Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
Dana_ch spune:
tuturor sarbatoritilor
Catush am inteles ca ne vine prin postas o cerere pe care dupa completare o trimitem tot prin el .
Ege Simo felicitari ptr stelute
Jadi Tonnia sanatate la bebici.
Miflor Codruta felicitari ptr primele cuvinte
Ce aveti mai fetelor,aveti butongita ?nu mai poate omu sa tina pasu cu voi!
Am si eu un flacau,frumos,cuminte si destept,care fete mai sunt libere,am sa pun si poze sa vad cand am timp.
Mai citesc ce ati scris si mai revin ca am ramas in urma rau
mysweetest spune:
Da Codruta i le-am dat sa le manance ..sa vezi ce scartzaie cand le roade .
Am mai pus cateva poze aici .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
valen spune:
Multumim frumos Simo si ca sa vezi ca si noua ne place de dragalasul Luca, te invitam in parc, daca stai in zona Titan (noi ne plimbam prin IOR cand e frumos afara).Uite ca am facut noi primul pas, ca vad ca pe aici toti copiii sunt disponibili insa propuneri ferme nu face nimeni. Deci, ce facem cu baieteii din ziua de azi? mai cu viata, mai cu viata!!Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
codruta_grg spune:
Marlena, eu salteluta de infasat nu am putut sa o folosesc niciodata, de la patutzul ca al tau. Ce saltea ii pui cand cobori nivelul? Ca ai vazut ce dimensiune ciudata are patul nostru!!?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mysweetest spune:
Codruta si eu folosesc tot mai rar salteluta de infasat ..o foloseam frevent cand era Alexandru mic..acum mi se pare nepractica.
Dimensiunile am vazut ca sunt ciudate..eu imi pun insa problema daca il va mai tine patutul pana atunci...deja mi s-a rupt o clema de plastic si mi-a facut cineva una din inox dar nu stiu cat vor rezista celelalte.
uite atat de mari suntem
Simo74 spune:
Valen sa-ti povestesc toata tarasenia. La un moment dat, subsemnata, facuse niste vorbe ptr Nuka Sofiei, fara sa stie ca fata era data, am aflat ieri de la Irina.
Drept pentru care, am facut urmatoarul lucru: am sunat una bucata sot, l-am rugat sa ia cupilu si sa se uite amandoi la dulceata de Sarah. Concluzia? s-a votat in unanimitate! A noastra este, daca ne vreti Mai greu o sa fie cu parcul ca noi stam in Piata Victoriei, da lasa ca se face frumos si iesim cu ei la sosea
codruta_grg spune:
Marlena te gandesti sa iei alt patut? ca eu de lemn nu prea vreau. mai bine astept si o trec in patut normal si ii pun plasa (este de cumparat ca un grilaj) sa nu cada jos. Dar la patutul nostru, nu ii putem pune chiar jos? Nu il cobori asa jos sa doarma pe Alexandru?
Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
mysweetest spune:
Codruta nu stiam ca exista plasa pentru patut normal.
Inca nu am coborat patutul ca mi s e pare jos si inca e iarna si se face curent..la vara poate vom face si noi balcoanele sa nu mai fie curent pe sub usi.
Alexandru face figuri..inca de dimineata mi-a suflat in 50% din linguritele duse la gura iar acum la piure sufla in toate si nu i-am mai dat si l-am lasat sa flamanzeasca. M-a stropit toata numai piure plus ca a trebuit sa il schimb de haine si el tot sufla si inghite foarte putin.
Irina pai cum sa nu fie marait Vladut..au sarbatorit ziua lui Alexandru si de asta nu au dormit..al meu a dormit dus pana la 12 noaptea si apoi de pe la 2.00 a inceput concertul...nici nu mai stiu de cate ori s-a trezit ..
uite atat de mari suntem
valen spune:
Simo, aceastea fiind spuse, am mai scapat de-o grija; poate ne intalnim prin Herastrau sau Cismigiu ca in week-end obisnuim sa ne departam de casa. Pupici micutului LucaGabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre
catush spune:
Dana_ch -mersi de info
Miflor si Codruta felicitari pentru primele cuvinte
Si Briana este foarte vorbateata si rade non-stop,ea cand se trezeste din somn rade.....Eu n-am mai vazut asa copil...cuminte,vesel,zambaret si vorbaret........Este am mea doar,si eu si atunci cand sunt suparata am zambetul pe fata si rad.....
Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos