Aspirante optimiste - 185

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

chiquitata: eu nu am dureri, nici nu-mi dau seama cand am ovulatia, dar unele fete au. Eu cred ca-s un pic mai "nesimtita" (ups, mi-a scapat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

sper sa fie ovulatia, desi si eu sunt mai "nesi" in cazul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si io sunt cam "nesi"..dar cate odata ma cam deranjeaza si pe mine

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Pe mine nu ma deranjeaza niciodata. Iar sanii nu-i simt deloc, cred ca-s prea mari si legaturile nervoase mai greu de facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna seara,fetelor!!

Nici nu stiu ce sa mai zic.rusii nu au venit inca!i-am asteptat si azi,ca si ieri de altfel,dar in zadar!burta ma doare putin,sanii DELOC(lunile trecute muream de durere la o atingere),habar nu am ce se intampla!cred ca de maine ma apuc de luat calciu serios pt ca am gura mereu plina de saliva! tocmai am terminat un tratament cu calciu luna trecuta,dar vad ca nu a avut efect!
Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Tabitha, pai ar trebui sa ma dureri la ovulatie?

cam 50% din femei au dureri la ovulatie ("mittelschmertz"), percepute fie ca intepaturi , fie ca o senzatie de presiune in zona ovarului la nivelul caruia se produce ovulatia..nu e nici de bine, dar nici de rau!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

PAmELLA: stiu ca tu vrei sa-ti vina, dar nu e nici o sansa sa fii insarcinata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pamnella sa'ti trimit neste castraveti??
megbeng io..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Tabitha,eu am fost la doctor luna trecuta fiind insarcinata.dupa un anumit control doctorita mi-a spus ca e nevoie sa se faca o intrerupere de sarcina pt ca existau probleme.de atunci nu am mai avut contact!doar daca mi-a zis ca imi face intrerupere si nu mi-a mai facut.ce e mai ciudat e ca dupa interventie mi-au curs 2 picaturi de sange si in restul lunii am avut scurgeri maronii.iar acum ma confrunt cu cele "albicioase"
De accea repet ca NU STIU CE SA MAI ZIC!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Liana,tocmai am terminat un borcan astazi!dar n-ar mai strica unul

Mergi la inceput