza ca s-a umflat asa deodata burtica, e ca un balon...
Eu nu identific exact care sunt miscarile lui bebe si cand ma inteapa burtica?

Fetelor voi va simtiti asa cum sa spun greoaie si va dor talpile picioarelor ca pe mine?

Emilia 18+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Norocuta felicitari pt baietel!
Emiliapop, da si eu ma simt mai greoaie, d-abia ma aplec si parca si statul pe scaun incepe sa ma deranjeze (stau cam 8-10 ore/zi).

Fetele, dar ce de baietei s-au anuntat! Sau funditele sint mai sfioase?!? Constat ca nu prea avem fetite...he, he, he....ce o sa mai alergam sa "ne" gasim nurori !

18+
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

adas eu fac in fiecare dimineata gimnastica. Faceam si inainte de sarcina acum am modificat exercitiile, mi-am mai luat de pe net, in general miscari usoare pentru spate, brate oricum nu sunt foarte solicitante. In plus incerc sa merg cel putin jumatate de ora pe jos zilnic. Nu imi reuseste chiar in fiecare zi dar recuperez in weekend, ieri si azi am mers cate doua ore dimineata si jumatate de ora seara.
emiliapop ecografiile ajung sa dauneze copilului la auz daca se fac cateva sute in timpul sarcinii, nu e cazul la nici una dintre noi si oricum e o estimare, iti dai seama ca nimeni nu a stat sa verifice. Concluzia ar fi ca ecografiile sunt super safe pentru bebei.

Mitza 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Sunt foarte suparata: din senin mi-a aparut herpes la gura, pe buza superiora, destul de urat.Ma mananca si nu stiu ce sa fac...am dat cu clearasil, vad ca s-a mai temperat dar mor de nervi!
E periculos pt. bebe? Voi ce stiti? N-am avut asa ceva de nu tin minte cand.Ce-i drept am baut un suc intr-un local, dar am folosit pai.
Ma ajutati cu un sfat?
Merci

Assa

Mergi la inceput

Muuh, desi in mai toate revistele scrie ca eco e inofensiva pentru bebe, eu nici nu salut faptul cind mama merge la eco doar de dorul bebelui. In privinta ecografiilor cei din tarile nordice sunt mai rezervati: cunosc o mamica din Suedia, (tatal carea e ecograf) care mi-a spus ca la ei se recomanda cit mai putine eco, adica doar cele 3 obligatorii, daca totul in sarcina e OK.
assa, referitor la herpes, eu stiu ca el nu se trateaza, trebuie doar sa astepti sa treaca, dar nu am auzit vre-odata sa fie daunator la bebe, stai linistita, n-are cum sa ajunga la el.

Mergi la inceput

assa, un P.S. si(dar pe obraz) pentru tine. Sa stii ca herpesul apare nu numai de la vase murdare dar si de la imunitate scazuta. Mi-am adus aminte ca exista crema impotriva herpesului, Hevizosh, dar nu stiu daca o gasesti in Romania, la noi pot fi aduse di Rusia. Totusi cred sa vorbesti cu medicul tau el iti va da cel mai bun sfat.

Nati17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mamanati nici eu nu sunt de acord cu a face ecografii de dragul bebeului sau doar asa sa vezi ce se mai intampla. De la asta insa pana la a fi daunator e cale luunga. Vroiam doar sa zic ca nu exista nici un pericol sa faci ecografii in timpul sarcinii, fara exagerari bineinteles.

Mitza 19

Mergi la inceput