Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
codruta_grg spune:
Acuma m-am uitat pe site-ul baby expo de la cluj si inca nu prea sunt multi expozanti inscrisi. Poate nu vor fi multi!!!!! si tot la Bucuretsi ajung dupa salteluta.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
LiaMia spune:
karmenutza incearca sa-i pasezi si sa-i dai cu lingurita sub forma de piure. daca nu vrei sa dai piure direct, da-i supa cu bibe. in ce ma priveste, m-am hotarat sa-l invat intai pe florin sa manance solide cu lingurita si apoi lichide, altfel...
LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)
Simo74 spune:
La multi ani pentru toti bebelusii care mai adauga astazi o lunita: Maria Alexandra, Victor Alexandru(sa fii cuminte si sa o asculti pe mama, ca frumos si destept esti oricum), Andrada Natalia, Peter Theodor si Mathieu Petru!
Marlena La multi ani pentru maine si tot ce iti doresti! iti urez dinainte ca in weekend nu cred ca o sa intru.
Irina adica vrei sa zici ca tu in timpul sarcinii ai luat decat 6 kg? Marfa, cantarul meu arata cu vreo 25 kg in plus
Nanadana ce mare s-a facut Antoine! Este un adevarat baietel...scump si dulce
Gina M Jessica si-a castigat un prieten pe viata!...numitul Coco Se vede clar ca se plac!
Ioana i-ai dovedit pe olandezi?
Fetelor, referitor la detergent, eu intotdeauna am folosit Teo bebe care isi face treaba intr-un mare fel. Din pacate, nu se gaseste in magazine, poate fi comandat doar de la bebelusultau . ro
La capitolul vorbit, ne laudam si noi cu MA-MA, TA-TA, LEI-LEI, NE-NE si grrr-bleaf brrrrr, in transcriere aproximativa . Luca chiar este un mare vorbaret, compenseaza in felul acesta la capitolul exercitii fizice unde e lenea pe el cat carul. De, atarna greu fundul ala de aproape 9 kg.
Apropo de MA-MA si TA-TA, maica-mea a zis ca sunt nebuna si ca mi se pare mie...dar am martori! Asa ca de abia astept sa vina pe la noi in weekend sa-i fac demonstratia pe viu.
Hildegard spune:
Fetelor, laptele meu este tot pai putin, asta simt eu dupa titi.
i-am dat suc de mere la ora 10....20 de ml cu bibe, a moflait dar i-a placut. I-am luat tetina de la nuk pt. 6 luni si se pare ca e mai bine decat cea pana la 6 luni. Vreau sa-l invat si la biberon ca ce o sa ne facem. Lapte este dar trebuie timp sa se umple sanii. De exemplu a papat titi pe la 12.15( a fost destul de moale fata de alta data), a adormit ....si dureaza pana se umple iarasi ( eu stiu ...pe la 6 seara daca o sa am ceva). Daca titi e moale degeaba e lapte in ea ca nu ii place. asta e.
Manaca des ca nu se satura si asta e un semn.El papa dar nu se satura...si papa cam 80-100 ml. poate ii vom da si ceva lapte supliment. Habar nu am. Sa vedem ce zice dr.
Azi vine dr ...si vedem sa dam suculet in continuare si de morcovi ...si apoi combinat, mere cu morcovi. Trecem si la cereale cu fructe de la Humana. Am cerealele astea acasa pe care scrie ca se pot da de la 4 luni. cred ca sunt super.
Asa ca sa ne tineit pumniiii!!!
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122
mysweetest spune:
Multumim pentru urari!
Poeste in albumul comun la 6 luni nu in albumul meu..acolo e gol deocamdata.
Irina spune-mi Vladut are gingia rosie? La Alexandru nu se vede nika desi isi tot baga cate ceva in gura.
Astazi e tare marait si vrea sa doarma continuu..cred si eu ..dupa ce a petrecut asta noapte...
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
valen spune:
Liamia, ma descurc bine pt. ca sunt cumintele amandoua. Acum Anya maraie iar Sarah sta pe burtica langa ea si rade de mama focului; este mai rau cand vor sa adoarma pt. ca mai tipa cate una si se trezeste cealalta insa le "aranjez" repede. Nu pot descarca poze in calculatorul asta ca v-as fi exemplificat.Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
mysweetest spune:
Foarte draguta Priscilla Gina M si Antoine (Nanadana)deasemenea..acum am reusit sa vad pozele.
Simonique si noi ne ridicam in 4 labe dar nu prea putem sta decat cateva secunde apoi ne asezam la loc pe burtica si pedalam si picioare si nika...nu ne deplasam ca nu prea avem forta.
Astazi cam la 2 ore dupa ce s-a trezit iarasi a inceput sa planga si la un moment dat a zis iarasi mam-ma-ma...observ ca zice mai mult cand e tare obosit.
Ar trebui sa pape la ora 13 dar inca doarme si nu-i trebuie mancare se pare..bine ca ma reusit sa trag si eu un pui de somn adineori.
Mihaela multumesc ..sunt mamici si mai tinerele printre noi sa stii...eu la anul o sa schimb prefixul.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
codruta_grg spune:
Marlena, vad ca si tu ai rata galbena cu cele 3 ratuste. Tu ii dai alea mici sa se joace cu ele? Ca eu i le-am dat o data si a bagat-o pe una in gura aproape intreaga.
Nici eu nu-i mai dau cu bibe nimik. Nici macar cu bibe cu lingurita. Ma chinui sa ii dau tot cu lingurita. Sper sa facem progrese.
detergent noi tot ariel folosim si balsam lenore sensitive. Pana acum eu sunt multumita de ele si nu am de gand sa le spal. Si din greseala am spalat o bluza de a mea cu lucrusoarele lui Petra si nu a patit nimik
Vero, va tinem pumnii.
Simo, inseamna ca Luca e un vorbaretz.
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
Simo74 spune:
Valen Sarah este extraordinar de frumoasa! acum am reusit sa vizionez pozele tale. Ce dragutz ce esti asa buna prietena cu Alina. E extraordinar ptr fetitele voastre ca se pot intalni si socializa asa timpuriu
codruta_grg spune:
Si noi roadem la o ratza.....pana acum molfaiam, acuma o roade ca se aud gingiile pe ea.