Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Luana, super!
Io stau pe la Doamna Ghica, 3 statii de Obor. Deci vezi ce iese cu mobila si vb cu cosmetica, sincer tipa cealalta e f aproape de mine. Anyway, momentan cardul meu e gol, asteptam reumplerea

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

a, si pt fetele curioase...nu am ajuns la rococo aseara...pt ca sunt ametita...aveam notat pe un post it in fata mea ca programarea la doctor e la 19.00 si cu toate astea eu am plecat de la birou pe la fara 5 convinsa ca am programare la 19.30...asa ca am intarziat acolo si nu am mai avut cum sa ma duc la magazin...sorry...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

WEEK END PLACUT!

Doina22+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

La multi aaaani Simona si Dana! Sa fiti fericite si sfatul meu este ca azi sa va rasfatati!!! E ziua voastra asa ca scoateti portelanurile din vitrina sau...banii de la pusculita si rasfatati-va!!

Luana 8 mil mobilier pt camera copilului de la Mobexpert!?? WOW mie sincer ...mi se pare super oferta! Acum urmeaza sa vezi ce si cum arata!Yammi !

Mii de salutari va spunem in aceasta zi superba...pe care noi o vom petrece in pat pentru ca am racit destul de tare si nu am putut sa inchidem un ochi aseara si nici seara trecuta! Toate astea adunate cu ghiciti ce?? O durere de maseluta! Din episodul "maseluta se intoarce" sau "razbunarea maselutei"! Sigur, este vorba de alta, stanga sus...e posibil sa fie cea de minte...desi nu sunt sigura. Cred totusi ca durerea vine de la maseaua pe care acum o imbrac, de fapt de la gingia ei! Durere non stop de 4 zile?!!! Cred ca e mai greu ca la nastere Am inteles ca acolo barem mai sunt pauze de relaxare! Oricum dupa ce nastem va spunem daca zicala e adevarata sau nu!

Asa ca in acest context, de nas infundat, dureri cumplite de cap(apropo! pentru durerile de cap ce putem lua???), nesomn, maseluta, etc. vom merge diseara pt prima data la eco la dr. Iosup!
So...sa ne tineti pumnii!!

Va pupam si sa aveti o zi splendida!
Noi azi ne rasfatam cu Milka si lapte cu creale ! Deh! suntem "bolnaviori"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Magghy, e semn bun, stam in aceeasi bucata de capitala!!
Cristina, du-te pe "poza" si da-i save picture as.. iar apoi din computer o poti mari cat vrei tu!!

nu stie nimeni o pedichiurista??

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

La multi ani! sarbatoritelor de azi

Felicitari celor cu baietzei...ce bine ca ne ajung din urma...sa nu ramana fetele noastre nemaritate

Luana si Dolcebaby...merci pt nr. de tel.Ramane sa ma hotarasc ce e mai aproape de Militari: Colentina sau Oltenitza.Luana...da de ce ziceai ca tu pleci urata de la cosmetica?Ca io tocmai d-asta ma feresc.Io de la vershorik mea plecam direct la petrecere.Nush ce imi facea si cum...da ma si curatza ca lumea si plecam si fara semne.
Cat despre epilatul inghinal cu ceara mie mi-e groaza...ma doare de ma inebuneste...am un fir de par al naibii rau,cu niste radacini uriase de-mi da sangele mereu,si parca nu-mi vine sa incerc acush ca mi-e ca patzesc alte dandanale.

Amiss ...citez de la mai multe paciente "m-a durut maseaua asta de m-a inebunit...mai bine mai nasteam o data"

viviana 28w6d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

CRISBAR cum de te-ai hotarit sa pleci de la Mihalache ? ti-a facut si tie ceva sau din ce ai citit pe aici???
Eu vreau cezariana de frica...nu am motive medicale, dar sa stii ca dl. doctor este super si nu ai de ce sa iti faci griji sigur te primeste.

In legatura cu cosmeticiana... sta chiar la sectia 7 politie pe Colentina. Are cabinet acasa, destul de dotat si foloseste o ceara buna de nu ma irit niciodata, nici la mustata unde sunt ffff sensibila. Este o tipa super va dati seama ca eu ma duc la ea din Berceni... (acum ma duce sotul ca eu nu mai pot)

Care o sunati sa-i spuneti ca de la Laura care este gravi aveti nr de tel 0724 912 364

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Amiss, astept si eu cu nerabdare, poate mergem diseara sa vedem si va spun tot la intoarcere.
Vivi, eu cred ca e normal sa nu arati f bine in ziua tratamentului. Daca arati de petrecere inseamna ca nu ti-a facut tot ce trebuia. Gandeste-te ca regula numarul unu e sa iti deschida BINE toti porii, pentru tratament. Dupa aceea are un aparat cu nu's ce ioni, care iti inchid porii, da tot nu poti fi ca noua cateva ore dupa. Basca, eu nu ma duc lunar, ma duc(eam) la doua luni (acum n-am fost din septembrie...),asa ca ma astept sa aiba ceva puncte pe-acolo, tot stau eu ca o ganditoare ce mi-s, cu mana la falca all day long. Iar dupa tratament, cremuit, masaj, masca, imi da si cu un smac de inchis si mai bine porii si de desinfectat, asa ca nu prea am fata de petrecere, poate de bal mascat....
oricum, eu ti-o recomand calduros, imi place ca nu "fushereste", adica nu da rasol, fleosc, fleosc si gata. altfel n-as traversa bucurestiul.
cred ca cea mai buna treaba, daca aveti doua, trei variante, ar fi sa mergeti odata la fiecare si apoi sa alegeti. in fond o cosmeticiana buna n-o mai schimbi 20 de ani...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana, inainte sa te rog am salvat poza si am marit-o...dar se strica imaginea f tare si nu se mai disting preturile, telefoanele, etc...nimic...poate sunt eu chioara...sorry...daca nu ma poti ajuta, nu-i nimic..pot sa trec pe acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Amiss, poti lua paracetamol. Daca ai carie acolo, curat-o bine si da-ti in gaurica cu ... tine-te bineee...oja! Iti va obtura canalul respectiv si nu vor mai ajunge chestii la nerv. Evident, e de preferat dentistul dar nu stiu ce-ti poate face acum decat tot o obturatie ceva. Evident, daca cumva ai vreo infectie vizibila (abces) du-te la medic sa o dreneze. Daca nu e vizibila...nu se vede decat la radiografie ceea ce nu poti face acum. Asa ca ...paracetamol si oja! Mult succes!
Cat despre durerile de nastere..eu zic ca sunt incomparabil mai intense decat cele de masea.Imi pare rau sa dau aceasta veste. Partea buna este ca nu dureaza cu zilele ca durerea de masea... si satisfactiile merita, pe cand la masea nu te alegi cu nimic.

Carminutza, cred ca e doar o coincidenta chestia cu contractiile si No Spa-ul. Adica el sigur ajuta dar poate ca tocmai de aia nu mai ai probleme acum, pentru ca te-a ajutat atunci. Oricum, las-o mai moale cu treaba.
Nici nu va puteti inchipui la prima sarcina cat de mult conteaza fiecare saptamana in plus la dezvoltarea lui bebe. Incercati sa nu il privati de ele daca se poate!

Fetele, pana la urma facem sedintza de shopping sambata 18 martie la BabyExpo?

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput