Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

26octombrie
cind sa ma aleg si eu cu o baba, tu ma trimiti sa-mi caut un mos.
mersi.

adi si ela 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Adi, pai baba la ce-ti mai trebe, doar esti inconjurat de cosanzene, si acasa si pe forum...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am intrebat si eu ceva dar m-ati ignorat....mai bine.....ca acum mi-au trecut toate durerile si poate ma panicam!

LA MULTI ANI SARBATORITELOR!MULTE IMPLINIRII SI NUMAI SANATATE!
FELICITARI PT BEBEII GRASUNEI!PT TOATE BURTICILE!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

26octombrie
multumesc. nici nu realizam cit imi e de bine. dar iti poti imagina ce urmeaza din mai-iunie !!!

adi si ela 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Simona si Dana LA MULTI ANI FERICTI!
Steluta, ziceai ca nu e dr. T in tara, ai aflat cand se intoarce?
Azi ma duk si eu sa vad lucruri pentru bebe.
Si va pup pe toate,

Lacri 26+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

dolcebaby, ce ma bucur ca ti-a placut dr. Nayel. si eu am programare pentru luni la el si tot asa stau stresata ca m-am saturat sa tot schimb medici. cand o sa afle ca si eu sunt pacienta dr. Mihalache cred ca o sa se sperie, saracu'
tu de ce faci cezariana musai? si eu inclin spre cezariana dar nu din motive medicala ci de frica. dar nu sunt inca hotarata. vreau sa vb cu el sa vad ce parere are si foarte important de stiut: la nasterea naturala vine si te asista orice ar fi? sau te lasa pe mana medicilor de garda? am o prietena care e gravida cu gemeni, n-a ajuns inca la termen si a trimis-o dr. ei de urgenta ieri la spital ca e posibil sa nasca dar sa nu o astepte si pe ea ca n-are timp sa vina. si am inteles de la ei ca discutasera problema asta si promisese ca se va implica la nastere mai ales ca e foarte posibil sa fie cezariana in conditiile in care fata are si Rh negativ. m-a cam speriat situatia ei. si normal ca azi noapte am avut cormaruri. dar nu e nimic nou...aproape in fiecare noapte visez urat. cica e normal in sarcina
crisbar24+

quote:
Originally posted by dolcebaby

Buna seara la toata lumea !

Sunt super incintata de dr. Nayel !!!
Mi-a explicat cum este cu brida, sa stau fara grija ca nu este nimic grav, am facut si eco si control vaginal si m-a asigurat ca totul este perfect. I-am spus ca sunt pacienta dr. mihalache dar as vrea sa nasc cu dinsul dak se poate si bineinteles ca a fost de acord. Tratamentul l-a mai ajustat putin doua no-spa si o pastila de Gynipral pe zi (la 12h cite o jumatate). Am vb si despre cezariana pe care o preconizeaza prin sapt 38.
Acum a ramas sa ne vedem peste 3 sapt tot la cabinet. asistenta a fost ok nu am observat nimic dubios...credeti-ma ca se poate mult mai rau....

Fetelor va ramin datoare cu o bere la vara in Herstrau, voi m-ati convins sa merg la dr. Nayel, ca eu deja ma resemnasem si credeam ca nu mai sunt capabila sa mai schimb inca un dr. si mai ales acum cind am aproape 31 de sapt.
VA MULTUMESC !

Vivi cosmeticiana mea sta in Colentina pe linga sectia 7 de politie, are cabinet acasa este super ieftina si super draguta are aparatura si produse super. Un tratament cosmetic cu masti si masaje si tot tacimul este 300 de mii. Dak vrei imi dai un semn si iti trimit nr pe mail pt ca am vazut ca ai lasat adresa. Si la epilat, pensat, etc tot 300

Va pup si noapte buna !

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Stelutza,
Banuiesc ca e colul inchis, ca altfel ai fi scris. In perioada asta ai avut contractii sau ai facut efort?
Oricum, ia No-spa,stai cat mai mult timp intinsa (sau mai bine zis nu fa efort de nici un fel, nu trebui sa stai 100% in pat, ci sa nu faci nimic care sa te oboseasca).
In afara lungimii colului, f importanta e consistenta lui. Daca e permemabil, ajungi sa faci cerclaj (banuiesc ca ai vazut ca pe aici sunt fete care l-au facut). daca nu e permeabil, vei ramane la stat in pat si No-spa.

Nu ai de ce sa te stresezi, ca sigur nu nasti la 6 luni, doar ca trebuie sa ai ceva mai multa grija de tine in restul sarcinii. Cred ca ti-am mai raspuns, chiar daca T nu e, are 2 rezidenti care sunt in tara si te pt ajuta daca e ceva urgent pana luni. Dana, rezidenta lui, e azi de garda, daca nu ai rabdare pana luni te poti duce la un control. Ma gandesc ca te va mai linisti.

Luana,
merci mult. Vorbim, e cam departe de mine si nu-s cum fac cu drumul, ca ma cam omoara contractiile.

Magg cu nichita 27 de s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Adi, deh... ti-ai facut-o cu mana ta...
Lyly, nu ma uita! nu mi-ai raspuns lal intrebare: aqua gym are un orar foarte strict. iar asta costa 1.400.000 pt 10 sedinte de o ora.
piscina, care e la discretie, intr-adevar, costa 2.300.000 10 intrari.
tu spuneai ca la un milion si patru sute putem merge oricand, de dimineata pana seara si putem sta oricat. mie imi par doua abonamente diferite. m-am prostit? pliiz, iecsplica-mi!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

sibv, puiudaiana, LA MULTI ANI!!!! Multa sanatate voua si bebelusilor si implinire sufleteasca!!! SI NASTERE USOARA (IN 5 MINUTE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

vai ce am mai uitat!semnatura......................ca ieri facui 28!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput