Mamici de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Assa, e bine ca ai facut herpesul acum, in timpul sarcinii. Este foarte periculos daca il faci pe cel genital pentru prima oara cu putin timp inainte de nastere, ca atunci bebe nu are anticorpi si poate orbi de la contactul cu herpesul, la nasterea vaginala. In cazul asta se recomanda cezariana. La tine nu e niciun pericol. Poti sa nu te dai cu nimic, tot cam acelasi lucru e. Mamanati are dreptate, herpesul apare de la imunitate scazuta, ai grija de tine. Mai apare si de la cresterea temperaturii, incearca sa bei apa seara, ca sa nu iti creasca temperatura prea mult peste noapte.

Galushca 21 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Multumesc mult fetelor, m-am mai linistit putin. Despre vase murdare nu se pune problema ca sunt paranoica deja in ceea ce priveste curatenia. Imunitatea ce-i drept poate sa fie mai scazuta...Iar febra nu am facut pentru ca am grija...dar asa se intampla mereu: cu cat esti mai precaut, cu atat se intampla tot felul de lucruri neasteptate.
Sper sa nu fie nici un pericol pt. bebe!
Va pup, ne mai auzim maine
Noapte buna

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza burticutze
De azi sunt prezenta la datorie
Sincer va spun ca nu am apucat sa citesc tot, asa ca nu am mai facut nici o modoficare pe listuta. Daca sunt, va rog sa imi atrageti atentia.
Sa aveti o saptamana faina.

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

buna dimineata,

a.cicel, eu sunt noua pe-aici. despre ce listuta vorbesti - cea de la inceput, cu mamici si DPN ? dac e asa, sa ma treci si pe mine cu DPN 06 iulie, la Elias, inca nu stiu ce o sa fie bebe.

Muuh, te admir ca faci in fiecare zi miscare. dar cand ai timp? eu plec dimineata la servici la 08.20 si ma intorc seara la 07.30. dar mi-am propus totusi sa fac in fiecare seara macar 15 minute de exercitii pt. spate. sa vedem daca ma tin de promisiune.

eu apa beau intr-una, cam 2l pe zi. cateodata minerala, alteori plata, le mai alternez ca sa nu ma balonez mai mult decat sunt. problema e ca ma si duc f. des la toaleta.

norocuta, felicitari pt. baietel. sa fiti sanatosi amandoi!

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna dimineata fetelor. Va scriu pe fuga. Ma grabesc la eco morfologica. am niste emotii....
Assa ai grija sa te speli mereu pe maini, din cate stiu acest herpes se poate transmite si genital, daca te atingi acolo, am vazut un reportaj pe Discovery. Eu mi le tratez foarte bine cu pasta de dinti. Il usuca imediat. De mica folosesc acest remediu, invatat de la bunica mea.
Mamanati ai grija de tine. Foarte bine ca stai acasa. Da-o incolo de munca. Sa te faci bine cat mai repede.
A.cicel bine ai revenit printre noi. Te asteptam de ceva vreme, sa ne mai povestesti si noua una alta.
Gata fug. Va povestesc diseara ce si cum. O saptamana usoara pentru cele care mergeti la munci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Buna dimineata burtici!
Saptamana asta sunt si eu acasa.Ne mutam
si imaginati-va ce e pe capul meu. Asa ca o sa pot intra mai des pe net (mai ales ca de luni nu mai am internet pana vine rds-ul sa instaleze si acolo)
Sabana ai dreptate pasta de dinti e sfanta.Eu mai am si un strugurel pe baza de aloe vera, care vad ca l-a uscat bine de tot, peste noapte.
In ceea ce priveste atingerea prin alte parti sunt foarte atenta --oricum nivea intimate, sapunul lichid , face minuni! De cand a aparut il folosesc zilnic si nu mai am nici un fel de problema.Bafta la echo. Te asteptam cu vesti.
A.cicel welcome si asteptam impresii de "femeie casatorita"
Ma duc sa ma apuc de impachetat....offfffff
va pup

Assa 22+

Mergi la inceput

Si eu m-am luptat cu un herpes urat la gura, si in partea stanga, si in partea dreapta, cu o saptamana inainte de nunta. eram disperata. Mi-am luat de la farmacie o crema si mi-a trecut in 5 zile.

Assa impresii de femeie casatorita? In afara de oboseala... Ca am tot chefuit in ultima saptamana. Dar s-a terminat. Acuma ne pregatim de renovat apartamentul, suntem in stadiul de studiu al materialelor. Saptamana asta cumparam patut si carucior pt bb...Deci iarasi alergaturi, iarasi oboseala...si pana terminam de reovat apartamentul....Da' nici macar nu am gasit pe cineva care sa se ocupe de asta.

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

buna burtici.
Ingrosam si noi lista fetitelor, am fost ieri la eco si avem o fetita jucausa tare, de 480 gr. Doctorul a zis ca e bine dezvoltata, mi-a luat o piatra dupa inima. Eram tare speriata ca nu prea am mancat din cauza greturilor, care si acum ma mai chinuie.
Apropo, colul meu are 31 mm. este mic? dl. doctor nu a zis nimic de vreo problema.

Raluca 22+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adas

buna dimineata,

a.cicel, eu sunt noua pe-aici. despre ce listuta vorbesti - cea de la inceput, cu mamici si DPN ? dac e asa, sa ma treci si pe mine cu DPN 06 iulie, la Elias, inca nu stiu ce o sa fie bebe.

Bine ai venit la mamici de iulie-august. te-am trecut pe listuta. sa ai o sarcina usoara.

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Neatza fetele, cum va simtiti azi? Ati vazut ca incepe sa se simta primavara ? Cam intunecata dar destul de caldutza.

A. Cicel felicitari doamna, ati fost niste frumosi amandoi si de-abia asteptam sa ne mai povestesti cate ceva. Te rog sa imi modifici si mie caruciorul ca acum am vazut ca e albastru nu roz. Eu o sa fac o bebica Maria Theodora. Fetelor stiti ce ma gandeam ? Sper sa nu fie vreo problema din partea moderatorilor. Pe langa forum ne putem face si un grup pe yahoo. In felul asta ne-ar fi mai usor sa vorbim pe messanger daca avem vreo intrebare urgenta. Asta nu ar exclude de loc forumul care oricum e de baza. Ce ziceti?

Va pupic,

Iulia

17+

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput