Impreuna, Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Irina_Claudia spune:
Ceau fetele,
Mai dau si eu pe forum ca m-am cam lenevit, sincer am avut si mult de lucru, intram putin si apoi ma luam cu altceva si n-am apucat sa scriu nimic. Oricum va multumesc ca ati intrebat de mine, sunt aici, nu v-am parasit.
Dia La Multi Ani, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi . Eu una nu am citit tot dar nu am inteles, tu unde predai si ce? Scuza-ma neuronii mei sunt cam obositi acum..Te-ai intors doar pe o perioada limitata?
Gabi un pupic dulce micului Lucas, care va primi maine un ingeras ! Doamne,Doamne sa-l aiba in paza!
Danitin ma bucur din suflet ca esti fericita , tine-o tot asa, doar vine primavara , sa lasam asteniile la o parte.
Alina ai vazut ce portrete faine ne-au facut fetele? M-am distrat de numa', eu am o gura pana la urechi plina cu dinti , iar tu ai o super bluza mov si pantaloni cu inimioare si fluturasi, parca, super! Cat despre aventuar cu al treilea, ce sa zic, cunosc si eu am 2 finuti gemeni mai mici care cand vin la noi Ioana face cu nervii, are si ea lucrurile ei , teritoriul ei la care tine, normal.Sper ca esti Ok acum.
Noi mergem maine dimineata in Mall sa recuperam orele de engleza pierdute....se fac acolo la gradi aia smechera a lor..
Mihi un pupic cu toata dragostea de la mine , mintenas sarbatorim..
Doris felicitari, mai vreau sa-ti zic ca m-a terminat Ines, cum a intrat ea rapid in vorba , foarte dragutza si isteata (si santajista ceea ce e "normal" la varsta lor,nu? auzi la ele cu rujuri si chestii ce te faci cu ele la 14 ani?
Katik eu tot cu groaza ma gandesc la operatiile de polipi si amigdale , dar oricum va doresc multa sanatate si raceli mai putine.
Pupici si la burtica vesela...
Vali zici ca a miscat feciorul? De-acum sa te tii...hehe
Silvana si eu ca tine..ma gandesc intens la bb2, dar pe asta vreau sa-l pregatesc asa ca la carte, cu sanatatea sa stau bine, ca vorba aia nu mai avem 20 de ani...
Ana iti doresc numai bine si sa se rezolve toate problemele la tine !
Dragelor am fost aseara la Real . Exceptand inghesuiala si incetineala casierelor , mie chiar mi-a facut o impresie foarte buna magazinul, seamana perfect cu cele din vest, am vazut produse care nu le-am mai vazut nicaieri , deci merita sa mergeti !
Pai deja m-am intins cam mult asa ca va urez un week-end placut si ne mai auzim noi.
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
dreams2party spune:
Salutare, mamici din Timisoara,
Ce mai faceti?
Eu am intrat rapid, sa va salut.
Vad ca v-a prins valul cu Real-ul- ce rima a iesit!!!
Am fost si noi acolo, la munca, si am facut si shopping...am luat si blugi, din aceia cu 160.000 lei, si azi am vazut la Kaufeland, exact aceeasi cu 350.000 lei, asa ca merita sa mergeti.Am gasit si niste tricouri dragute cu 80.000lei si 90.000 lei.
Chiar daca nu scriu, va citesc in fiecare saptamana!
Va doresc sanatate, LA MULTI ANI celor nascuti in martie, si spor la toate!!!
Va pup,
Anca
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
M-am intalnit ieri cu Irina in Piata 700, eram cu Ines si cu Radu.
A intrat in vorba cu Irina de parca o cunostea de cand lumea...
dar mai ales era tare bucuroasa, ca i-am cumparat din centru de la Materna, o trusa de machiaj pentru copii.
Irina, daca o vedeai cum arata aseara, rujata si pe obraji...
Gabi, imi pare rau ca nu pot ajunge, chiar nu am cum...
Sa fie cuminte la botez, si sa aveti o zi frumoasa!
Fetele, un we asa cum va doriti...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
katik spune:
buna dimineata! la multi ani, dia, (cu un pic de intirziere), sa ti se implineasca toate dorintele.
bag de seama ca este activitate pe aici. putin n-am intrat si ia-uite, acusi se termina capitolul. are gabi grija sa inceapa altul.
nu prea ma pot lauda cu multe noutati. am fost la control la orl, totul e bine, acum trebuie sa invatam sa respiram pe nas, ceea ce e tare greu. in rest, krisztina a facut o candidoza bucala, acum ne chinuim sa reparam. nu maninca, e miriita etc. saptamina viitoare ma duc la eco cu burticul la masuratori, evaluari etc la dr. budau. si de luni merge si krisztina la servici, dupa un concediu medical lung.
ana, propuneai tu de 8 martie sa fie in fiecarean citeva luni de "8 martie" si am fost perfect de acord. asta a fost refresh, cit despre neuroni, stai linistita ca vine primavara si se dezgheata ei neuronii si atunci sa vezi...
mai fetelor, care va tot ginditi la bb2, dati-i drumul, ce va tot ginditi asa temeinic, ca trece timpul. daca asa simtiti inseamna ca asa trebuie sa fie. mult succes si sa mai aud de burticute proaspete pe aici.
mihi, pupici la cavaleri, si tie desigur. tot n*-am inteles a gasit in final verigheta???
danitin, la spiridusul cel mic si zglobiu!!!
vali, felicitari pentru meciurile de fotbal. de-acu' sa vezi ce se vor inteti... si la mine au inceput de prin sapt. 15-16.
irina, bine ai mai venit inapoi. multam de urari si pupicul pe burtik. va trimitem si voua de primavara, sper ca nu se intoarce iarna. asa frumos e acum dimineata, soare, cinta pasarelele...cu polipii si amigdalele se rezolva, cu putin scandal si dureri dar daca trebuie, trebuie. prin toamna mai mergem la o tura de amigdale, ca cica, nu e bine sa ne prinda iarna cu ele ca incepe din nou circul.
gabi, puszi pentru micutul lucas, care acum deja e mare. distractie placuta si asteptam pozeeeeeeeeeee!
dia, chiar ce si unde predai ca nici mie nu mi-este clar?
doris, felicitari!!!!!! eram convinsa ca totul va merge conform planului. bravo! figura e inesica ta, mai scrie si tu cite o boacana pe zi, ca tare bine pica, sa stiu si eu ce ne poate astepta.
silvana, tinem pumnii la actiunea cu bb2. sti tu sa iei hotarire buna
angy, si cit timp ai si "al treilea copil"? ai o rabdare de fier, vad. mie mi-ar fi sarit tzandara de 100 de ori, cred ca zburau si fulgi. in general am rabdare, dar cind se termina....
felicia, si noi am avut la un moment dat probleme cu somnul, a tinut o vreme dupa care si-a revenit fara ajutoare. multa rabdare!
amutza, ce face mica dintoasa?
na, ca m-am intins ca o placinta, am profitat ca inca e liniste in casa!
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
angy11 spune:
Ciao fetele!
Sa va explic cu "al treilea copil",teoretic sta la soacra-mea,pana in iunie,practic ideea e sa stea cat mai multu cu copiii mei.
Alessandra,asa o cheama,e lasata aici de tatal ei,care a adus-o in Ro ca sa o opereze de polipi,apoi s-a hotarat sa o lasa aici cu conditia sa mearga la gradi,ca in Italia e inscrisa doar din septembrie incepand.
Se temeau cu totii de reactia cumnata-mii care ramasese in Italia,cu cealalta fetita care este bebe,are 4 luni.
In principiu ea acceptase,sotul ei a plecat diminica trecuta spre Italia,iar ieri ne-am trezit cu cumnata-mea aici,v-a sta o saptamana in care e obligatoriu sa termine dosarul si sa o duca pe Alessandra la gradi,ca sa vada cum se adapteaza,daca nu se integreaza o ia inapoi.
Am uitat sa va spun are trei ani.
Irina,nu am vazut portretul facut de Ioana,sau de restul,cand m-am vazut pe mine,am crezut ca lesin si nu m-am mai uitat la restul,iddea e ca m-am consolat cu pantalonii :))))
Dana,nu te stresa,o sa mai avem un recitalSplash junior in mai,ala o sa fie fain.
Katik,mi-a placut cum le mobilizezi pe fete pt. al doi-lea bebe ;)
Anca te asteptam mai des.
Doris,mare figura Ines.
Mihi,Ana,Dia,Felicia,toata lumea...pupici sa va distrati in WE.
Doris-Alina spune:
Neatza Timisoara!
La Multi Ani, MIHI !!!
Sa-ti dea D-zeu sanatate, fericire, bucurii, alaturi de toti cei dragi inimii tale!
Bem in cinstea ta!
Fetelor, leneselor, nici nu am mai gasit acum dimineata subiectul nostru, era pe pag 4... Se poate?
Daca v-ati odihnit, va iert...
Ce ati facut in we?
Gabi, cum a fost la botez?
A fost cuminte Lucas?
Asteptam poze...
Anca, ma bucur ca ne-ai mai scris, chiar te rog, scrie-ne mai des...
Cum sunteti voi?
Totul ok?
Incepe acusica sezonul...stii tu...si la tine si la mine....mirese...alea alea...
Noi am fost la spectacol sambata, la Opera.
Premiile Primaverii, organizat de Agenda.
A primit mama o invitatie, de la D-nul Zoltan.
Si cum am stat in primul rand, Ines a dansat de mama focului...
De abia am tinut-o sa nu se urce pe scari direct pe scena.
Nu de alta, dar era transmis in direct la tvr.
Am facut poze, celor de la K1, Etno, Rares, dar mai ales lui Andra.
Dupa terminarea spectacolului, am reusit cu greu, sa intram in cabina lui Andra, in culise si am reusit sa-i fac o poza cu Ines in brate.
A pupat-o, i-a zis ca a vazut-o de pe scena ce frumos dansa, a pus-o sa cante un refren , ajutata de ea, asa ca Ines a fost tare fericita.
Cand am timp, o sa pun si poze cu vedete...
Sa aveti o saptamana buna...si linistita!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
LA MULTI ANI MIHI!!! Sa-ti dea Dumnezeu o viata fericita alaturi de ai tai . Esti un om deosebit , cu un suflet mare si sunt fericita ca te-am cunoscut , mi-ai intrat in suflet si de-acolo fii sigura ca nu mai iesi!! Meriti tot ce-i mai bun .
Va pup pe toate !
PS Doris , un pupic special pt Inesuca!
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
silvana75 spune:
Ceau fetele,
La multi ani Mihi, multa sanatate, fericire, bucurii si tot ce iti doresti.
Bine ai revenit Anca. Mai scrie asa din cand in cand. Nu stiu daca ma crezi dar azi dimineata cremuindu-ma in fata oglinzii, m-am gandit la tine si intentionam sa intreb fetele daca stiu ceva de tine. Gand la gand cu bucurie. Te pup
Gabi, cum a fost la botez? Unde a fost cheful? A fost cuminte flacaul? VREM POZEEEEEEE
Irina, sa-ti traisca mandra!
Doris, coacem ceva??
Katik, da, cam asa e, dar la noi sunt si alte mici piedici pentru bb2, insa anii trec, Paul creste si n-o sa-mi mai arda de bb2.
Angy, te invidiez cata rabdare ai, eu as fi clacat de mult.
Va pup si va doresc o saptamana usoara!
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Fetelor, pentru ca Dia este aici, m-am gandit sa facem o intalneala.
S-o cunoastem si sa ne cunoasca!
Asa ca propun,
Sambata , ora 18, in Centru , in fata Operei.
Vom merge la barul Simfony Cafe, langa intrarea in Opera.
Le cunosc pe fete, dar va trebui sa anunt cate persoane suntem.
Garantez ca o sa va placa, e frumos, ambient fain, si o inghetata cum nu am mai mancat niciunde.
La doar 100.000 portia, e asa de multa, cu salata de fructe, multa frisca, de eu una de abia o pot termina.
Asa ca , astept prezenta voastra!
Doris- prezenta
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Doris, pentru ca in mesajul anterior te intrebam daca "coci" ceva, deci stiam de propunere, zic PREZENT.
Silvana si Paul