Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

ia uitati ce mare am crescut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Seara buna!

Intru si eu pe fuga sa spun La multi ani celor care fac azi lunitza!

Mamaaa da' ce tastatarnita ati avut. N-am reusit sa citesc mare lucru ca si Serban e racit. E mucios tare si ieri dimineatza a avut si febra. A trecut insa cu supozitor iar azi n-a mai avut. Dar e mucios tare, il fericesc cu cate o seringa de ser in nasuc de 3 ori pe zi minim, basca pompitza. Sunt niste urlete pe capul lui de zici ca-l tai . MAine vine si pediatra la noi si ar fitrebuit sa-i fac si vaccinul dar mi-e teama ca nu o sa i-l faca asa racit.

Spunem si noi sanatate multa lui Vladutz si Clarei! Ufff, e tare nashpa cand sunt puii bolnaviori!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Alinam, Daniela si Crista, eu cand m-am dus sa nasc am avut 104 kg, iar acum am 80kg. Deci va imaginati cata sunt. Si eu tot am amanat-o cu sportul si dieta din cauza alaptatului. Dar de saptamana viitoare incepem diversificarea si nu mai am motive.
Chiar, Fetele care v-ati apucat de cure de slabire, cum stati? Incurajati-ne si pe noi.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ete, m-am pricopsit si eu cu 2 stelutze

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Dana, ce flacau ai!
Sa creasca mare si norocos, ca frumos ii destul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

....buna seara

...trag tare sa recupar din urma, dar vreau sa scriu si eu doar citeva rinduri.

In primul rind vreau sa urez tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa se faca vremea cit mai frumoasa cit mai repede.

In al doilea rind.... incerc sa ajung la zi cu ce ati scris dar cu greu, aveti tastanita??
trebuie sa mai fac si curat prin casa si sa mai fac si cumparaturi, si cind am timp pentru net, ori este sotu ori sunt frinta de abia vad tastele[marial]

In al treilea rind, multumim Simodina, LiaMia, Antoanela23 si celorlalte fete pentru urarile de casa noua. Este o mare realizare pentru noi. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a ajutat sa ne-o cuparam si ca deja ne-am si mutat in ea. E foarte cald si imi place
E liniste pe timp de zi si pe timp de noapte, avem lumina, nu e la strada sa ne vina tot praful in casa. E superba si ideala pentru noi.

Revin dupa ce termin de citit.... asta cred ca miine ca e prea tirziu si Maia miine dimineata credea ca am dormit odata cu ea.

Noapte buna si un pupic dulce la toti.
Simona si Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

era sa uit...poze de la 5 luni aici http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

sper sa va placa, noua foarte mult.
Simona si Maia (22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-oana spune:

quote:
Originally posted by dani_flor

Buna fete frumoase cu bblini cumintei,

LA MULTI ANI! pentru Tudor(ana-oana) si Irinuka.(Sofia) Sa fie sanatosi, cumintei si sa creasca mari.

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

multumim de urari, am facut azi 6 luni, nici nu stiu cand au trecut.

sa creasca sanatosi si frumosi si norocosi si curajosi toti Bebeii.

noi suntem la capitolul diversificare cu "fortza" (adica el nu vrea dar si eu am rabdare), pentru ca am cam ratat startul pe la 5 luni jumate cand imi propusesem eu (o bronsiolita urata ne-a tinut si prin spitale si cu tratamente acasa, asa ca orice lingurita e "persona non grata").
oricum, mersi de meniurile de pe prima pagina, ca am cam uitat de acum trei ani.

sanatate maxima,

O.
Om intr-adevar bun e numai acela care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Nicolae IORGA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Simona - mai "umbla" putin la adresa ca nu e completa si nu putem vedea pozele.

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nanadana, imi place mult de Antoine, e haios si expresiv, parca-i pus pe sotii, nu?

Diana, 3 mil. a costat.

Intrebarea zilei:
Cum incap 5 mese daca bb doarme noaptea? N-am cum sa trec la 4 ca nu mananca asa mult. (iar pt diversif trebuie tot 5, nu?)

Mergi la inceput