Mamici de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by ralu80

buna burtici.
Ingrosam si noi lista fetitelor, am fost ieri la eco si avem o fetita jucausa tare, de 480 gr.

felicitari pentru fetita. Am trecut si pe listuta.

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Neata la fete!
Sabana, asteptam vesti bune dupa eco...
Assa, sa stii ca si eu am patit-o cu herpesu'acum 2 saptamani, mi-a iesit pe timpul noptii din cauza de sete...cred ca mi-a fost lene in somn sa ma trezesc sa beau apa, sau nu am constientizat si gata, a aparut tzantzos a doua zi, ca aveam niste buze ca ale Angelinei
Deci poate sa iasa si de la hidratare...eu de-asta fac cel mai des..
La mine era sfant Zoviraxul, dar nu cred ca acum avem voie sa il folosim....tot pasta de dinti ramane sfanta

Muuh, io chiar il intrebasem pe dr. Vladareanu despre ecografii, i-am zis ca fac destul de des din cauza de stress, sa nu mai patesc ceva si mi-a zis ca o data pe luna e ok sa faci, nu e nici o pb...

Welcome noilor mamici si felicitari celor care au aflat daca au putza sau labii

Fetelor, de 2 zile ma omoara spatele, eu care ma laudam ca am avut noroc pana acum sa scap de durerea asta...nu pot sa stau in nici o pozitie prea mult timp ca ma seaca durerea...
Aseara mi s-a intarit si burtica desi stateam cuminte in pat la tv si ma si intepa nitzel...ce-o fi oare?? or fi ligamentele? ca e o intepatura asa numai cand ma misc...

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by iulenca
A. Cicel felicitari doamna, ati fost niste frumosi amandoi si de-abia asteptam sa ne mai povestesti cate ceva. Te rog sa imi modifici si mie caruciorul ca acum am vazut ca e albastru nu roz. Eu o sa fac o bebica Maria Theodora.

Imi cer scuze ca am trecut gresit. Am reparat greseala acuma. Daca mai sunt si alte greseli, va rog sa ma trageti de urechi acuma.

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

adelapoptatal meu e mult mai bine.Acum este acasa si il aud din ce in ce mai vesel.Ar fi vrut sa fie cu mine cand nasc dar doctorul nu-i da inca voie sa calatoreasca.Dupa ce voi naste voi merge eu in Romania,nu stiu de la cate luni va putea calatori bebe...Mai am timp sa ma gandesc la asta.
katik bine ai venit!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
assa si eu acum imi simt bebelusa mai sus ,chiar prin jurul buricului.Cornelia_laura si eu imi faceam griji ,deci dupa sapt 36 o sa ne mai relaxam putin ca eu imi simt deja stomacul in gat...In legatura cu herpesul eu folosesc de fiecare data o scobitoarea inmuiata in otet(cica tre sa fie lemn,scobitoare,bat de chibrit) si parca imi trece mai repede.Nu stiu de unde a aparut mama mea cu ideea asta dar la mine a prins.Stiu ca e neplacut.Mie mi-au aparut si 2 deodata...
letitia si mamanati si eu cand ma gandesc ca se misca prea rau,cand sunt ingrijorata ca nu se misca...adica daca n-am de ce sa-mi fac probleme caut...cam asa ceva...mamanati ai grija de tine cu raceala.Insanatosire grabnica!
adas la inceputul capitolului este un link cu exercitii.Eu de acolo fac dar ce-i drept cand imi aduc aminte,in rest ies cat mai des la plimbarica,pe jos...
a.cicel n-am apucat sa-ti urez nimic inainte de nunta dar iti spun acum din tot sufletul "Casa de piatra,sa ai o casnicie plina de bucurie,prosperiate si respect si tot restul,tot ce implica dragoste!"
norocutza felicitari pentru baietel!!!
dana_oprea bine ai venit!
25miky bafta la examen!
ralu80 felicitari pentru fetita!Avem aceeasi varsta la sarcina...Mie data trecuta nu mi-a spus cate grame are,dar trebuie sa fie pe acolo cu fetita ta...ce mare!!!
Fetelor eu nu stiu de ce ma tot gandesc ca poate nasc la 7 luni.De fapt cred ca mai mult mi-e teama ca am sa nasc si ca nu o sa am tot pregatit,asa ca m-am apucat deja de facut cumparaturi.Am inceput sa cumpar pentru bagajul la spital si mi-am facut lista cu ce am nevoie pentru bebe.Sa va intreb ceva.Aici,prietenele mele folosesc tot felul de lotiuni pentru bebe,pudre,sampoane,colonie pt bebe...Cele care aveti deja experienta ce recomandati?Vreau sa cumpar din timp ca oricum hainute,termometre,jucarii sigur am sa primesc cadou.Si in Peru se face baby-shower iar prietenii nostri sunt toti peruani si atunci am sa primesc cadouri.
Am vazut ca a pus cineva 2 link-uri,o sa trec si pe acolo.

22+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

A.cicel ce crema zici ca ai folosit de la farmacie? Eu de-abia am scpat de amenajarea apartamentului, dar nu am stat in el (cred ca e groaznic sa ai muncitori si sa ii vezi zilnic prin casa) Nu mai vorbesc de mizeria care o lasa....Dar trec toate.. bafta si nervi tari!

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

buna dimineata, burticute!

am fost plecata in week-end, de aia nu am putut sa fiu cu voi.
sunt foarte invidioasa cand vad cat de harnice sunt unele dintre voi (vezi muuh) la capitolul exercitii fizice. eu, inainte de sarcina, eram foarte constiincioasa, aveam abonament la sala sau la aerobic in fiecare luna, iar in zilele cand nu ma duceam (ca mergeam de regula de 3 ori pe saptamana) faceam exercitii acasa. acum mor de lene! ceva de speriat! nu imi vine sa fac nimic, asa ca nici nu fac. m-am laudat ca ma apuc de pedalat la bicicleta mea de apartament, dar m-am hotarat sa termin mai intai treaba pe care o mai am pentru la serviciu, si abia dupa ce scap de stresul asta sa mai fac ceva. asta de lene, desigur... culmea e ca, desi luasem 7 kg pana acum cam 3 saptamani (apoi nu m-am mai cantarit, de frica), nu ma simt greoaie. am inceput sa constientizez, cand ma misc, faptul ca am o burtica (ce am impresia ca se dezvolta pe zi ce trece), dar inca nu ma deranjaza cu nimic, nu imi restrange deloc libertatea de miscare.

in legatura cu herpesul... va rog sa nu radeti de mine...decat daca nu va puteti abtine. intrebare: cum va dati seama ca bubita care a aparut langa buza este un herpes si nu un simplu cos? mie imi mai iese din cand in cand cate un cos, si cred ca s-a intamplat sa imi iasa si la buza. dar cred ca era un cos, nu un herpes, ca s-a comportat exact ca celelalte cosuri. m-am intrebat si eu daca nu o fi vreun herpes, am dat cu pasta de dinti, dar nu a avut nici un efect. am dat cu o solutie de cosuri si a trecut. iar herpesul genital cum arata? cum te prinzi ca il ai? doare? e o singura bubita sau mai multe? unde e/sunt pozitionata(e)?

si inca o intrebare, pentru burticile care au trecut pe la acho morfologica: trebuie sa ne ducem pregatite in vreun fel anume? adica, de ex, trebuie sa avem vezica in vreun fel, plina sau goala sau altceva?

bafta la echo, sabana, desi cred ca acum deja ai terminat-o. sper ca a fost foarte bine si bebe e ok. te asteptam cu vesti. azi la 17 ma duc si eu. mor de emotie.

amabella 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor sunt super fericita. Acum am venit de la eco. Bebelina e foarte bine, totul e normal. Si colul lui mami e normal, e inchis, are 31 mm. Trebuie doar sa ma menajez si sa nu fac efort. Oricum nici nu se pune problema de alte minuni, ca scap copilul sau mai stiu eu ce. Ce bine ca am schimbat medicul. Acum stau si eu mai linistita din toate punctele de vedere. Nici nu v-am mai zis voua, dar acum 5 saptamani cand mi-a zis medicul ca trebuie cerclaj ca scap copilul, ca pericol de avort, eu m-am stresat asa de tare, incat a trebuit sa stau la pat cu contractii si dureri mari de burta. Am tras-o vreo 3 saptamani. Si asta numai asa pe o vorba in dorul lelii. Acum merg aici la Euroclinic unde voi si naste si sunt foarte incantata de noua mea dr.
Ieri am fost la Mall Home&Design si am vazut la babycomfort au si site 3 patuturi super misto, sunt un pic mai scumpe, dar ce e misto la ele, ca iti da niste chestii si in final se face pat mare de 2 m, de pot sa doarma doi copii linistiti. Deci din pat de bebe se face ditamai patul. Ti-l livreaza cu tot cu saltea si aparatori, e din fag si costa 17 milioane. Mie mi s-a parut o investitie pe termen lung. Si pentru cele din provincie se pot face comenzi online. Livrare si montaj gratuit pentru Bucuresti.
De la atata citit de herpes am sentimentul ca o sa imi apara si mie unul. . Tot de la cap pleaca toate.
Assa si eu folosesc Nivea Intim sau Bionsen. De cand sunt insarcinata nu mai ma pot spala cu spumante obisnuite, ma ard si candida mea iese imediat la iveala, asa mai ales cu Nivea o tin sub control. Eu mai folosesc si servetele intime si ulei de masline. E super bun si pentru burtica si pentru dansa.
Gata ma apuc de munci, desi vremea asta ma trage la somn. Mai ales ca in weekend nu am apucat sa ma odihnesc deloc.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

sabana, felicitari pentru bebelina! ma bucur mult pentru tine. sper sa fie bine si la mine, dupa-amiaza!
si eu vreau sa nasc la euroclinic, daca se poate normal, nu cu cezariana. tu stii ceva de preturi? eu auzisem (de fapt citisem un interviu cu directorul de acolo) ca o cezariana ar fi 3000 de euro si o nastere normala 1500. dar asta era acum vreun an, poate au mai scazut si ei preturile de atunci...ma gandesc. nu am fost inca niciodata acolo. cum e? eu ma duc sa nasc acolo in primul rand pentru ca dr meu zicea ca pleaca din polizu la ei si ma duc dupa el, dar si pentru ca am auzit ca sunt niste conditii foarte bune de spitalizare si te trateaza cu foarte multa atentie. din cate am auzit eu (ca sa vezi cate barfe am mai auzit), cel mai bun tratament pe care poti sa il primesti intr-un spital de stat (care e corelat, evident, cu importanta medicului al carui pacient esti si cu cat de mult dai la medici si la asistente) este oricum prost. asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, tuturor burticilor (si celor noi)!
amabella, eu l-am intrebat pe dr Iosup dc la eco morfo sa vin cu vezica plina si mi-a zis ca nu;
norocuta, felicitari pt baietel, iulenca pt fetita!
mamanati n-o simt pe bebita uneori si ma panichez,am impresia ca doarme prea mult, abia astept eco peste 2 sapt.dc as putea, as face in fiecare zi eco;
assa, herpesul bucal nu-l afecteaza pe bb;
fetelor, mi-am luat cantar, am 71 kg, am pus pe mine 2 kg de cand m-au lasatin pace;
anasia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

a.cicel- stiu prin ce treci si ma ia durerea de cap, ca dupa Pasti ne apucam si noi de santier...si eu cred ca voi pleca la ai mei la Sinaia macar 1-2 sapt cat sparg oamenii aia, sa nu stau in praf..ca ne-au apucat schimbarile majore, refacem total bucataria, spargem prin living, facem si camera lui bebe, plus mobila noua si debarale...am zis ca daca tot nu plecam in concediu anul asta macar sa ne facem casa gigea..ufff tare nu suport mizeria si santierul...e foarte nasol la tine cu baia, noi cand am facut-o faceam dus la prieteni, nici pp nu aveam unde sa fac noaptea cateva zile...asa ca de data asta plec la aer curat la sinaia
Amabella- si eu mergeam la sala, schiam toata iarna si eram ca intoarsa cu cheitza, acum insa mi-e si frica, stii tu de ce, asa ca stau mai potolita...merg pe jos si ma plimb cand ma simt ok,dar nu mai fac alta miscare sau gimnastica...
Deci ma abandonezi in Polizu pana la urma? Cand pleaca Herghelegiu?
Diferenta dintre cosh si herpes e ca la cos se face capul ala alb, la herpes e un guguloi rosu care pulseaza si doare... ai inteles ceva? :
Sabana- ma bucur ca suneti ok si tu si bebelina...si eu ma duc sambata la Iosup Clucerului si am inima cat un purice pana atunci

Cristina 22+

Mergi la inceput