Mamici de mai-iunie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
26octombrie spune:
uite: 310 27 15, 310 23 35, 310 27 70, interior 656.
fax n-am acum, sorry!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
inaioana spune:
Cris, eu stiu ca Nayel vine sigur la nasterile naturale. Chiar la subiectul lui am citit de un caz in care o mamica a intrat in travaliu mai devreme decat se preconizase l-a sunat pe Nayel pe mobil, acesta era in concediu cu familia la Sinaia..ei si intr-o ora si jumatate a venit la spital. Asa ca...qed.
Pacientele lui au toate nr lui de telefon inclusiv pe cel de acasa. Drept sa-ti spun eu nu l-am sunat niciodata acasa ca nu a fost cazul dar am citit de fete care l-a sunat, au vorbit cu sotia lui care le-a dat date despre el (atunci avusese o problema de familie si plecase in Siria pt cateva zile). Imagineaza-ti ca iti raspunde la telefonul mobil chiar daca nu e in tzara si iti explica ce trebuie, vb cu alti dr pt tine daca e cazul..adica, eu zic ca merita sa ai incredere.
Evident, nu ai decat sa il intrebi direct despre asta!
Mult succes luni!
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
amiss_zip spune:
Inaioana nu am nici o carie. Dantura mea este la zi cu tot ce se poate! E posibil durerea sa vina de la gingia maselei careia tocmai ii pun coronita (e curatata, pansata, obturata, fresh--- dar mi-a umblat la ea ca sa poata sa imi monteze pivot
), acum am la ea doar un pansament, SAU de la maseaua de minte care imi impinge maseaua de langa ea, caz in care nu am ce sa fac decat sa rabd sau sa o scot! Oricum nu imi dau seama exact ca durerea radiaza si jos si in falca si la cap
.Intre maseaua de minte si cea la care se lucreaza mai e o singura maseluta.
Si cu durerile de cap??? Ce remediu am? Exista ceva babesc...anturist...etc? Eu nu am nici o pastila in casa in afara de noSpa.
Ce'est la guerre!!!
Kiss!
ralucis spune:
hai ca intru si eu o tara sa-mi dau cu parerea! amiss_zip, , si eu sunt acum in aceeasi faza ca si tine, cu schimbarea unei coronite vechi cu alta noua din portelan, si marturisesc ca at cand mi-a dat-o jos pe aia veche vreo doua zile am avut niste dureri nasoale in zona, cu inflamarea gingiei. dr mi-a zis ca nu e nimic neobisnuit si la cateva zile dupa asta chiar mi-a trecut durerea. deci s-ar putea sa fie de la asta, de la gingie. incearca sa mananci pe partea cealalta, sa mai atenuezi din durere. daca persista, du-te la dr iar, sa nu fie altceva.
inaioana spune:
Pentru durerea de cap , naturista ar fi o cafelutza. Daca nu iti trece de la cafelutza...incearca si cu paracetamol daca sunt nasoale.
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
Oricum prea multe alternative de cosmeticiene n-am ...asa ca poate o sa le incerc pe amandoua.Hai sa nu exagerez,nu m-ar deranja o iritatie imediat dupa tratament...dar macar a doua zi sa arat si eu ca omul.Unde am mai fost aici in Buc. am plecat si ca muma padurii de acolo si plus ca de a 2-a zi au inceput sa-mi apara mai multe coshuri d-alea uriashe si dureroase de nu stiam cum sa mai scap de ele
.D-aia mi-e mie frica...Dar daca tu chiar bagi mana in foc pt ea...poate ma duc...
viviana
crisbar spune:
inaioana, esti o draguta!! ma bucur sa aflu ca este un medic asa de indatoritor. chiar daca nu sunt fan nastere normala pt ca mi-e foarte frica, ma gandeam ca cine stie poate-mi cade ceva in cap si devin si nu am detalii la acest subiect. e bine sa stii dinainte. plus ca asta spune multe despre carcaterul omului,.
pupici si un week-end cat mai placut la toate burticutele
crisbar
24+
quote:
Diana79 spune:
SiBv & Puiudana La multi ani sa fitzi sanatoase si tot binele din lume.
Noi suntem bine ieri am fost sa luam cadou pt un baby shower, al sefei mele de la munca. Am gasit ceva frumos pt bebelusha. Sper sa-i placa. Petrecerea va fi miercuri si va fi una surpriza bineinteles.
E cam nasol ca va pleca, ma intelegeam bine cu ea, dar asta e. In aprilie ea trebuie sa nasca.
In rest noi suntem bine. Printesa mea la fel.
Weekend placut tuturor. Eu maine trebuie sa merg la dentist pt cleaning-ul de vigoare odata la 6 luni. Sper sa nu ma tzina mult ca nu prea am chef de asa ceva.
la toate fetele.
Diana 26+ cu Nicole Evelyn