Mamici de mai-iunie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
DianaR spune:
Amiss, iertare, chiar ca am incurcat borcanele, m-am gandit la fetita si am scris baietel...
Uitati-va la evenimentele comunitatii si o sa vedeti de unde stiu eu de ziua lui Papa...
.
Ioana, de acord cu aspirina, eu in general sunt anti folosirea ei pe post de antinevralgic, ii sfanta in cardiologie si din cauza folosirii ei abuzive ca panaceu universal de multe ori nu mai poti s-o scri la cineva la care chiar i-ar fi f. utila
. Asa ca fetelor, in general, lasati aspirina deoparte ptr. cazuri deosebite, folositi alte sute de pilule minune ptr. dureri si febra.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
ama_kaly spune:
Nu mai scrieti aici, uitati noul capitol:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70428" target="_blank">CAPITOLUL 45io
32+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
adelapop spune:
de unde stiti care este lungimea buna a colului ?
si cum se vede lubgimea colului????? doar la ecografie? ca eu am facut la dr iosup si intr-o luna mi s-a micsorat cu 1 mm 
a zis ca nu e ff grav dar sa ma odihnesc...
19+
quote:
Originally posted by ama_kaly
Acum am intrat si v-am citit si eu ca azi am fost plecata toata ziua ba in vizita, ba la magazine sa cautam patut pentru bebe.Nu am cumparat, inca testam piata!
Ma chinuie o durere jos in partea dreapta(durere care se lasa in jos pe picior) si mi-e frica sa nu fie apendicita ca eu nu am fost operata pana acum
Si ca si cum nu ar fi de ajuns, am si dureri de masea de ieri
Steluta ai grija cu colul ca nu e de glumit..iar 18mm la 24sapt e intr-adevar foarte scurt.Du-te la dr cat de repede poti sa verifici si consistenta lui ca la asa lungime pericolul sa se deschida e foarte mare.Iar daca iti recomanda cerclaj, nu te speria ca se face usor si o sa fiti in sigurnta dupa, si tu si bebe!
io31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby
Bebe