Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Eu cand spal rufele ei, ii pun "clatire suplimentara". Detergentul nu l-am schimbat niciodata de cand e ea in familie. Am inceput cu Persil si nu il schimb. Nu a avut niciodata bubite.
Marlena, eu nici logata nu am reusit sa vad poza. Poate nu e "public"?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, daca esti prin zona, tu ai dat urocultura si in timpul tratamentului?

Karmenutza, da, il trezesc la 6 dar acum daca iar nu are pofta degeaba il trezesc ca nu mananca, sunt in ceata, am un feeling prost.
Mie dr. mi-a spus sa fierb supa minim 1/2 de ora. Cred ca ideea e cum ai spus tu, sa se inmoaie. Unele ziceau ca fierb 2 ore, mi se pare exagerat, dispare si mama vitaminelor/mineralelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata,

M-am uitat la o gramada de pozici si deja am uitat pe cine sa mai laud. Un lucru e cert avem cei mai frumosi copii!!!

La multi ani tutror bbeilor care isi serbeaza azi lunita!!!cu mentiune speciala pt "fratele" lui Vladut Alexandru (mai stii Marlena cand asteptai fetita ?).

Irina am vazut pozele si Matei e super mare . Impeuna cu sotul am decretat ca arata de cel putin 9 luni!!!

Doruletz sa fie bine cu "nounou"! Mie poza asta imi place foarte mult. O scumpete de fata.

ege tare frumoase pozele de la nunta. Ai fost o super mireasa!

Pitu ai o fetita super expresiva , sa nu mai zic cat e de frumusica !

Stiu ca am mai vazut si alte poze... Cum imi amintesc intru sa va laud .

Am vazut ca vb de kg... Eu sunt la polul opus si asta nu ma bucura... Am 52 (din 54 inainte de sarcina si 60 inainte de nastere) si o prietena mi-a zis ca imi banuieste cantarul ca pune 2 kg in plus . Azi de dim m-am intalnit cu o tipa de la care luam covrigi cand eram insarcinata si s-a uitat lung la mine si mi-a zis de n ori ce mult am slabit pe un ton de parca plangea . Daca stiti vreo metoda de ingrasat (alta decat o noua sarcina ) nu ezitati.

L-am laudat pe Vladut ieri si azi noapte s-a trezit din h in h pana la 4 (ca doar e frate cu Alexandru). Apoi a dormit pana la 6.45, dar eu m-am trezit la 6.20 ca e tatal meu la mine si s-a apucat sa misune prina casa . Asa ca azi la servici bag ciocolata calda la greu . Cred ca iese dintele nr 2 ca iar e marait si faca kk gloante.

Am scris un cearceaf... cred ca 2 ).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu am vazut-o (poza),bb e sub un carusel/jucarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

karmenutza vezi ca e vorba de poza de 6 luni din albumul comun.

Gina ti-am admirat toate pozele pana am gasit-o pe cea cu pricina . Ai 2 comori minunate sa-ti traiasca!

Multa sanatate tuturor bbilor bolnavoiri. Sa va treaca repede si definitiv!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Jadi & Tonnia, imi pare rau de faptul ca bebelusii va sunt bolnaviori.Offf...,infectia asta !
Inteleg prin ce treceti si doresc ca Dumnezeu sa va intareasca,sa va ajute sa faceti fata situatiei,si sa va binecuvanteze puisorii cu multa sanatate.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

LA MULTI ANI !!! Sarbatoritilor zilei...Sa creasca mari si sanatosi,sa fie cuminti si acum si mai tarziu...Multi de la Briana.

Am si eu o intrebare???? Poate zice-ti "acu s-a trezit si asta" dar eu sunt tare ,tare aiurita.De fapt sunt iremediabil de bebe.
SE MAI DEPUNE CEREREA LA PRIMARIE IN FIECARE LUNA PENTRU CIC,daca DA pana la ce data???Va rog

