Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Catush, nu se mai depune cerere la primarie in fiecare luna, de-acum incolo depui doar daca ti se schimba datele initiale!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Codru, noi ne uitam la Baby expo dupa salteluta, asta nu-i o problema dar nu stiu cum sa facem sa ajunga la tine! Ai vreo idee?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Mihaela (Miflore) m-as bucura sa ne intalnim in parc...
Eu am facut I.Neculce, am terminat in 95 si Politehnica(Chimie Industiala) in 2000,dar m-am reprofilat pe RU;
am avut colegi care au facut Lazar dar sincer sa-ti spun nu mai stiu care dintre ei pt ca ii incurc pe aia din Lazar cu cei din Balcescu

Despre diversificare nu stiu ce sa mai cred.....
Noi de la 2 luni(cu o pauza de 1 luna in timpul varicelei si scaunelor proaste) bem-mancam intre mese suc de morcov cu mar si atat.Am intrebat-o pe dr la vizita de 4l daca ii mai dau ceva si mi-a zis ca ce am innebunit vreau sa fac copilu ,la 4l si o sapt.(si dupa boala) aveam 6.900 si 66cm. Bine noi mancam lapte praf de la 2 sapt.
acum mananca 4mese de 210ml....

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Codruta si Mihaela multumesc pt lamuriri si cand te gandesti ca fac RU
Are dreptate sotu' cand zice ca sunt cu capul in nori...si ca n-ar vrea ca Briana sa semene cu mine din punctul asta de vedere

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mifloricico eu am o prietena care merge la Buc tot la 2 saptamani. Pot vorbi cu ea. Sa vedem daca gasim la expo.....de fapt clar va fi. Putem face asa: eu va trimit voua banii pe card si voi mi-o cumparati (dar e cam mare....sa nu va incurce) si apoi va intalniti cu prietena mea si i-o dati. E simplu teoretic. sa vedem practic cum va fi ....

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Fetelor, nu v-am spus!!!!!!!!!
Ieri printesa mea a spus MA-MA-MA-MA-MA!!!!!!!!
Nu va spun cum m-am topit, ca inghetata in cuptor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Bine ca am citit ca a zis Ana maria MA-MA-MA Felicitari ca mi-am adus aminte ca si noi zicem de ieri TA-TA-TA. Si eu eram in al 9-lea cer, dar sotul meu nu mai incapea in nici unul de mandru ce era. (desi eu cred ca inca nu se referea la tata...)

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Wow, incep vorbele de acum
Felicitari Miflore si Codruta pentru bebei vostri vorbareti

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Codrutza, o rezolvam! Nu se poate sa nu fie la baby expo salteluta, eu anul trecut de acolo am luat-o, tot de cocos; daca prietena ta se nimereste taman in zilele alea poate s-o ia ea direct, noi putem sa-i precizam standul ca sa nu mai caute sau putem s-o luam noi si sa ne-ntalnim cu ea tot atunci si sa i-o dam; daca nu e in Bucuresti, o luam una dintre noi si dupa aceea ne intalnim si i-o dam; cam prin ce zone se invarte prietena ta in Bucuresti ca poate o ia cineva care sta prin zona respectiva! Ce mai plan!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Salutare la toata lumea, la multi ani bebelacilor sarbatoriti astazi si sanatate celor bolnaviori, sa se faca repede bine !
Sa ma laud si eu: Fabiano m-a strigat intr-o zi Me-Meeeee, hihihi, cred ca a fost ´gresala de dictie´, ca nu s-a mai repetat. Da crestem noi mari si vorbareti.....
Ioanaaaa, ce faci???
Codruta, ce face Petra?...ca intreaba Fabiano
Ieri i-am dat piure de legume si, in timp ce avea in gurita o cantitate generoasa, a stranutat si m-a facut...va imaginati cum, si in oki aveam piure. Asa ca deocamdata nu o putem invita pe d-ra Petra la restaurant, ca mai avem de lucrat la ´maniere aleseeee´
Fetelor, daca puneti de-o intalneala in aprilie, sa fie dupa data de 12, please, sa apar si eu !!!
Hai, pupici,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)

Mergi la inceput