Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Pitu, multumim ca ne-ati observat.Noua ne plac fetele slabute ca mami viseaza sa mai aiba silueta de alta data si poate avand o nora asa frumoasa o sa se rusineze si o sa inceapa sa faca ceva.Si eu ma laud cu vreo 70kg, si nu ma simt bine deloc.Eu am un metabolism foarte lent si chiar daca mananc putin nu reusesc mare lucru.Imi trebuie miscare, e clar.Cand ma gandesc ca in urma cu vreo 4 ani, la terminarea facultatii aveam 48kg,,,nici nu-mi vine sa cred.
Nanadana, ce bine seamana Antoine cu tine...
Tonnia, masa diversificata trebuie sa inlocuiasca in timp masa de lapte, asa mi s-a spus.Uite cum papam noi, desi cred ca am mai scris:
ora 6-lapte
ora 10- fructe(pireut, cu branzica sau biscuite, uneori cereale, dar numai 1 lingurita, cat sa lege compozitia)
ora 14-legume cu carnita sau galbenus de ou tot pireut ca sub forma de supica nu ne plac.
ora 18- lapte
ora 22- lapte
Pana dimineata, daca ne trezim bem ceai, cam 120ml pe noapte

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia, nu e obligatoriu sa aiba 5 mese. Nu toti papa asa. Depinde de fiecare copil. Unii au 4 mese. Si atunci le inlocuiesti treptat pe dele de la mijloc. La inceput. Dupa aceea, cand sunt mai mari si pe celelalte.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

BUBITE!

aseara la telefon dr. ne-a zis ca poate fi d ela caldura, daca a transpirat si de la detergent, daca s-a schimbat. Eu intr-adevar desteapta de mine, am splata cateva ture cu Bonnux din acela 2in1, era in revista la reclama gratuit si am zis vai fain miroase si acum, se poate sa fie de la asta.
azi vine si ne vede pe la ora 13.00.

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
astazi am facut si noi 6 luni si baiatul meu s-a gandit sa sarbatoreasca de la 0.00 si s-a trezit din ora in ora iar spre dimineata din jumatate in jumatate de ora . Mai spre dupa amiaza o sa punem poze cu tortul..acum e in curs de "prelucrare".
Maine e si ziua mea de nastere...implinesc 29 ani asa ca avem ce sarbatori .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai zilei..in special Mariei Alexandra care implineste 7 luni!

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Ia uitati ce mari suntem..ne-a crescut si parul...

uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Marlena, ce baiat gigea!

Karmenutza, nu pot sa-l las in 4 mese, nu ar depasi 650/zi.
De fapt, parca iar nu prea mananca. Mi-e ca i-a recidivat infectia, am dat azi urocultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

bubite de la detergent am avut si noi dar au trecut dupa baita cu musetel si schimbatul hainelor.Nu le-am clatit eu si s-a vazut.Trebuie clatite foarte bine mai ales atunci cand se inlocuieste detergentul obisnuiit cu un altul
La multi ani Alexandru si tuturor copilasilor din grup care cresc vazand cu ochii.Avem deja primul bebe de 7 luni, ce mari suntetiiiiiiii!!!!!!

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dani_flor - multumim pentru apreciere! La momentul acela lipsea insa punctul culminant.Cand o sa mai ai ceva timp, intra sa vezi: cine a urechit-o pe Jessica pentru prima data in viata
Imi pare rau ca nu am prins mai multe pozitii.Am ras de ne-am prapadit...

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Of, Of, Tonnia, of, of, Jadi, lasa ca scapati voi si de idioata asta de infectie. Macar Vladut al lui Jadi am inteles ca papa mai bine. Si reusesti sa-i indesi 5 mese daca noaptea doarme? Il trezesti dimineata devreme? Catalina papa 4 mese. Nu reusesc sa-i indes mai multe, ca nu vrea. Are 4 mese de cate 200 sau 240 ml pe zi. Uneori mai are si cate una de 160 (din cele 4). Dar nu o fortez.
Supa aia cat trebuie fiarta? Are vreun timp anume sau pana se inmoaie bine componentele? Eu asa ma gandeam.

Catalina

Mergi la inceput