Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Lyly809, Raalucutza, multumesc!

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

fetelor, stiti ca eu sunt cam tuta la capitolul ce-mi trebe pentru bebe...
da vorba aia, la barza chioara ii face Dumnezeu cuib! mi-a oferit cineva un dormitor de bebe, de la mobexpert, cu 8 milioane. e bine? imi trebe dormitor de bebe? ce poate sa contina? ca pat am deja.. ma voi duce sa-l vad, insa m-ati ajuta daca imi ziceti ce imi trebuie efectiv. daca nu ma intereseaza, fac oricum poze si va aduc, poate il vrea altcineva, am inteles ca e un chilipir. dati-mi niscaiva sfaturi, rogu-va!!

mamica prostutzica

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Crisbar, multumesc! am ramas si eu ratacita printre voi, chiar daca nu mai am burtica!

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

DANUTZA LU' PUIU La multu ani!!!! SA fii iubita si fericita, nastere usoara si multa, multa multa sanatate .

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Simonika- La multi ani fericiti si te astept cu bebe in brate !!!
Danapuisor- La multi ani, sarcina usoara si bb sanatos, grasalan si papacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna fetelor, harnicutze ca niste .
Multumesc abibrinza pt. explicatii si adrese!
Azi am fost sa-mi fac analizele si m-am facut de ras...nu curgea sange din vene si aia cu acul ma tot zgarma pana cand m-a luat asa cu moleseala si era sa dau ockii peste cap. Dupa care mi-a pus un acushor de copii in pumn si asa am reusit eu sa dau sange pt analize. Acu' urmeaza o saptamana de asteptare si incordare...dar sper sa fie totul bine.'
Rferitor la colul asta scurt, eu nu am ascultat chestia aia cu statul in pat,eu ca sa fiu sincera am crezut ca este totusi un moft asta si nici cu efortul...dar pe bune acum: cine sa faca treaba in locul meu? Dar se pare ca nu-i de joaca .Si mai am o problema (probabil ca sunt singura care o are pe asta): dr. mi-a recomandat si mie 2 No-Spa, am luat 4 zile dar nu m-am simtit deloc bine cu ele si am decis sa nu le mai iau. Acum am contractii dar mai putine si mai putin intense decat in cele 4 zile cu No-Spa...SI O spun sincer nu este o minciuna.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

SiBv, iarta-ma sunt o proasta
De altfel stiam ca tu nu mai ai burtica dar luata acum de val si facand urarile la comun nu m-am mai gandit. oricum, stiu ca tu esti o optimista si nu ti-ai pierdut speranta si urarea de nastere usoara e bine venita oricand.
pupicisi ti-as si daruit si flori dar n-am gasit icon-ul!!
crisbar

quote:
Originally posted by Si bv

Crisbar, multumesc! am ramas si eu ratacita printre voi, chiar daca nu mai am burtica!

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Luana,
Asta inseamna ca pe langa patul lui bb, mai are o noptiera sau 2 din acelea cu multe sertarase) si un dulapior de haine. Intr-adevar, pretul e bun,un pat nou la Mobexpert era intre 5- 8 mil, dar depinde si cum arata. Daca tu ai pat d ebb, dar te intereseaza restul mobilierului, poti revinde patul. Io de exemplu nu i-am luat pat, daca arata bine, poate ma bag. Ce zici?
vezi intai exact ce primesti de cei 8 milioane si daca te coafeaza.

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Magghy, s-a fe! ne vorbim, sa vedem oferta intai.
si de mine e cam departe cosmetica, eu stau in zona iancului-pantelimon, da ata ete.. (partea proasta e ca, in general, dupa cosmetica mai dau aproape tot atat pe taxi, ca-s prea urata la fata sa ma urc in tramvai...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

luana, pliz poti sa-mi trimiti pe un fax oferta de la majestic? ca eu nu vad nimic pe cele scanate...dar, daca cer prea mult, da-mi tu te rog macar numarul de acolo sa sun sa intreb...ca aveam de gand sa merg, poate chiar in weekendul asta , si ce ai zis tu cu preturile m-a bulversat...pana la urma cum e? eu nu pot sa merg la programul de aqua gym si asa am inteles si eu ca pot merge oricand pe abonamentul ala...vreau sa ma lamuresc...daca poti totusi sa-mi pui pe fax, o sa iti dau nr de aici

multumesc

Mergi la inceput