Mamici de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by huacin

katik bine ai venit, sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Si eu sunt la a doua sarcina si-ti dau dreptate: nu seamana deloc una cu alta. Dar, un lucru e sigur: eu nu ma mai stresez asa tare de data asta, stiu cand e cu adevarat grav. In plus, le am pe fete aici, cum am vreun dubiu si eu intreb, sunt destule necunoscute...

map nu cred ca miomul iti va face probleme; am o prietena care a fost intr-o situatie asemanatoare, bebe s-a dezvoltat bine. Stai linistita si bucura-te de minunea care creste in tine, curand vei avea un ingeras si vei uita de toate grijile de acum! E valabil pentru noi toate.

Valentina 18+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

multumesc de primire!
ai mare dreptate cu stresatul. prima data am facut tot soiul de analize, care mai de care mai ciudate, acum, doar cele obligatorii, n-am facut si nici nu am de gind sa fac TT. oi vedea la eco la 20 sapt. care e situatia, dupa ai mai vedem. pina acum e totul ok, ceea ce doresc la toata lumea.
adevarul este ca acum nici nu prea mai am timp sa ma stresez prea tare ca cineva are grija de asta, ceea ce este bine

15+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

huacin la mine problema cu pulsul o am si cand sunt acasa. Pot sa stau in pat sa nu fac nimic si de-o data simt la gat ca parca mi se muta inima acolo:) Sare des peste suta dar arata timp cant stiu ca inima imi este sanatoasa nu-mi fac probleme. Eu am probleme cu tiroida de multi ani, de fapt din copilarie. Fac tratament de 13-14 ani deja dar medicii cred mai toti ca ea este cea care-mi da asa stari de tahicardie. M-am invatat deja si incerc sa stau linistita cand incepe sa bata ca nebuna De miom sper si eu din tot sufletul sa stea in banca lui, acum eu trebuie sa ma concentrez pe bebe asa ca ar face foarte bine dl. miom sa-si vada de ale lui

Fetelor, eu sunt tare necazita ca la noi ninge de aseara non-stop ieri dupa-amiaza s-au vazut asa de fain Alpii si acum ninge fara inceratre, este ceata de atata ninsoare. Parca se rup saracii pomi de atata greutate. Si nu a stat ninsoarea nici o clipa, nu pot sa cred. Este de nedescris. Este luna martie. Aseara au spus la TV ca nici nu se arata la orizont ca ar veni curand primavara...nu mai vreauuuuuuuu iarnaaa [:((]

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Fetelor, am fost ieri la echo de 16 sapt (pt TT) si mi-am vazut bebelecul. Sunt ffff fericita. Era activ, isi tot misca piciorusele si isi ducea manutele la gura. I-am vazut si degetelele. Singurul lucru care nu a vrut as ni-l arate a fost sexul, asa ca mai asteptam pana la echo morfologica. Dr a fost f multumita si a zis ca totul e ok pana acum, asa ca asta conteaza cel mai mult.
Va pup si ma apuc sa citesc ce-ati mai scris.

Ancutex 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

map multumesc de informatii.
huacin multumesc si tie de info. Ba da, iau vitamine, materna. O sa intreb poate e nevoie sa si magne b6. Si ma sfatuiesc si cu doctorita homeopata sa vedem ce zice.

Mitza 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Muhh eu iau pe langa Materna cu seleniu si Magne B6 inca de cand am fost prima oara la doctor. Si i-a dat acelasi tratament si Danei Oprea de aici de pe net, asa are ca schema de tratament doctorita noastra.
Si pentru cine intreba de Ca. Eu iau Ca+D3 -15 zile /luna o pastila pe zi si nu am contractii, sau poate de fapt nu stiu eu sa le identific ! Eu de la primele analize aveam Ca sub limita.
Si la mine s-a crapat o masea si dentistul meu a facut preinfart asa ca nu stiu unde sa ma duc acum .

Huacin unde sa iti dau PM ca tu nu il ai activat, sau nu il vad eu?

katik bine ai venit, sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios!

Cosmmyr nu mi-ai spus si mie cum arata rezultatul ala la TT !!!

Si eu am dureri de spate care alterneaza cu dureri de sold, cu dureri la tendoanele alea de pe burtica care se tot intind si simt burtica umflata cu pompa parca si beau multa apa. ca daca nu beau mi se crapa buzele in colturi!

Eu am observat ca m-au mai lasat durerile de cap.

Am prestat si noi aseara dar am stat cu inima cat un purice sa nu patesc ceva dar nu s-a intamplat nimic asa ca azi dimineata sotu' vroia din nou dar eu am zis ca e prea devreme, maine.....

Emilia 18+ cu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara fetelor,
Am venit si noi de la plimbare. Urit e afara. Multa zapada si multa apa.
Katik, bine ai venit! Sarcina usoara si un bebesanatos!

Ankutex, felicitari pentru bebe sanatos. Sa fie si mai departe tot asa.

Katik, Huacin, si mie imi pare ca sarcinile sunt diferite. Dar a mea se aseamana foarte mult cu cea din anul trecut. M-as bucura enorm sa fie o fetitza si de data asta. Dar mai important e sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Salutare fetele!
Nu am noutati , doar voiam sa va salut.Totul este bine, in jur de 14 o sa merg la echo si atunci vom sti mai multe.Oricum m-am obisuit cu starea aste de gravida, parca sunt asa de cand lumea.
Bine ai venit Katik, ma bucur tare mult ca a mai venit cineva din Timisoara la discutiile noastre. Deja suntem trei (cred), dar cine stie , poate mai apare cineva. Si unde mai pui ca suntem la acelasi medic
Va pup si va doresc o seara faina!

Assa , 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Buna fetelor ,fericire mare-respir pe nassa nu radeti ,dupa o saptamana cu gripa ,asta da realizare!Vad ca avem fete noi--Buna Katik!MAP si eu ca si tine simnt ca imi creste pulsul,e normal ,m-am interesat!Bravo bravo pentru sfatul cu sutienul! Fac gaurele ,dar ce o sa zica sotul?!ha ha fac stripteasse!ii dau idei deha ha ! Mi-a spus doctorul ca nu am voie branza FETA-asta e singura care mai seamana la gust cu a noastra din Romania,ca cica nu e pasteorizata!Am incercat sa mananc branza lor ,dar nu are niciun gust,asa ca ...mi-e pofta ...tot o sa iau,pai ce voi nu mancati branza normala? trebuie sa plec la cumparaturi ,va verific dupa ,..va pup dulce Miky+22 si 4 zile.

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

buna,
v-am citit si eu pe fuga...la noi soare si frumos...
Katik bine ai venit printre noi
Emiliapop daca vrei iti recomand dentista mea...e super
Mamanati, sa stii ca si la mine a2a sarcina seamana f mult cu prima, inca de la primele simptome...si am tot fata

Maine merg si eu la eco pentru TT, desi parca nu as face TT...dar eu sunt balanta si sunt f influentabila...si daca imi zice dr sa-l fac, cred ca-l fac pana la urma...
si eu iau 4 magne b6/zi inca din sapt a4a de sarcina...calciu nu iau si nici vitamine...iau in plus biomarin plus...asta e schema dr T

Va urez o duminica placuta si sper sa mai revin mai pe seara (daca termin cu shoppingul si cu programul administrativ-calcat)

Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!
va doresc o duminica placuta, sa va odihniti si nu exagerati cu programele administrative (lasati domnii sa se desfasoare)
pupici pe burtici

+15
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput