Mamici de iulie - august 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pika-pika, bine ai revenit, iubita, incepusem sa ne facem griji...felicitari pentru bebelina, lasa ca vine si baiatu'mai incolo....sanatosi sa fie....
Huacin si fetele care au pb cu gingiile, imi pare tare rau ca treceti prin asta...ma luase si pe mine o durere surda saptamana trecuta, da a trecut si vad ca nu a lasat gaurele inca...uffff, cate probleme avem...
Cornelia si Huacin- am notat ce analize tb facute, asa am zis si eu ca toxo si CMV nu cred ca mai e cazul sa le fac, nu am caini si pisici si mi-au iesit ok ultima oara...o sa fac urocultura si sumar de urina...
Huacin- saru'mana ca m-ai linistit cu treaba cu colul...dr imi face control la masa lunar , dar stii tu- paranoia...pana acum colul a fost ok, sper sa continuam la fel
Sabana- ma alatur lui Huacin, ai grija cu administrativul, ia-o usor si eventual fa si cu echipa cu sotul..cand incepeti santierul...numai asta am in cap, ma obsedeaza sa terminam odata...
Mamanati, ma bucur ca ati primit vesti bune de la nenea dr...
Miti- si eu am inceput sa am niste dureri de spate de nu mai stiu de mine uneori...aseara am fost la film si nu mai puteam sa stau pe scaun de durere, nu rezist mult in aceeasi pozitie, a trebuit sa plec
Amabella- te asteptam luni cu vesti bune dupa eco

Cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

buna dimineata fetelor,

ieri nu am avut timp deloc sa scriu. Apusasem sa citesc si apoi a venit seful pe neaspteptate la munca asa ca nu am mai scrius Acum am facut o pauza de la gatit ca era musai sa va salut

Ieri am ajuns tarziu la munca ca am avut programare sa-l vad pe bebit. Inca nu stiu ce este bebe, statea cu piciorusele stranse poate se rusinase. Oricum dr. a spus ca in peste 4 saptamani cand merg la control se va stradui mai mult sa daca ce secs are ca va fi si mai sigura atunci. Si de masurat il va masura tot atunci, acum a masurat ceva la capsor numai. Vre-o 10 minute numai capsorul l-a analizat si a spus ca bebele este normal dezvoltat pentru saptamana 16. Mi-e una mi s-a parut chiar marisor . Era haios, statea cu manuta langa gurita.

Mi-a analizat si miomul si a spus ca este destul de departe de bebe si spera sa nu faca probleme pana la sfarsit. Daca face atunci acesta va trebui operat in sarcina (ma rog lui Dumnezeu sa nu fie cazul).

Legat de eventualele contractii cauzate de miomul fibromatos, mi s-a spus ca acestea sunt posibile, si se pare ca si eu fara sa-mi dau seama aveam contractii. Am primit pentru constractii magneziu, la inceput o doza moderata trei drajeuri pe zi si apoi daca-i cazul trebuie sa cresc doza la 6 drajeuri pe zi.

Am intrebat si de preeclasie dar nu mi-a spus mai multe decat stiam eu inainte . Oricum descoperita la timp si cu ceva stradanie din partea medicului si a pacientului poate fi tinuta sub control.

Eu ieri am avut tensiunea sistolica in pic marita iar pulsul aproape la fel de mare ca a lui bebe, am avut iar 132 si nu stiu de ce . Oare numai tiroida mea sa fie vinovata de asta ca inima este sanatoara tun?

Fug sa termin papica si ma intorc un pic mai tarzior la voi! Azi am sotul la schi asa ca am liber

16+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Pika-pika felicitari pentru bebelina. Hehehe se ingroasa randurile. Mai avem o fetita printre noi.
Cristina pai la noi e un santier continuu de cand ma stiu. Tot timpul e cate ceva de facut. Acum suntem la partea cu baia, sotul meu pune izolator, rigips, apoi sapt viitoare turnam sapa si punem gresia si faianta, iar daca tine vremea cu noi sper sa reusim sa schimbam ferestrele. Asta ma streseaza cel mai tare. Apoi mai avem compartimentarea si de tras caldura. Si dupa vreau sa ma apuc de camera lui bebe. Asa incet incet. Eu cam fac totul la patrat, adica cu sotul. Dar de rufe nu il las sa se atinga. Eu stiu ce si cum intra la masina de spalat si apoi la cumparaturi mergem impreuna cu masina si ne mai ajuta si mami al meu.
Eu nu am probeme cu gingiile. Slava Domnului. Am avut si eu emotii in privinta asta, dar nu e timpul pierdut. In schimb acum vreo 2 zile m-am trezit cu un carcel groaznic la picior si ma doare locul de atunci, la fel ma mai dor muschii de la picioare. Incep sa am si dureri de spate. Cateodata ma mai doare ceva inauntru acolo, pe peretii vaginului, de fapt ma dor peretii. O fi normal? Auleo ce baba sunt. Ma vait de toate alea, daca mi-ati dat apa la moara.
Si eu am vise eroticoase. Si la mine e jale, dr ne-a dat interdictie totala. Din cauza colului care se scurteaza. Hai ca fug. Pup you.

Mergi la inceput

Muuh durerile musculare sunt date cel mai frecvent de lipsa de magneziu. Durerile pot aparea pe tot timpul zilei dar mai ales noaptea dupa cat am citut eu ieri in prostectul magneziului pe care am inceput sa-l iau ieri.

Magneziul poate fi luat fara nici o problema in sarcina, chiar este indicat. Intreaba-l si pe medicul tau eventual de asta. Din pacate in alimente nu prea se gaseste mult magneziu asa ca cel mai de se administreaza ca medicament.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huacin spune:

pika pupici, ma intrebam chiar ce faci...

cristina pe mine nu problemele cu gingiile ma omoara, le tine Lacalutul Aktiv sub control; ma ingrozesc gauril din dinti...

muuh din cate stiu eu, crampele muscular sunt date de lipsa de magneziu, care se asimileaza bine cu B6. Pe vremea cand faceam sport ne puneau sa luam MAGNE B6. Tu nu iei nici un fel de vitamine prenatale? Eu am luant la Alex toata sarcina si la nastere era cel mai vioi si mai mancacios bebe, neonatologul a spus ca de la prenatale. si tot vioi si mancacios e si acum...

sanziana pentru mine lunile sunt un mister in sarcina, am vazut 2-3 variante. Din cauza asta eu spun numarul de saptamani, inclusiv la medic. Sa-si calculeze el lunile cum ii trec prin cap

Din pacate am si o veste mai putin buna: unchiul sotului meu a decedat in spital, desi parea sa-si revina dupa atacul cerebral, asa ca vizita se transforma in participare la inmormantare. Eu si Alex oricum se decisese ca nu mergem, e mult prea frig, dar merg sotul si mama-soacra. Eu nu sunt prea afectata, doar cat ma impresioneaza cand aud ca moare un om, nici al meu sot nu e foarte rau, dar mi-e tare mila de mama-soacra, ii era frate. Asta este ciclul vietii, unii se nasc, altii mor...

Valentina 18+ (30ani), Alexandru(4,5ani) si taticu' Gaby (30ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

cioc! cioc! cioc!
ma primiti si pe mine?
sunt o mamica cu o puiuta de 2 ani si 7 luni si o viitoare mamica in sapt.15+. inca nu stiu ce este bb2, dupa ultimul eco se banuieste baietel dar mai vedem. si fiica-mea era baietel pe la 7 luni.
va citesc demult dar numai acum m-am incumetat sa si scriu. asa ca ma cer si eu pe listuta voastra. am 37 de ani, dpn 24 aug. la spitalul bega cu dr. bran.
va pup si va doresc sarcini usoare si bb sanatosi si mincaciosi!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

katik bun venit si sarcina cat mai usoara si tie. Ce fain ca tu esti deja la a doua sarcina, este deja experimentata. Multe din noi abia acum suntem in perioada de experimentare Dar este bine ca avem si noi pe cine sa intrebam!

pupicei

16+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

[quote]Originally posted by map

katik bun venit si sarcina cat mai usoara si tie. Ce fain ca tu esti deja la a doua sarcina, este deja experimentata. Multe din noi abia acum suntem in perioada de experimentare Dar este bine ca avem si noi pe cine sa intrebam!

pupicei[quote]

multumesc de primire!
cu multa placere ajut pe oricine daca stiu. se spune ca nici o sarcina nu se aseamana cu alta si la mine e valabila chestia asta. in rest, voi intrebati numa'!
am mai vazut ca mai sunt si alte mamici cu puiuti pe acasa si asta ma bucura.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

katik bine ai venit, sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Si eu sunt la a doua sarcina si-ti dau dreptate: nu seamana deloc una cu alta. Dar, un lucru e sigur: eu nu ma mai stresez asa tare de data asta, stiu cand e cu adevarat grav. In plus, le am pe fete aici, cum am vreun dubiu si eu intreb, sunt destule necunoscute...

map nu cred ca miomul iti va face probleme; am o prietena care a fost intr-o situatie asemanatoare, bebe s-a dezvoltat bine. Stai linistita si bucura-te de minunea care creste in tine, curand vei avea un ingeras si vei uita de toate grijile de acum! E valabil pentru noi toate.

Mergi la inceput

map ufff, uituca sunt! tensiunea marita ar putea fi din cauza emotiei, mie imi bubuia pulsul, doar putin tensiunea. Emotia putea fi legata fie de bebe, fie de medic; desi nu cred ca e cazul tau, soacra mea daca isi ia tensiunea la cabinet te ingrozesti; daca i-o ia cineva acasa, e maricica, dar nu ingrijoratoare. Eu cred ca la tine era marita din cauza emotiei; masoar-o din cand in cand, sa fii totusi sigura.

Mergi la inceput