Mamici de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

cristina_ioana, mersi de lamuriri. am inteles diferenta dintre cosh si herpes si ma bucur, ca inseamna ca eu nu am avut niciodata herpes.
herghelegiu zicea ca pleaca de la 01.03. nu stiu daca a mai facut-o sau daca o face de la alta data, dar voi afla azi, cand ma duc la echo. nu am luat o decizie finala in privinta faptului daca ma duc la euroclinic in cazul in care el pleaca. as mai avea si un alt dr cu care sa nasc in polizu, dar nici despre el nu am certitudinea ca nu pleaca de acolo pana in iulie. daca pleaca amandoi, in mod cert ma duc la euroclinic, ca nu vreau sa ma duc la un dr necunoscut. daca pleaca doar herghelegiu, cred ca o sa ne mai gandim pana atunci. aspectul financiar nu e totusi de neglijat, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Amabella -mda, aspectul financiar nu este de neglijat...si pe mine ma tenta, ca sunt convinsa ca sunt niste conditii excelente si ca nu pleci de acolo cu cine stie ce micoze sau alte alea...dar...e vorba de multi bani, totusi...
Mai dar ce mai migreaza dr spre Euroclinic...cine e dr celalalt? si el tot la Euroclinic vroia sa plece?

Cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare burtici!
am intrat putin repede, nu mai prididesc sa va citesc asa harnicute sinteti!!!
assa, si eu m-am luptat cu herpesul de citeva ori si am scapat cu Acic (e o crema pe baza de aciclovir) dar nu stiu daca este sau nu recomandat in sarcina. e bine sa intrebi la farmacie. cind nu am avut in casa, m-am dat cu o pasta de dinti f.f. mentolata si mi-a facut bine.
fetelor cu santiere, aveti grija de voi, nu va fortati ca va faceti rau. bb nu merita asta.
spuneti-mi va rog, de unde aveti atita energie. va tot citesc ce active sinteti. spreseara eu numai sunt in stare nici sa stau in picioare, dar sa mai si fac ceva. ma voi duce miine pe la dr. sa intreb dar totusi nu cred ca e f. in regula asa.
va pup si sa fiti cuminti!

15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Katik pai esti la 15 sapt. si e normal , mai ales cu vremea de afara. Las' ca dupa 20 o sa fii si tu pe duracell ca noi, mai ai putina rabdare. Mergi la medic? Eu sapt. viitoare.
Ce bine de voi fetele din Bucuresti ca aveti optiuni, aici doua maternitati sunt si nici una ca lumea (ma refer la conditii) Cel putin unde o sa nasc eu, deja plang cand ma gandesc...si mai ales ca toata lumea ma avertizeaza ca e aiurea acolo, ma consolez ca e medicul bun.
Cristina_Ioanala Sinaia???Ce fainnn.....Ia-ne si pe noi.Acum sincer nu e de gluma cu renovarile si toate alea!

va

Assa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor.
O solutie care am incercat-o si in cazul meu a functionat a fost sa pun pe herpes un pic de cafea ness.in doua zile s-a retras.O alta crema foarte buna pentru herpes este Zoviraxul dar nu stiu daca este permisa in sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Amabella si Ioana intr-adevar la Euroclinic au super conditii, se intra in maternitate numai cu halat si cu cipici in picioare. Ma refer la vizitatori. Dr sunt superi si au si o sectie foarte buna pentru prematuri. Medic neonatolog este dr Cobalt. Deja mi-a dat cartea ei de vizita si am stat de vb. E super tipa. Am vazut cu ochii mei cum se ocupa de o fetita prematura, plangea bebelina dupa ea cand pleca de langa ea. Am dat un tur de maternitate, rezervele sunt super curate, stai cu bebe si cu sotul sau cu cine mai vrei in camera. Ai la baie toate cele necesare, ai camera de travaliu individuala. Iti ofera tot confortul. Nasterea normala este 1500 euro si cezariana 2000. In pret intra 3 zile spitalizare, analize nastere, vaccin bebe. Eu sunt ferm hotarata sa nasc acolo. Nici nu ma gandesc, mie imi ajunge experienta cu spitalele de stat. In plus bebe e cel mai important, ok o fi o caruta de bani, dar ptr bebe dau oricat. daca vreti doar consultatii din ce am calculat eu mi se pare mai ieftin decat la CMU sau Medicver, medsana si care or mai fi. Sau diferenta nu e mare, de ex la analize. Cam asta este cu Euroclinic. Personalul medical este de exceptie. Am testat pe pielea mea. Stiu ca poate voi naste o polemica aici pe forum. Poate unele vor gandi a se duce acolo ca are fite, ca lasa ca si la stat e bine, ca nu merita banii astia. E decizia fiecareia dintre noi. Chiar daca e mai scump, ma gandesc ca acel spital, aparaturi, personal medical si ce o mai fi trebuie intretinut. Cam asta ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup burticutele....mi sa facuse dor de voi...
de la mine nu prea am vesti bune...vineri mi-a fost rauuuu...m-am dus la urgenta ca nu il simteam pe bb de miercuri...dormea :)
eu...umflata rau...tensiune iar mare ieri si dimineata si la pranz...azi ma simt iar rau..ma doare capul de simt ca innebunesc si sunt umflata destul de nasol...deci cam asta e starea de spirit...
il sun pe dr meu astazi care s-a intors sper si sa vedem ce mai zice...intre timp va mai citesc pe voi si va sarut pe toate...

pupici

bulinuta 18+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

bulinuta nu mai fi necajita.ai sa vezi ca totul o sa fie bine pana la urma.Ai incredere in doctorul tau si mai mult decat atat ai incredere ca in tine.
Odihnestete mai mult si mai lasa munca sa o mai faca si altii.Cel mai important acum esti tu si bb tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

cristina_ioana, pe celalalt dr cu care as putea sa nasc il cheama dinu, dar el nu ar pleca la euroclinic. nu stiu unde ar putea pleca, dar sper sa nu plece. oricum, sabana m-a cam convins cu euroclinic.

sabana, multzam de informatii. recunosc ca m-ai cam convins. suna foarte bine ce zici tu despre euroclinic. acum ca zici ca cezariana e 2000 de euro (ceea ce nu zic ca e putin), sunt totusi mai linistita, pentru ca ma gandeam ca daca m-as duce sa nasc normal si, din stiu-eu-ce motive, nu s-ar putea, ar fi cam mare diferenta de la 1500 la 3000. dar daca sunt 2000, e totusi mai bine. eu am si o asigurare la medisystem, care acopera 30% din costul operatiei. sa te interesezi ca poate iti faci si tu. ai si 7 consultatii gratuite, 3 interventii cu salvarea (da Doamne sa nu fie nevoie) si alte cateva avantaje.
si, intr-adevar, ma gandeam si la problema cu neonatologii, ca am auzit ca si in polizu, ca si in alte parti de altfel, sunt medici slabi si total dezinteresati. la fel si cu pediatrii. asa ca daca aici au si din astia buni, chiar merita.

amabella 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

A cicel te rog sa ma treci si pe mine in listuta cu baietel si DPN 22.07.2006.Am fost zilele trecute la mall tocmai era un concert cu fetele de la Bordo si ghiciti cine dansa? baietelul meu se agita de numa, seamana cu tata ii plac femeile frumoase! La eco la fel, super activ!
Cristina_Ioana parca tu spuneai de fibro bar, mi-am luat si eu ca nu mai stiu cu ce sa-mi mai pacalesc senzatiile astea de foame, si sa nu credeti ca nu maninc sanatos! De trei ori pe zi si incerc cit mai rational dar uneori ma loveste o foame cruuuuuuuuuuuuunta de imi vine sa-mi maninc si florile din ghiveci. Si am rontait azi un fibro bar care chiar sunt satioase dar nu stiu cit de sanatoase sunt?
De unde aveti lista lucruri necesare pentru bebei? Ca nu stiu ce si cu ce sa incep.

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Mergi la inceput