Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

gicuza multa sanatate pentru cel mic!!!

Of! cati o mai tragem de la dinti aici in ograda la noi!

Dar si cand vom scapa de ei pe la 80 . . . cred ca vom plange dupa ei!
Eh! primii 100 de ani sunt mai grei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMA atata scandal faci si tocmai tu nu ai trecuta DN acolo pe listutza!

am citit lista utila pt spital!si m-am panicat!eu nu am nimic!cele care au nascut prima data prin cezariana-inaioana,gicutza.......-VA ROG spune-ti -mi si mie ce si cum!ca mi frica ca ma apuca nasterile si nu am nimic cu mine si la mine!ce burtiera trebuie sa imi iau?ca trebuie sa o comand in tara!ca aici nu stiu unde sa caut!si stiti voi mai multe!dar eu mai intreb daca imi mai aduc aminte ceva!

RAALUCUTZA28+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Azi am fost pentru prima data la Iosup si am facut eco morfo!!!

si vin acum vestile:

Avem FETITA!!!
o fetita sanatoasa, de 23 de saptamani foarte zglobie si care are 603g!
Suntem foarte fericiti si acum ne vom gandi si noi la nume!

ama sa ne treci si pe noi in listuta cu masuratorile si carucior roz

In rest toate masuratorile au iesit in limitele normale si deocamdata este confirmata perioada posibila pentru nastere intre 26 si 29 iunie!

Va pup!
23w+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

AMISS FELICITARI PT BEBELINA!SA FIE FRUMOASA SI SANATOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

AMAcele care au nascut prima data prin cezariana-inaioana,gicutza.......-VA ROG spune-ti -mi si mie ce si cum!ca mi frica ca ma apuca nasterile si nu am nimic cu mine si la mine!ce burtiera trebuie sa imi iau?ca trebuie sa o comand in tara!ca aici nu stiu unde sa caut!si stiti voi mai multe!dar eu mai intreb daca imi mai aduc aminte ceva![/purple][/left]

raalucutza.. eu la prima nastere am fost putin cam inconstienta.. adica mi-am facut eu bagajelul cu chilotei, tampoane, camasuta de noapte... dar ce a urmat a depasit cu mult bagajul meu. Eu oricum ma bazam pe faptul ca sora-mea era la 10 minute departare, iar sotul era langa mine mai tot timpul si deci orice aveam nevoie obtineam aproape imediat. Asa ca sora-mea a fost cea care mi-a cumparat 2 burtiere... de fapt erau 2 perechi de chiloti, una "normala" si una cu "picioruse", care insa aveau partea de sus f. lata si f. elastica, sa tina bine burtica. Dar doctorul meu din Iasi m-a sfatuit sa nu fac abuz de ele, pentru ca se lenevesc muschii burticii si imi va fi mai greu la dat burtica jos, asa ca eu i-am purtat doar cand voiam sa incap mai bine in hainele de dinainte de sarcina. Si tot ea mi-a cumparat sutiene de alea speciale pt. alaptat, numai ca la mine nu a fost cazul asa ca au ramas nefolosite. Daca nu ai aici pe cineva care sa-ti trimita burtiere mai bune, spune-mi si te ajut eu cu mare placere. In rest, sa stai linistita, ca ai sa-ti revii f. repede dupa operatie... nici nu ai sa-ti dai seama ce si cum . Poate am sa am maine ceva mai mult timp sa-ti povestesc cum am nascut eu, ca toata lumea rade cand imi asculta "peripetiile" .

amis... saru-mana de urari..

La Baby expo vom fi si noi cu siguranta, nu neaparat pt. shopping ci mai mult pentru afaceri, dar daca sunteti si voi acolo cu siguranta ne vom vedea.

Atat deocamdata.. mai scriu.

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

DIANA R Multumesc pentru raspuns mi-am notat intr-un carnetel si am sa le cumpar.Inca ceva in legatura cu pampersi este de la 2-5 kg si 3-6 kg de care sa iau sa nu razi de mine stiu ca sunt prostuta dar la al doilea voi fi si eu mai experimentata daca voi mai avea bineinteles curajul sa mai fac unul .

ILDI + DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Steluta, stai cuminte in pat!

Ildi, crema eu am folosit de la Nivea crema de corp ptr. piele sensibila. Asta chiar mi-a placut. Ptr. fundulet cand ii rosu Bepanten, acum am incercat si crema de fundulet de la Nivea si vad ca functioneaza. Sampon Johnson, gel de dus Dulgon sau Nivea si sapun Nivea. (trebuie sa-mi dea astia de la Nivea premiu .

Si noua.. si noua! . Noi suntem "familia" Nivea ca si eu si tati si copilul folosim aproape exclusiv produsele Nivea. Mie personal mi se par produsele cosmetice care miros cel mai tare a CURAT!

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Eu nu pot dormi am niste arsuri la stomac groaznice asa ca mai scriu cate ceva poate mai e cineva pe aici.

Apropo vorbea cineva mai de dimineata de babe eu mi-am ales baba ,pardon MOSUL pe data de 5 si ca o superstitie mi-am ales aceasta data pt ca voi naste in mai adica luna a5-a si sper sa-mi aduca noroc .Pa fetelor merg si eu la culcare ca ma apuca dimineata .

ILDI 31 + DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Subscriu si eu la arsuri...sunt la a doua cana de lapte si tot nu ma lasa.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ildi, cand am nascut eu se gaseau greu nr. 1 si doar la pachete mici asa ca i-am dat direct 2 si a fost ok. Acum poti sa incerci si 1, dara vezi si tu functie de ce iti zice medicul de cat de dolofan e bebe, daca faci unul de 4 kg poti sa iei direct 2.

Raalucutza, mie burtiera mi-a facut o asistenta din spital care asta tot invartea toata ziua pe acolo. Mi-a luat masuri si mi-a adus. Pana sa vina erau acolo niste rufe pe post de burtiere, ma gandesc ca in Austria daca se poarta burtiere atunci se ofera din spital si sunt mai bune. Intreaba ginecologul cand mai mergi si de tampoane (aici in Timisoara nu te lasa decat cu vata si fasa, nu ai voie sa porti chilotei si sutien de alaptat (in ultimele zile n-am mai suportat sa umblu fara chiloti si mi-am pus).

Gicutza, multa sanatate ptr. cel mic!

Amiss felicitari ptr. baietel!

Uluitor dar nu am arsuri... Sa nu zic de doua ori ca poate se hotarasc sa apara si la mine (ca la Vladut m-au chinuit de numa!)

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput