Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 11
christina-m spune:
Codruta, dar anul asta va fi babyexpo si la Cluj. Oare n-o sa gasesti acolo saltea? Sau la sfarsitul lui mai e prea tarziu pt. tine?
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
christina-m spune:
Miflore, felicitari pt MA-MA . De-acum incep vorbele, deci va fi si mai interesant. Matei a zis o data MAAA, care cred ca trebuia sa fie OAA, cu mesajul sa-l las in pace ca se juca cu oita lui. Deci, cred ca trebuie sa mai astept mult si bine. Si cu norocul meu, probabil ca va spune TA-Ta, sau Pa-Pa sau orice altceva inainte de Ma-Ma.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
marinela79 spune:
CODRUTA, MIFLORE, FELICITARI PT REUSITELE BEBELINELOR.NOI NU SPUNEM DECAT, "GHI, GHIGHI, BU, BRRR-SI ATUNCI SCUIPAM TOT IN JUR, AGHE "SI ALTELE DE GENUL ASTA
GINA, TI-AM VAZUT SI EU COMORILE, SUPERBE,IMI PLAC POZELE CU PAPAGALUL SI PITICUTA, FOARTE FAINE.
CATUSH, A LUAT BINE IN FREUTATE BRIANA, NOI TOT CU LAPTE PRAF, DAR LUAM MULT MAI MULT SI AM INCEPUT DEVREME CU SUCURILE SI ACUM NE PLACE MANCARICA MAI MULT DECAT LAPTELE.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
miflore spune:
Multumim pentru felicitari Codruta si Simonique!!!
Felicitari si tie Codruta pentru TA-TA-TA!!!
Ana mea a zis MA MA MA asa ca in curand o sa spuna si MA MA SOACRA!!! Aviz fetelor cu baietei!
Noi asteptam petitorii si cand o sa avem minim 3 inscrisi vom alege! O s-o pun pe Ana la calculator in fata pozelor si in fct. de ea voi alege din cei 3! Haideti, lista e deschisa! Dana ch, te pun pe lista, parca ziceai ca vii la petit? Haideti, pe rand, nu va inghesuiti, Nanadana (pe tine cred c-o sa te ademenesc cu o portie maaaare de mucenici, ce zici?), Simonique, Marinela!!! Imi da mana sa fac asa, sunt mai putine fetite decat baietei, avem de unde alege! Si toti frumosi si destepti, unul si unul!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
cristell spune:
Buna dimineata.
La multi ani sarbatoritilor:Maria Alexandra,Victor Alexandri,Andrada Natalia,Peter Theodor si Mathieu Petru sa cresteti mari si frumosi!
Ege ce frumoasa mireasa ai fost.Lui Arzu Ege ii sta tare bine in rosu.
Nanadana ce mare a crescut Antoine.Nici Stefania nu a fost petita de nimeni.Sper sa-i creasca parul pana atunci si sa-l aiba ca al lui tacsu:ondulat si des ca deocamdata ii sta tepi(22o v).
Marlena LA MULTI ANI!
Gina m ai niste fetite tare frumoase si am vazut poza cu urechiatul,e tare haioasa.
karmenutza eu supa o fierb o ora.
Codruta asa facea si face Stefania de o luna si ceva si i-a iesit abia un dinte.
Mifore felicitari pentru ma-ma.
Stefania de vreo trei zile imi zice ba-ba dimineata cand se trezeste.Deci Miflore si eu sunt in club daca mi-a spus si fiica-mea si cica copii nu mint.
Despre noi nimic nou,mergem mai departe si speram sa se termine odata cu iesitul dintelui nr. 2 ca sa fie si la noi liniste macar noaptea.
simonique spune:
Noi nu le avem cu vorbele, dar sa vedeti ce a inceput sa faca Mario. Din 4 labe se pune in fund sprijinindu-se in maini...e asa haios, sau crek tot in tentativele lui de a merge din 4 labe se ridica cu fundul in sus, stand pe varfuri si pe palme, nu stiu cum sa explic ca si cand ar face podul dar invers.. Deci e un mare sportiv. Macar atat dak vorbaret nu e.
Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos
codruta_grg spune:
Da, acuma am citit ca va fi si la Cluj. Sper ca nu-i tarziu si pot sa o tin pana atunci pe partea de sus. Sper ca vor veni expozanti si de la Bucuresti!!!
Carmi, spune-i la Fabiano ca Petra nu noarme noaptea dar in rest e cuminte.
Ieri cand i-am dat pireul de legume mi l-a mancat (nu am mai pus sare si ulei de masline) iar alaltaieri si rasalaltaieri nu prea a mancat (desi am pus si sare si ulei). Asa ca m-am hotarat sa nu-i mai sarez supica.
Multumim
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
valen spune:
Buna fetelor!Eu sunt si azi pe post de baby sitter dar sunt tare fericita cu fetele mele Sarah si Anya.Hildegard, sa stii ca si Sarah se irita din cauza caldurii; ea are pielea sensibila si cand transpira ii apar bubite fie in jurul gatului, fie pe burtica insa ii trec cu unguent de galbenele; pe mine ma ingrijoreaza ca are pielea foarte aspra - o duc la dr. zilele astea sa vedem ce se intampla.Miflore, felicitari mamico!Nicole74, ai o fetita atat de frumoasa si atat de bine imbracata ca ne dai pe spate; mereu v-am admirat si daca nu e curtata de altcineva as vrea-o de nora pt. Sasha al meu (atunci cand va sa vina).AlinaM si eu am probleme cu kg in plus; eu am luat doar 14 kg in sarcina iar la 2 sapt. dupa nastere mai aveam doar 2 in plus, fapt pt. care am considerat ca-mi pot permite sa mananc mult asa ca de atunci am mai pus 5 kg. Nu stiu ce sa mai fac ca nu vreau sa pird nici laptele pt. Sarah.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
LiaMia spune:
salutare, mamici!
LA MULTI ANI BEBELINILOR CARE AZI IMPLINESC LUNITA: Maria Alexandra ( a mai mare intre cei mari),Victor Alexandru,Andrada Natalia,Peter Theodor si Mathieu Petru!
sa va zic: bb meu sta in scaunul de masina si ma asista cum va citesc. intre timp zdrangane niste elefantei-zanganei pe care i-am prins de scaun ca sa aiba de lucru si se acompaniaza de diverse vocalize! cand ma uit la el, rade fericit ca mi-a atras atentia! e un dulce! si trage si chiote! mai avem de asteptat pana la ma-ma, aviz cu felicitari miflore si codruta
in alta ordine de idei, aveti o viteza la tastarnitaaaaaaaa.... am povestit fetelor treaba cu petitul si s-au amuzat copios!
gina_m, aveti un papagal tare simpaticut
valen cum te descurci cu doua? bravo! esti tare!
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
karmenutza spune:
Supa mea a fost un esec total. Dupa ce am reusit sa-i var in gurita prima lingurita, pe a doua nu a mai vrut-o, neam! Se stramba la ea si facea chhh...asta e, nu ii mai dau. Sau sa i-o imbunatatesc cu putina sare. Are un guuuussst, "de spital" e putin spus. Aia e buna. Un fel de apa chioara cu ulei in ea, un pic galbena.
Catalina