Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Alia si Magg parca voi vroiati sa stiti cat dureaza analizele la medicover ptr streptococ B. Eu le-am fost marti si mi-au spus ca in maxim 7 zile. Daca vreti va spun si preturile ... Si mie mi-a recomandat Dr T tot medicover-ul ptr analize (eu am fost la cel de la Stefan cel Mare pe Grozovici).

Nastad si Ralucis va multumesc ptr raspunsurile legate de presupusa mea micoza. Nu v-am urmat sfaturile ptr ca am fost la farmacie (la 3) si n-au vrut sa-mi dea nici-un unguent pana nu am rezultatul analizelor. Asa ca mai astept ....
Dar totusi daca cineva stie macar ceva homeopat sau babesc sau cum vreti sa-i spuneti care m-ar putea ajuta pana atunci si care nu-mi poate face rau as fi sincer recunoscatoare. Nu de alta dar la un moment dat erau multe fete pe aici cu problema asta ...

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Dragutele mele frumoase!

Multumesc la toate pt urarile voastre si sa stiti ca m-ati facut sa ,poate ca sunt eu mai sensibila azi.acu am sosit acasa,ca de,nici azi nu am fost scutita de alergaturi,da vine el,sotul,acasa si tre sa ma resfete,nu?Va pe toate si un we placut va doresc.

Si Bv multumesc pt felicitari si de asemenea,iti urez un calduros LA MULTI ANI!UN AN NUMAI CU BUCURII SI CU REALIZARI! si multe din partea mea.

Dana 27+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

shoricutzo jur ca nu-s suparata!!!!dar mi s-o ridicat tensiunea cand am vazut ca a intrebat cineva daca "noi mai facem curat in casa la varsta asta a sarcinii"....la distanta de doar 2 pagini dupa ce eu ma vaitam de doamne doamne de dureri din cauza facutului de curat!:)si cam asta ar fii!dar nu-s suparata!dar sunt si eu o gravida cu toane din cand in cand!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ralucutza, e normal sa obosesti si e si mai normal sa incerci sa te menajezi cat poti. Cat despre Paracetamol, el este indicat in sarcina, nu face nici un rau. Asa ca stii gresit. Este contraindicata strict Aspirina, banuiesc ca cu ea faceai confuzie. Crede-ma ca nu vorbesc prostii pe aici!

Shori, pai ti-a spus cineva sa te speli (numai in exterior!) cu apa cu bicarbonat (o lingura la un litru de apa). Ala il iei de la alimentara, nu te intreaba nimeni de reteta. De asemenea poti incerca sa folosesti in loc de apa la solutia asta ceai de galbenele, musetel...
Poti de asemenea sa incerci sa ceri la farmacie Tantum Rosa cu care sa iti faci solutie dupa schema lor (sunt niste plicuri cu un prafuletz care se pune in apa) si cu care de asemenea sa te speli in exterior. Tot spun ca in exterior ca sa nu te gandesti sa faci irigatii vaginale petnru ca nu sunt indicate in sarcina. In rest, e permis. Tantum Rosa este foarte bun pentru asemenea situatii, iti ia imediat senzatia de iritare, usturime si prurit si nu cred sa iti trebuiasca reteta, dar mai nou s-au schimbat legile si ..nu stiu cum mai sta treaba, am inteles ca nici vitamina C nu poti lua fara reteta...
Mult succes!

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Inaioana, as toca si eu niste bani la expobebe!

Lacri 26+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

In cazul asta suntem deja 3: Luana, tu si cu mine! Cred ca se mai strang fete ca multe pareau interesate de shopping cu promotii pentru bebe. Mai ales ca e strans tot ce poti gasi/dori pentru bebe, sub acelasi acoperis.

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

inaioana revin!am cautatt pe google si ai dreptate ce paracetamolul!citat:"paracetamolul se poate folosi fara nici un fel de probleme pe toata perioada sarcinii"....asa ca pardon!ma duc sa mai caut acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Asa e filmuletul este la ora 22.00. Nu stiu ce a fost in capul meu.....ma gandeam de fapt ca la 20.00 ii fac baie lui Andrei si cred ca si neuroni mai am lipsa...

Iertare fetelor ca v-am indus in eroare.

Raalucutza, doctorita mea zice ca se ot lua maxim doua pastile de paracetamol pe zi in sarcina.
Nu mai fi supa' ca nu esti singura care nu este bagata in seama...cred ca se intampla mai multor fete. Uite de la noi un si o sa iti treaca supararea.

Amiss, mie mi-a trecut durerea de cap cu ...alifie chinezeasca. Eu si inainte de sarcina aveam migrene oarte puternice. Luam cate 4 pastile de Quarelin pana ma lasa durerea, dar acum mi-a trecut imediat durerea cu alifie chinezeasca.

Ppicei la burticei si inca o data iertare.

Flory 24+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

INAIOANA stiu ca tu dai sfaturi ffffffffffff bune!nu am cum sa confund aspirina cu paracetamolul ca eu eram o consumatoare de aspirina !imi treceau durerile de picioare de la reumatism!sau ma rog de la ce erau!ca acum de cand cu sarcina nu mai am probleme deloc vad!nu ma mai dor!

cat despre menajat,eu stiu cel mai bine cum se face!ca am profitat de asta de cand am aflat de sarcina!dar tot mai trebuie sa pun mana din cand in cand ca imi sare consoarta in cap!

Mergi la inceput

FLORYPOP am vazut ca nu-i de la 20 ca am fugit repede sa schimb canalul sa il vad si eu!si de la mine pt tine! si apoi a venit shoricutza si o rectificat si acum de-abia astept sa il vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor sa-mi povestitzi si mie dac avetzi chef filmul, ca eu nu prind acel post de televiziune, si in plus sunt si la munca.
E un cald aici la mine in birou de te sufoci nu mai suport....

Imi cer scuze ca nu raspund la toate fetele, dar voi screizti atat de repede incat nu pot tzine pasul cu voi.

Diana 26+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput