Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ioana multam fain ... o sa incerc intr-adevar bicarbonatul. Ralucis mi-a zis de el si chiar vroiam sa-l incerc maine ca n-am apucat azi sa cumpar. Senzatia de iritare este suparatoare mai ales datorita umezelii. Nu stiu cum e la voi dar io m-am saturat de secretia asta abundenta!

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

A, si Ioana nici nu-mi trecea prin cap sa-mi fac irigatii vaginale ca stiu ca sunt interzise in sarcina ...
Si ai dreptate la faza cu reteta ... io am crezut initial ca are ceva o farmacista cu mine sau ca-si bate joc cand mi-a zis ca fara reteta nu-mi da nici-un unguent ... a doua a fost mult mai amabila si mi-a explicat cu frumosu' ce si cum, iar la a treia am fost doar sa-mi mai incerc o data norocul. Oricum de maine vedem ce face bicarbonatul si Tantum Rosa (vb ta daca mi-l da) si poate de fapt este doar o iritatie si n-am nici-o micoza (sper si io ...). Multumesc inca o data.

Pe 18 martie incerc si io sa ajung. Sper sa am si banutzi de tocat ca altfel n-are nici-un farmec....

io 27+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sa stiti ca eu nu sunt chiar asa de incintata de Medicover, in special de analizele lor de secretie vaginala ... Mi-am tot facut la ei, ca eram la o doctorita in tratament si ma tot plingeam de secretie si am dat o gramada de bani pe tot felul de analize sofisticate de secretie, si nu mi-au gasit nimic. Pina la urma m-au trimis acasa fara sa-mi puna un diagnostic si fara sa-mi rezolve problema. Ca sa ma duc la policlinica de cartier si sa-mi faca aia analiza si sa-mi descopere trichomonas, pe care evident ca n-aveam cum sa-l iau in 2 saptamini diferenta intre analize si fara partener sexual !!!

Asa ca asta am patit cu Medicoverul (nu mai vorbesc de alti doctori minunati de-acolo, de diferite specialitati, care in afara faptului ca erau foarte amabili, nu-ti rezolvau problemele).

Apropo, pt depistarea streptococului B trebuie cerut ceva special? Mie dr. mi-a dat sa fac "cultura col" si "secretie vaginala", e suficient?

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

acum s-a terminat super filmuletul de pe national geographic!interesant dar parca si mai mult sunt in ceata!as fii avut atattea intrebari sa pun!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Raalucutza Nu mai fi suparata sa sti ca eu sunt la zi cu ce se vorbeste pe forum numai ca intru cam rar. Ma bucur oricum ca ti-a trecut durerea de burta si iti doresc sarcina usoara in continuoare.
Fetelor care aveti deja bb Inaioana , DianaR ..as dori sa stiu si eu care creme , sampoane uleiuri..pt. bb sunt mai bune care v-au multumit pe voi ca sunt atatea feluri dar banuiesc ca nu toate sunt asa de bune ,ca eu din atatea feluri habar nu am ce sa aleg.
Ama sa sti ca nici eu nu am cumparat nimic inca pt bb si cand ma gandesc ca mai e asa putin pana voi naste,iar sotul meu tot imi spune ca ce ma grabesc asa ca mai e mult pana atunci ca deja ma enerveaza si el cu ideile lui.Dar pana la urma am ajuns de comun acord si luni vom merge si vom cumpara patutul de-abia astept.Sper ca nu ti-am transmis si ti-e starea de nervi ca eu nu stiu cat voi mai rezista ca ma irita orice ,sper sa-mi revin.

Ildi + David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Acum am intrat si v-am citit si eu ca azi am fost plecata toata ziua ba in vizita, ba la magazine sa cautam patut pentru bebe.Nu am cumparat, inca testam piata!
Ma chinuie o durere jos in partea dreapta(durere care se lasa in jos pe picior) si mi-e frica sa nu fie apendicita ca eu nu am fost operata pana acum
Si ca si cum nu ar fi de ajuns, am si dureri de masea de ieri Steluta ai grija cu colul ca nu e de glumit..iar 18mm la 24sapt e intr-adevar foarte scurt.Du-te la dr cat de repede poti sa verifici si consistenta lui ca la asa lungime pericolul sa se deschida e foarte mare.Iar daca iti recomanda cerclaj, nu te speria ca se face usor si o sa fiti in sigurnta dupa, si tu si bebe!
io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Steluta, stai cuminte in pat!

Ildi, crema eu am folosit de la Nivea crema de corp ptr. piele sensibila. Asta chiar mi-a placut. Ptr. fundulet cand ii rosu Bepanten, acum am incercat si crema de fundulet de la Nivea si vad ca functioneaza. Sampon Johnson, gel de dus Dulgon sau Nivea si sapun Nivea. (trebuie sa-mi dea astia de la Nivea premiu . Poate vi se par multe, dar asa consider eu, asa cum ma spal eu il spal si pe fiu-miu (ex sapunul ii numai ptr. fundulet si putulica).

Raalucutza, ei, no te-ai suparat? Pai la ce viteza se scrie aici ii greu sa tii pasul cu problemele fiecaruia si mai ales daca nimeresti intr-o discutie mai infocata ii greu sa te faci remarcata. Asta e...
Apropo de oboseala, clar ca o resimt dar mult mai putin ca la prima sarcina. Cred ca am deja antrenamet, sau nu mai imi permit sa ma rasfat...

Inaioana, aspirina totusi nu-i interzisa in sarcina. Se recomanda in doza mica (antitrombotica ca la bolnavii de inima) dupa FIV, la cele cu hipercoagulabilitate sau la cele cu risc de eclampsie. So, pana la urma depinde de la caz la caz...

Ii 12 si 3 minute la mine, asa ca pot sa-i urez Papadiei La multi ani fericiti, sarcina usoara si dusa la termen! Ii clar ce baba iti alegi tu in fiecare an, nu?

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Salutari!!
Am revenit
inaioana am incercat pentru durerea de cap cafea. Pentru foarte putin timp a mers (mai ales ca noi nu bem cafea niciodata) apoi am dat repede cu multa apa ca ne vine rau de la cafea (am pus si f mult zahar). Capul si maseaua ne dor in continuare, am depistat ca durerea vine de la gingie. Aceste dureri m-au facut foarte irascibila si imi dau insomnii.

ama sorry pt durerea de masea Te inteleg perfect!!! sa imi spui cum scapi tu de ea...noi pana acum am dat cu solutie de Untul Pamantului si apa de gura f concentrata.

Cristina se pare ca noi suntem mai nesimtitoare asa...la facutul curateniei. Am spalat toate geamurile, am aspirat toata casa, si am spalat si vasele si am rezistat bine... oricum nu chiar ca inainte dar ma asteptam sa imi fie mai greu . La urcat scari am observat cum gafaim de repede...bine ca stau la parter!

Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna seara burtici,

In primul rand, papadie si inaioana, saru-mana pentru raspunsurile prompte. Intrasem rau de tot in panica, desi eu sunt o tipa mai tare din fire, dar pana la Bubu. Probabil si faptul ca noi nu am avut probleme cu el pana la 2 anisori cred ca a contribuit la panica. Am sunat-o pe bona imediat si i-a dat Panadol si un supozitor de Novocalmin, iar pana am ajuns noi acolo incepuse sa scada febra. Bona chemase intre timp si Salvarea, care a venit dupa 5 ore!!!!!!!!! Imi venea sa mor cu dispecerele alea de gat care de fiecare data cand sunam ne spuneau ca tocmai a plecat masina spre noi. Noi de fapt voiam sa anulam "comanda" dar auzind asigurarile lor ca vin spre noi, ne era rusine sa le spunem sa-i cheme inapoi. La 22.30, exact cand voiam sa iesim cu copilul pe usa sa venim spre casa, hop si Salvare, care cica de 10 minute de abia primise foaia de traseu si plecase din baza. Dupa 5 ore!!! Inadmisibil!!!

Oricum, diagnosticul: infectie maaaaaaaaaare in gat. Tratament: Augmentin. Eu sunt total impotriva antibioticelor, dar speriata ca infectia e asa de maaaaaaaaare, am inceput sa-i dau Augmentin in seara aia. Copilul insa nici nu tusea, nici nasucul nu-i curgea, ca sa nu mai spun ca era f. vioi. Insa la 2 noapte iar... 39.5, frisoane... bagat copilul in cadita cu apa, racita de la 37 de grade pana spre 35-34.. sosete cu otet si plansete de mama focului.. pe la 4 dimineata trecuse complet febra.. ne-am trezit pe la 10, 36.8.. eu, bucuroasa foc... de la ora 12 o luam insa de la capat. 37.5 - 38. - 38.5... fugi cu Augmentin-ul prin casa dupa el... in paralel administrat Panadol si Nurofen, din 4 in 4 ore (odata unul, dupa aia celalalt)...

Insa trebuie sa va spun ca Duracel-ul meu, cu febra 39, dansa, canta si fugea prin casa de am fost convinsa ca e defect termometrul, asa ca l-am schimbat. Daca nu puneai mana pe el sa vezi cat e de fierbinte puteai sa juri ca nu are nimic. Eu cred ca in locul lui nici nu ma ridicam din pat dara-mi-te sa am activitatile lui creative.

Booooooon.. spre seara, avea cam 38, asa ca aplic sosetelele cu otet, tot in plansete cumplite... si ramane sotul sa-l adoarma.. de fapt nu stiu care pe care a adormit, cert e ca in 15 minute nu se mai auzea nici un sunet de la ei din dormitor. Stau eu, ma mai uit la TV, va mai citesc, dar tot cu urechile ciulite.. cand pe la ora 1 noapte incepe copilul sa planga.. sotul, nimic.. ma duc repede, il trezesc pe sot si-l mut cu perna cu tot in cealalta camera.. copilul tremura tot.. ma sperii ca are convulsii, cand colo lui ii scazuse temperatura si ii era f. frig de acum de la sosetelele inca umede si imbracat sumar cum era. Schimb copilul, il incalzesc putin la picioruse, il bag la loc in pat.. in 1/2 de ora avea 39... pus Novocalmin.. pe la 3 dimineata adormim amandoi cat de cat linistiti.. vorba vine, ca eu din 1/2 in 1/2 de ora ma trezeam si-i mai controlam temperatura.

Dimineata din nou totul in regula, dar pe la 10 il imbrac si plecam la doctorita noastra, ca mie ceva imi dadea cu minus - cum adica asa maaaaaaaaare infectie in gat si nici pic de tuse sau mucisori. Doctorita noastra, in care am mare incredere si care ne-a ajutat f. mult in a ne creste copilul cat mai sanatos, ne-a spus ca nici vorba de infectie asaaaaaaaa mare, ca are intr-adevar rosu in gat, care combinat si cu durerile cumplite de la cele 3 maselute care tocmai scot capul la lumina, duc la aceste variatii de temperatura, si ca va mai dura vreo 2 zile. Ca nu era cazul de Augmentin, dar acu' daca tot am inceput cu el, sa mai continuam 2 zile ca n-o fi chiar asa mare tragedie.

Azi s-a repetat povestea de ieri.. adica variatii de la 37 la 39, iar sosete cu otet, iar Panadol si Nurofen, iar fuga prin casa cu Augmentin-ul. In plus insa, azi a si vomat de 2 ori pentru ca nu i-a placut mancarea si eu l-am cam fortat. Insa seara am stat toti 3 la masa si a papat si el branzica, laptic cu banana si cativa biscuiti. Acum doarme cu tati, dar ma duc acusi sa-mi reiau locul langa el ca tati nu aude copilul daca plange si prefer sa fiu eu acolo sa-l "pipai" din 1/2 in 1/2 de ora, asa de control .

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA CUM TI SE INTAMPLA TIE TOATE DEODATA!!EU ZIC CA DUREREA E DE LA ALTCEVA NU DE LA APENDICE!CA SI EU AM AVUT DURERI EXACT CUM SPUI TU ....PE PICIOR IN JOS!SI AU TRECUT!DE LA SARCINA CARE-I TOT MAI GREA SI INTINDE TOATE LIGAMENTELE ACOLO!

ILDI si DIANAR imi trece mie ca-s fata mare!stati sa vad ceva si revin ca vreau sa intreb ceva!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput