Mamici de mai-iunie 2006 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

DianaR ce facusi? Ai incurcat borcanele ...Amiss are o scumpete de fetita pt. fetita ta Amiss.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Si BV si Puiu Dana la multi ani! La mine e inca in 3, asa ca nu e tarziu nu? Pupici si urari de sanatate si fericire alaturi de cei dragi!

Papadie la multi ani si tie, ca sambata nu prea prind rand la calculator si poate ratez momentul. Sanatate multa si tot ce iti doresti!

Virgi, eu am facut sambata testul ala de depistare a diabetului si miercuri m-au sunat, da cred ca depinde si unde e laboratorul. La clinica unde ma duc eu, doar recolteaza sangele si il trimit in alta parte la laborator, daca e laboratorul chiar acolo cred ca dureaza mai putin...

Ama, nu stiu exact cum te doare pe tine, da eu cand ma durea rau piciorul, o prietena asistenta medicala m-a intrebat unde ma doare exact ca daca e de la copil, m-ar durea soldul (si pe mine tot dreptul ma durea, da mai mult genunchiul), ca bebe apasa pe nu stiu ce nerv. Asa te doare pe tine? Te pup, sa iti treaca durerea.

Virgi vad ca si tu ai probleme cu piciorul, da numai cand mergi, oricum e tare rau. Iti doresc sa iti treaca repede.

Amiss felicitari pentru fetita scumpa. Sa fie sanatoasa si tu sa ai o nastere usoara.

Nastad felicitari pentru baietel!

Gicuta multa sanatate puiului.

Bun venit noilor mamici!

Intreba cineva de creme, sampoane si alte asemenea pentru bebe. Eu am folosit si inca folosesc sampon Johnson head to toe si n-am avut niciodata probleme cu pielea lui Danut, nu am folosit niciodata uleiuri de corp. Pentru iritatiile la fundulet, cea mai buna mi se pare crema de galbenele.

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 32+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Irinel - multumesc frumos pentru raspuns. De regula, primeam rezultatele foarte repede. Dar m-ai convins, sun eu acum la Lee...ca ma nelinisteste aceasta asteptare.
Multumuesc, esti o draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Bai da' de unde stiti voi ca e ziua Papadiei??? Ca io n-o vaz trecuta nicaieri...E treaba sigura?

Papa, daca cumva e ziua ta, ia d-aici MUUULTI ANI TRAIASCAAAAA, MUUULTI ANI TRAIASCAAA, LAAAA MUUUULTI AAANI!!!

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Asaaa, acum sa ma bag in seama la capitolul "sfaturi".

Despre Pampersi de la 2-5 kg nu va pot spune mare lucru pentur ca pe vremea Katjei nu se gaseau decat de la 3-6. Mi-am dorit mult si am cautat dar nu erau. Ne-am descurcat bine cu aia dar de data asta am sa cumpar si eu d-aia de 2-5 kg macar asa de ambitie. Oricum nu va recomand sa luati mai mult de un pachet mare ca sa vedeti ce si cum. Oricum din astia veti cumpara toata-ziua-buna-ziua asa ca va veti da seama singure.

Despre cosmeticale eu zic asa : Bepanthenul e sfant. Ala trebuie avut inainte de nastere pentru ca e bun si pentru fund de bebe si pentru sfarcuri iritate. Pentru restul, depinde de stilul vostru. Eu cred sincer ca lui bebe nu ii este necesara baia zilnica cu sapun. In primul rand ca nu se murdareste si in al doilea rand ca asta ii poate expune pielea bacteriilor. Eu cred ca un samponel (eventual 2in1-gel de dus cu sampon) cu care sa il sapuniti pe cap si apoi sa ii dati cu spuma respectiva pe corp este suficient, si treaba asta nu e de facut zilnic ci la cateva zile. Spalati-l zilnic cu apa chioara pentru ca asta ii face bine si daca cumva intr-o zi sunteti mult prea varza de oboseala (se va intampla la inceput cel putin) nu va simtiti prea vinovate daca sariti peste baita de seara. Nu am folosit ulei de corp decat ocazional. Si ala era preparat de mine (mester spitzer!) asa : se ia oarece cantitate de ulei de masline bun, se fierbe la baign-marie cu cateva flori de galbenele si musetel, se raceste si se trage in sticla. Folositi cu incredere daca vreti neaparat ceva unsuros pe bebe.

Raalucutza, burtiera este o treaba faclutativa, eu am ales sa nu port. Nu stiu cum e mai bine, eu am crezut atunci ca asta va impiedica muschii sa isi revina cum trebuie fiind sustinuti dinafara. Adevarul este ca mi-am revenit ok fara dar am vazut si mamici care si-au revenit foarte bine purtand. Asa ca...e la alegerea ta!

DianaR, eu stiam ca aspirina nu e de luat in sarcina, adica nu trebuie privita asa cum o privesti in mod obisnuit:"Ei, iau o banala aspirina!" ca pe un fleac, o pastila inofensiva, etc. Adica cu dispensa e la medic pentru anumite afectiuni..e alta treaba. Mersi pentru lamuriri!

Gicutza, cred ca ai procedat perfect cu bebe. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea dar ...cam asa se intampla. Multa sanatate dulcelului si ai rabdare ca ii va trece repede. Si sistemul lui imunitar are de castigat!

Amiss, felicitari pentur bebelina!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Amiss, felicitari pentru fetita
Inaioana, ce faci, te-ai trezit cu noaptea-n cap? Cine vine azi la piscina? Cum adica, nimeni?
Ama, in legatura cu durerea din dreapta jos, fa si o investigatie. Nu vreau sa-ti alimentez temerile, Doamne fereste, oricum, stiu ca un apendice inflamat poate fi tinut sub control cumva, se beau ceaiuri si se pun comprese reci in locul dureros. Dar intreaba doctorul,ca sa te linistesti. Chiar asa, de ce toate ti se intampla tie?
Le felicit pe fetele care mai au energie sa faca si curatenie, eu nu am, asa ca, apelez tot la alta persoana. Daca nu ma insel, as putea deja sa intru in prenatal, dar inca nu pot pleca de la servici. Ufff!
Produsele pentru bebelusi mai bune am auzit si eu ca ar fi tot cele de la Nivea, ba, mai mult, cineva imi spunea ca ar fi mai bine sa le iau din duty free sau sa rog pe cineva care pleaca in strainataturi sa-mi cumpere.As intinde-o chiar eu undeva,, dar iar nu se poate.

Papadie, daca-i adevarat ce se zvoneste, pai atunci sa ne traiesti, La multi ani fericiti, si tot prin preajma noastra sa fii!!!

Lacri 26+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Inaioana, ce faci, te-ai trezit cu noaptea-n cap?

Ihi! La 6.26! Dar nici cu tine nu mi-e rusine!

pozici

Mergi la inceput

Magg, la Babyexpo o sa fie misto pentur ca ne informam in primul rand, mai schimbam o impresie, ceva. Nu e important sa cumperi de acolo. Partea buna este ca iti faci o idee despre ce si cum, compari produsele fiind toate in acelasi loc si cand o sa fie cazul stii ce si cum, de unde sa iei, etc.
eu am fost la Babyexpo in 2003 in toamna , cand eram gravi cu Katja in primul trimestru asa ca nu am luat nimic. Dar mi-am facut o idee destul de clara despre ce mi-ar trebui, am plecat cu un bratz de cataloage si pliante pe care cand a fost cazul le-am folosit. Asta dupa ce toata sarcina le-am rasfoit in tihna acasa. Asa ca e o idee foarte buna sa vii sa vezi nu sa cumperi, pentru ca asta poti si mai incolo.
Unde mai pui ca te mai si speli de pacatul de a ne fi tras teapa la intalnire?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

buna dimineata! turbez ca nu mai pot dormi, eu care eram ca valiza in gara.. cum deschid un ochi (spre baie, evident), cum nu mai lipesc geana de geana. iar sotul meu care doarme tun langa mine ma scoate din sarite, imi vine sa fac tumbe, sa-l trezesc! e hormonul? trece?
asa, sa va spun de mobila: e, intr-adevar, un chilipir, da nu e ce ne trebe noua. e o camera pentru copil, nu pentru bebe. de la mobexpert, contine: un pat de 90 pe 190 parca, un dulap cu doua usi, o comoda cu sertare, un dulap de jucarii, nostim, cu partea de sus ca un acoperis, in doua ape, un birou cu loc de computer, tastatura etc. tipul a dat 800 euro acum 3-4 ani, 20 milioane, si vrea acum 8. e pe doua culori, artar (lemn natur f deschis) cu albastru. pe mine personal nu ma intereseaza, nu mai am cateva camere nemobilate unde sa il tin vreo 6 ani de-acum incolo. daca vreuna dintre voi e interesata, sa-mi spuneti si va dau numarul tipului. pacat, ca era fain sa fi fost pentru bebei..
Papa, La multi ani!, sa-ti pastrezi umorul si spontaneitatea, sa ai parte de milioane de bucurii de la copii si de la soata, iti doresc si multe boroboatze (ca aici e frumusetea, nu?!)si flori si hohote de ras si frumustzi! Asa sa stii!! Si ia sa faci bine sa ne spui de unde stiu fetele de ziua matale, ca io nu vaz niciunde!

Gata, ma duc sa spal rufe...

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Papadie si toate visele sa devina realitate!
Ioana ma inscriu pt Romexpo.Nu va mai las singurele de data asta.
Amiss felicitari pt bebelina grasunica.
la toate si inca o data,multumesc pt felicitarile voastre.

Dana 27+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput