Mamici de mai-iunie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina1702 spune:
am si eu o intrebare pt voi...
mai faceti curat prin casa (voi personal)?
eu ultima data cand am tras cu aspiratorul am simtit ca mi-e mai greu...nu ma mai puteam apleca si ma durea burta...
pana la cat e normal sa mai trebaluim?
Lya spune:
SIMONA si DANA ,LA MULTI ANI!

Multa sanatate,nastere usoara pt Dana....iar pe tine Simona te asteptam cat mai curand cu vesti bune
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">23 sapt
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
florypop spune:
Salutare!
Si noi vrem pe listuta.
La 24 de saptamani avem 600 gr.
In ceea ce priveste curatenia eu am angajatpe cineva si vine o data la 2 sapt.
Sa nu uit: Astazi la ora 20.00 este filmuletul bu bebe pe bnational gegraphic pentru cele interesate.
Pupici,
Flory
23+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Diana79 spune:
Eu chiar azi am facut curat. Mi-e un pic de greu dar asta e. Am fost sa duc si rufe la spalat. Asta chiar e tare greu ca sunt grele si nu cred ca ma mai duc pana nasc il trimit pe sotul meu. Noi aici trebuie sa spalam la basement acolo sunt masinile nu avem in ap. Iar noi locuim la etajul 10. Avem lift normal dar tot e cam greu. Nu suport dar asta e. O sa vina si ziua cand ne vom muta la ap nostru si vom avea si masina si uscator. Yuppi.
Mi-am luat o masina de spalat acum f mica pt hainele la fata ca nu le spal eu la comun cu toata lumea in nici un caz.
In curand o sa plec la munca, bine ca stau doar 4 ore azi o sa treaca repede sper.....
Numai bine tuturor.
Diana 26+ cu Nicole Evelyn
Steluta spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Banuiesc ca e colul inchis, ca altfel ai fi scris. In perioada asta ai avut contractii sau ai facut efort?
In afara lungimii colului, f importanta e consistenta lui. Daca e permemabil, ajungi sa faci cerclaj (banuiesc ca ai vazut ca pe aici sunt fete care l-au facut). daca nu e permeabil, vei ramane la stat in pat si No-spa.
Intr-adevar in weekend-ul trecut am fost plecati cu masina in provincie, la o pomana pentru bunicul meu. Am ajutat si eu cat am putut de mult. Cand s-a terminat cu totul, am simtit dureri in zona ovarelor, dar am luat un No-Spa, si m-am odihnit. Dar probabil a fost cam mult pentru aceasta varsta a sarcinii. Plus ca si la birou stateam cate 8 ore pe scaun, cu dureri de spate.
Colul este inchis, dar scurt. Cat priveste consistenta lui, vom vedea luni la dr. T.
lyly, stiu ca Tutunaru se intoarce duminica pe 5. Cel putin asa a spus asistenta, cand mi-am facut programarea.
Multumesc de raspunsuri. Voi sta cumintica in pat.
Apropo, si contractiile Braxton-Hicks sunt considerate "contractii daunatoare", sa zic asa?? Caci am mai multe pe zi dintr-acestea. Parca citeam ca nu trebuie sa fie mai mult de 5 pe ora, nu??
Steluta
24w+
LYLY809 spune:
Luana, abonamentul este pentru aquagym, dar poti sa stai cat vrei acolo cateva ore inainte si dupa ora de aquagym. Eu ma duk cu 2-3 ore inainte si ma balacesc cat vreau. Adevarul e ca nu m-a interesat sa merg cu 7 ore inainte, dar cum exista in fiecare zi, exceptand duminica, ora de aquagym, inseamna ca poti intra in toate zilele respective. Orarul de aqua corespunde cu programul meu.
Uite, o sa mai intreb daca poti sa intri si dimineata la 9.00, chiar daca aerobicu' e seara la 18.00. Dar, oricum este avantajos, chiar daca ai un interval orar mai mic, cateva ore inainte si dupa aerobic.
Te pup,
Lacri 26+[/teal]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Inaioana, as toca si eu niste bani la expobebe!![]()
Lacri 26+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
raalucutza spune:
eu m-am tot plans ca facui curat si ca mi greu la aspirat si ca am avut dureri dar se pare ca nimeni nu citeste mesajele mele!nu ma deranjeaza absolut deloc!dar cateodata chiar am nevoie de sfaturi si ajutor!ca eu nu stiu atatea lucruri despre sarcina ca si voi!si nici nu-s curioasa!mai mult decat imi spune doc nu ma intere!si stiu ca nu ai voie paracetamol in sarcina!asa ca amiss incearca cu apa multa impotriva durerilor de cap!oxigeneaza creierul si pune in miscare sangele.......
RAALUCUTZA
28+cu
CELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
shoricutza spune:
La multi ani Si bv si Puiudana!!!
Simona ma bucur tare mult ca esti in continuare alaturi de noi. Iti doresc din tot sufletul multa fericire, sanatate si un bebe frumos si destept! Sper sa ne dai vestea cea buna cat de curand!
Danutza tie iti urez in primul rand sarcina usoara si bebe perfect!
Raalucutza esti tare dulce cand te superi tu ...
. Dar nu te-a ignorat nimeni ... adevarul este ca si io obosesc f repede si nu mai sunt in stare sa urc 5 trepte fara sa gafai ingrozitor. Dar presupun ca toate avem problema asta si consideram ca fiind ceva normal in aceasta perioada si de aia nu ti-au raspuns fetele.
Eu una cand fac curat apelez la pauze lungi si dese (cheia marilor succese
) si incerc sa nu ma aplec cand dau cu aspiratorul (este drept ca sunt si mai scunda si e mai simplu).
Sper ca nu mai esti suparatica, da?
Fetele filmuletzul pe National Geografic este la ora 22 in seara asta!!!!
io
27+ cu
Ana