Aspirante optimiste - 185
Raspunsuri - Pagina 7

Tabitha spune:
PamELLA: semnam un acord in acest sens? Da maine, ca mi se inchid ochii de somn si trebuie sa pun utrogestanul! Ca sa se prinda bine bebele potential.

PamELLA spune:
Tabitha,semnan,semnam,sa dea Domnul sa vina bebe la tine!!!!ma pt tine!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

corinuk spune:
Buna fetelor!Sunt alaturi de voi de ceva timp dar nu am reusit sa va spun povestea mea.Am avut CM asa:24 ian si unul extra(medicul spune ca a fost o raceala)pe 1 feb!De atunci nu am mai avut!Temp.mea bazala din ultimele zile este seara 37,3 iar acum dimineata 36,7!Testul iese negativ!Nici nu stiu ce sa mai cred!Au trecut 5 luni de cand incercam sa avem un BB dar nimic....Voi ce spuneti?Va multumesc anticipat ptr raspuns!
Va doresc tututor o primavara frumoasa plina de "roade"!Pupici

Tabitha spune:
corinuk: importanta este TB luata dimineata, inainte de a te ridica din pat, in fiecare zi, la aceeasi ora. Si chiar si aceasta este relativa, adica depinde de la o femeie la alta. Trebuie sa o analizezi in evolutie, sa vezi cat ai avut inainte de ovulatie si cat dupa. De ex. la mine pana la ovulatie este de 36,6 - 36,7, iar dupa ovulatie pana in prima sau a doua zi a CM urmator este in jur de 37,0. Dat fiind ca ai avut o raceala puternica ce a facut sa ai un al doile aCM la 1 febr, nu stiu cat de mari ar putea fi sansele sa fii insarcinata, mai ales ca ai facut test si era negativ. Te asteptam cu mai multe detalii.
Eu, raportez : ziua 25, TB 37,1

Tabitha spune:
Liana: Ba, m-am dilit eu, e 37,1. Asa fi vrut eu sa fie 37,2... M-a luat valul. Hai ca ma duc sa corectez ineptia!!!

andreutza13 spune:
Buna fetelor! Ma alatur si eu voua, pentru ca am aceeasi dorinta ca si voi...Un bebe!!! va urmaresc mai de multicel, si am hotarat sa ma trec si eu acum pe lista aspirantelor. Povestea mea a cam asa: eu acum sunt in a 29 si de cm, nu pream am semnde de nici un fel. In mod normal ar trebui sa imi vina azi sau maine, sau cel tarziu poimaine. Sa va mai povestesc ceva...Luna trecuta mi-am facut testul de ovulatie, si din ziua in care mi-a iesit pozitiv, exact la 14 zile mi-a venit si cm. Luna asta, chiar azi se implinesc 14 zile de cand mi-am facut testul de ovulatie si mi-a iesit pozitiv. Deci, logic azi ar trebui sa imi vina,nu? Cu toate ca de obicei imi vine cam la 30 sau 31 de zile. In fine... o sa mai astept vreo 2 zile ca sa imi fac testul...Dar nu mai am rabdare!!!!!!!!!!
Va pup pe toate

PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
Tabitha,eu cand zic ca presimt,pai presimt!
La mine rusii inca nu au aparut,ma doare burta in lateral,pe talie si sanii AU CRESCUT!!
dar nu ma dor deloc!ma gandesc ca astea sunt simptome de ciclu,poate cine stie,poate vin azi rusii si le arat eu lor!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Tabitha spune:
andreutza: bafta in proiectul tau de bebe. Si bine ai venit la noi. dupa cum probabil ai vazut, eu fac parte din comitetul de primire.
Eu zic sa astepti cu testul pana raspoimaine, ca sa nu ai vreo dezamagire. Mie trebuie sa-mi vina pe 8 martie si am decis sa astept pana pe 13. (ca sa vezi ce vointa am )
PamELLA: eu nimic simptome. Tu nimic musafiri. Naspa. Hai, mai, veniti odata la PamELLA, sa scape de stres.