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Azi a iesit soarele de dimineatza!
Sa mai scriu si eu ceva!
Catush, poate ne intalnim si noi cand si cand, eu stau in Militari la Apusului; e cam departe de Moghioros dar oricum e cel mai apropiat parc, asta si Politehnica; dar cred ca fac o ora cu caruciorul pe jos pana acolo; dar voi veni, mai ales ca socrii mei stau aproape de parc, 10min pe jos! Diafera mai sta la Lujerului si Maddy la fel! Ce liceu ai facut? Te intreb pt. ca eu am facut Lazar si aveam f. multi colegi din Dr. Taberei!
Irina81, ce flacau mare si frumos!!! Sa-ti traiasca!
Ege, frumoase foc pozele!!! Poate ne vedem la baby expo! Si petrecere frumoasa!!! Felicitari pentru stelute si tie si Simodinei!!! Normal ca poti veni si cu sotul si cu Ege la restaurant, doar sa nu clacheze sotul printre atatea fete vorbarete! La Mama sunt mai multe restaurante, noi am fost o data in spatele magazinului Eva de pe Magheru si o data hhmmm, nu stiu cum se cheama zona, in continuarea caii Calarasi!
Simo, asta faci tu la sedinta?
Codru, saltele de cocos vor fi cu siguranta la Baby expo daca ai rabdare pana atunci; Mothercare este in Piata Dorobanti, la etaj, trebuie sa te uiti in sus ca sa vezi reclama!
Gina, frumoase fete ai, si Jessica si Rebecca, care mai de care!!!
Dani, biberoanele tin mult, nu-i problema cu ele, tetinele trebuie inlocuite in principiu la 1 luna-2 in functie si de cum arata; daca tragi de ele sa nu ramai cu bucatele in mana si sa nu fie lipicioase!
Mirela, bine ca i-a trecut Alisei, of, ce probleme si cu infectiile astea pacatoase! Jadi, sanatate!!!
Cristell, mercic!!!
Nanadana, de care mucenici iti plac? Aia ciorba sau aia ca niste covrigi, mucenicii moldovenesti? Serios, vrei sa-ti trimit cateva pungute cu opturi si sa-i faci tu acasa ca nu cred ca pot sa-ti trimit ciorba la packet?!
Pitu, multa sanatate !!!
Doruletz, tare frumoasa-i Alexandra!!! Si ce poze frumoase!!! Parisul e orasul meu preferat, n-au intrebat de mine pe-acolo?
Simodina, sanatate!!! Si Ana e un pic mucioasa!!!
Simona8004, sa va mearga tot asa!!!
Ana-Oana, sanatate!!! Mai treci si tu pe-aici!!!
Tonnia, asta e o problema cu cele 5 mese, cu acelasi lucru m-am stresat si eu o perioada; ca a mea nu vrea sa manance la 3 ore decat putin si daca-i maresc distanta dintre mese tot nu mananca prea mult ca sa zic ca i-ar inlocui o masa...cum o dai si o sucesti, tot nu iese...acum la noi e bine si mancam la 8 si ceva dimineatza, 12, 3 jumate, cam 7 si 11 seara!
Marlena, LA MULTI ANI PENTRU MAINE!!! Sa fii sanatoasa si fericita, mai mai, ce tinerica!!!
LA MULTI ANI SI SARBATORITILOR DE ASTAZI MARIA ALEXANDRA CARE A IMPLINIT 7 LUNI!!! VICTOR ALEXANDRU SI ANDRADA NATALIA CU CATE JUMA DE AN!!! IOANA CATALINA, PETER THEODOR SI MATHIEW PETRU PENTRU 5 LUNI!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna dimineata mamici si bebici!
La multi ani celor care fac lunita!
Marlena ce frumusel e Alexandru !
In legatura cu bubite si noi am avut de la detergent (Dermalin special de bebei). Acum spal cu Perwol lichid si nu am de gand sa-l schimb pana la 1 an cel putin, mai ales ca Ioana are o piele spensibila ca a lui tacsu, care numai probleme are cu pielea. Trec de la sine intr-o saptamana.
Am creat un subiect despre vaccinul antirujeolic. Voi il faceti? Si daca nu, de ce? http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70334

Merci

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Noi iar am avut noapte alba. Nu vroia sa doarma nici la ea in patut nici la noi si nici san nu vroia. Era tot maraita. Acuma dimineata doarme bustean si e si vesela. Oare sa fie totusi de la dintisori?

Dani asa am patit si eu (ca nemtzoaica) cu mama. Am fost plecata pana in oras si intretimp Petra a facut o criza de colici (acum vreo 2-3 luni) si mamam nu mai stia ce s afaca, a schimbat-o dar din repezeala si stres era cu pampersul invers......
Mifloricico asa e cu statiunile astea, cam faine... Iar cu Baby expo.......nu cred ca ajung eu in Buc, deci numai daca va uitati voi pentru noi si .....cumva sa facem .
catush nu se mai depund ecererea la Primarie.
nanadana, sunteti deja maaari
marlena nici eu nu vad poza. Le-ai facut private? Vad ca voi ati inceput sarbatorirea La multi ani si pupici pentru Alexandru
Jadi si Tonnia imi pare rau pentru ebbeii vostri ca sunt bolnaviori....o sa treaca si va fi bine

La multi ani pentru bebeii nostri care sarbatoresc in aceasta zi .

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput