Aspirante optimiste - 185

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

PamELLA: nu am fost atenta cred pana acum si eu te tot bateam la cap cu ochii aia... BA, rushilor, veniti la PamELLA, ca va bat de nu va vedeti. Mama voastra de neru ce sunteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Tabitha,nu m-ai batut la cap!!crede-ma ca daca ar fi fost alta situatia as fi fost foarte bucuroasa ca nu vin!Dar lasa ca ii chem la mine si poate pe voi va abandoneaza pt 9 luni!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

PamELLA: tu cand ai voie sa din nou pt. bebe? Ca sa stim sa facem galerie, promitem ca nu tragem cu ochiul.

Mergi la inceput

Tabitha,peste 2-4 saptamani!promiteti sa nu trageti cu ochiul?? ca de altfel

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

PamELLA: nu ne uitam, asteptam cuminti rezultatul.

Mergi la inceput

Sa dea Dumnezeu,Tabitha,dar mai intai il asteptam pe al tau rezultat!! Eu tocmai mi-am dat seama ca maine fac 31 de zile,poate cine stie,apare un miracol si imi vine maine.Zic miracol pt ca inainte de intrerupere ,ciclul meu regulat era de 31 de zile si ar fi prea frumos sa fi ramas asa!

Mergi la inceput

PamELLA: hai cu rushii. eu nu-i vreau, ti-i trimit si pe-ai mei si stiu ca tu esti fata buna si-i primesti. Luna viitoare vezi tu cui ii pasezi, da?

Mergi la inceput

Tabitha,ii primesc,dar sa fie clar:PT PRIMA SI ULTIMA DATA!!

Mergi la inceput

PamELLA: Ai zis, ai zis!
Asa va fi. Ca de luna viitoare eu nu ami am pe cine sa trimit. Ii aruncam in Dunare si tragem apa

Mergi la inceput

De acord,Tabitha,deci am stabilit: RUSII SUNT PROGRAMATI LA MINE!

Mergi la inceput