Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

SIMONA si DANA LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Multa sanatate si tot ce va doriti.

Luana - frumoasa baba ai. Eu o am pe cinci - sunt curioasa daca da cu zapada sau ne mai baga niste soare ca ne-am cam saturat.
Cum e cu listuta pentru Majestic ca ma tem ca am pierdut firu... Deh -neuronu sprintar. Cred ca dormea.

pe toate

zax 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna fetelor
cum se stabileste baba?
e vreun criteriu exact?
ca daca se poate alege, eu o aleg dupa.
credeti ca merge?

sibv si puiudana

LA MULTI ANI! fericire si tot ce va doriti.

adi si ela 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Simona si Dana La multi ani! Sa fiti fericite, sanatoase si norocoase!

Shoricutza, nu remarcasem sa m-am ingalbenit la stelutze, bine ca mi-ai atras atentia! Mersi de aprecieri dar nu cred ca am vreun merit decat ca am scris cam mult

Camelia, felicitari pentru babyboy! (Fetelor creste concurentza!)

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Iata revin cu ceva noutati despre sarcina. Cum dr. T nu e in tara, am preferat sa ajung la Iosup pentru ecografie. Am avut noroc ca anulase cineva programarea. Astfel bebelina este foarte bine, la 24w are 710 gr. Problema este insa COLUL prea scurt. La 20w il aveam de 36 mm, si acum la 24w mi-a ajuns la 18 mm. Iosup mi-a recomandat repaos total la pat, caci altfel risc sa pierd sarcina. Ah, si sa iau 2 pastile de No-Spa pe zi.

Luni am programare la dr. T. Dar pana atunci, spuneti-mi cat e de grava problema cu colul meu??? In afara de repaos, cum il mai pot ajuta sa creasca?? Oare e posibil sa ajung sa-mi faca cerclaj?? Sunt destul de speriata, caci stiu ca acum la 6 luni sansele de supavietuire a unui bebe sunt aproape nule.

Numai bine gravidutelor!

Steluta 24w+.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Adi,

Eu baba mi-o aleg de cand ma stiu dupa terminatia anului nasterii. De exemplu: esti nascut in 1971 - baba pe intai, esti nascut in 75 - baba pe 5. Nu e o regula. Fiecare cum vrea.

zax 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI !!! pentru SIMONA si DANA

Steluta 24 w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Fetelor, Irinaghita, Virgi, DianaR., Voichita, 26Octombrie, Nastad, va multumesc din suflet pentru urari! A fost o surpriza minunata sa gasesc atatea ganduri bune de la voi, de ziua mea! Sunteti niste dulci!
Va pup si va doresc sa treceti cat mai usor si mai frumos perioada sarcinii, sa aveti bebelusi sanatosi si sa fiti iubite!

Iti spun si eu La multi Ani, PuiuDana! sa fii sanatoasa, sa te bucuri de un bebe sanatos si sa fii iubita!

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Pana sa scriu eu au mai aparut o multime de mesaje, ma simt magulita sa-mi dati atata atentie!
Multumesc de asemeni: Magghyc, Zax, AdiB, InaIoana, Steluta!
Va doresc numai bine, sa fiti cele mai fericite mamici!

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

VoichiV, alegeti-o acum, nu e tarziu.
Magghy, a mea e pe Oltenitei, la doua statii de big berceni.
Zax, saru'mana.
Adi, tie iti trebuie un mos; sunt noua babe si noua mosi, tu iti alegi in intervalul 10-18 martie.

Nu e nimeni cu mine, pe 3?? fetele cu fete, alegeti-va o baba si pentru fete, sa vedem cum vor fi sau un mos pentru baietzei...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Dolcebaby, felicitari pentru mersul la Nayel, ne ingrosam randurile. Ma bucur mult ca ti-a placut, si eu am avut aceeasi reactie cand am mers prima data.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput