Impreuna, Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Ana68 spune:
'Neata ,
Recunosc ca am tras chiulu' la apel vineri si in vichend,da' am circumstante atenuante,ca am avut de lucru,pe bune!De la o vreme,de cate ori ma suna Marius la servici,sa vada ce mai fac,tot ii spun "muncesc",de a ramas si el uimit de prestatia mea....ca de obicei,cand suna,ii spuneam ca sunt pe net sau cine stie ce naiba faceam....
In fine,vineri seara am ajuns si eu cu trupa mea la Real,in ideea ca samabata si duminica va fi foarte aglomerat acolo.Sanchi!ca a fost aglomerat si vineri seara.Pai am ajuns in magazin pe la ora 18.30 si am plecat de acolo aproape de 22.00...ca abia ne puteam strecura cu caruciorul.Printre altele mi-am luat si doua cutitase de curatat legume si,dupa ce le-am platit...cum le-oi fi pus la repezeala in carucior...cred ca au cazut printre gratiile alea si...duse au fost,ca le-am pierdut.Le-am cautat acasa in disperare,iok!Nu erau scumpe,nu de bani mi-a parut rau,ci mi-au placut mie cum aratau si erau practice....asa ca oftica pe mine cat China.Deci,pentru consolarea mea si sa-mi treaca ciuda,Marius m-a ambalat frumos samabata si m-a trimis la Real din nou,sa imi iau altele...Am mai fost,deci,o tura cu Alex si,cum n-am putu rezista tentatiei,mi-am mai luat cate ceva...d-ale bucatariei:solnite de sare,piper,inca un cutit pentru zarzavaturi,burete de vase si...tot asa...
Mihi,zic si eu cu intarziere "LA MULTI ANI!" cu sanatate si multe realizari,sa ai parte de bucurie si fericire si noroc cu carul!
Vad,Doris,ca organizezi intlneala.....Super!Incerc si eu sa ajung.E vorba despre samabata 25 martie,da?
Va doresc tuturor sa aveti o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari si sa va mearga din plin!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Caterinuta spune:
Buna ziua!
Sunt mandra mamica de 6 luni, dar abia acum mi-am facut curaj sa va cer sa ma primiti in gasca voastra, desi va spionez de ceva vreme. Ma numesc Caterina Silasi, iar pe fetita mea o cheama Maya Georgiana; locuiesc in Timisoara (cu mici evadari la parintii mei, la Brad), am 31 de ani, sunt psiholog de profesie, sunt casatorita cu un sot mega ocupat. Etc, etc.
Cu drag
Doris-Alina spune:
Saluti...
Sunt la Vali acasa...
Ines nu ne lasa sa va scriem...
Fugareste cainii, le-a dat jumarile lui Vali din frigider, pana noi am baut o cafea...
Vai, lume...ce-i aici, casa de nebuni!
E fain in curte, soare...
Draga Cati, un calduros Bun Venit si din partea mea...
Chiar aveam nevoie si de un psiholog serios aici...
Mai avem si noi nevoie de cate un sfat, legat de copii, stii tu...
Ce nume deosebit are fetita ta!
Sa-ti traiasca!
Te asteptam la intalnire daca poti si vrei sa ne cunosti, macar jumate de ora!
Ana, da, sambata asta e intalnirea...te pup!
Si Vali va pupa , e aici langa mine!
ceaufetemamamaajutatsava scriuu
sunteu Ines
Scuze, a scris Ines...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Bine ai venit Cati! Poate sambata iti faci timp si vi la intalnire sa ne cunoastem.
Fetele, nu am raspuns nici care la intrebarea pusa de MaryP. Intreba de ceva magazine de hainute pentru bb. Eu nu prea stiu, dar poate careva din voi cunoaste.
Va pup
Silvana si Paul
Mihi spune:
Mersi dragele mele, multumesc domnului ca v-am cunoscut.... vedetzi ce zi faina am!
Maine merg sa le ia lama de sange din deget la puii mei si io azi ma programez la endocrinologie ca de un an o lalai!
Sambata am sarbatorit cu nasii si finii...numa ca ora a fost cam tarzie cand au sosit si toti eram cam obo da a fost fain...le-am facut mancare chinezeasca...da a iesit un maglavaitz!
Va pup si sper ca a venit de adevaratelea primavara...
MIHI
POZE
ps da a gasit verigheta...c atot imi flutura cu ea in fatza si-mi zicea "vezi cat am luptat eu pt casnicia noastra"...
gabirus spune:
LA MULTI ANI, draga Mihi, sa te tina Dumnezeu fericita si sanatoasa o suta de ani langa noi si noi langa tine!
Cati, ma bucur ca ai venit si tu la noi! Pupici pentru dulcica de Maya!
Va doresc tuturor mult soare in viata!
Poze cred ca pun maine, ca a plecat Calin la Bucale cu laptopul si pozele erau descarcate acolo.
POZE
katik spune:
salutare la toata lumea!
LA MULTI ANI MIHI!!!! multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!
bine ai venit cati! pupici la printesica mica!
MaryP, tu de unde esti, de unde vii pina in timisoara? citeva magazine sunt, acuma depinde ce iti trebuie, depinde de buget etc. daca ne dai amanunte poate stiu si fetele sa mai completeze. eu hainute i-am cumparat la krisztina de la 1 iunie, de prin euro, terra, kappa dar si de prin piata sau de pe brincoveanu. depinde acum cam ce vrei.
cu intilnirea nu stiu inca, nu prea sunt in stare sa stau intr-un loc, n-am stare. mai vad pina atunci.
acum va las, incerc mai tirziu, ca am cita treaba
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Irina_Claudia spune:
Bine ai venit Cati! Sa-ti traiasca Maya .
Zici ca esti din Brad? Am o gramada de colegi de acolo, oameni faini , calzi , ardeleni de-ai nostri. (eu sunt din Hunedoara de origini, deci intelegi ce ma bucur cand vad cate o ardeleanca de-a mea). Iar de sotz ocupat...nu mai zi...
Doris vreau si eu la nebuni ...decat aici inchisa...
Fetelor ce zi faina de primavara...a inceput sa-mi zburde mintea pe coclauri..oare si din cauza ca e ziua lui Mihi? Hehe..
Dia pe unde esti?
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
angy11 spune:
Mihi,la multi ani! Sa fi sanatoasa si iubita,apoi vin toate!
Nu prea am timp sa stau pe forum,la mine lunea e una din cele mai grele zile,sunt franta si maine iarasi am o mie le lucruri pe cap.
Asa ca va pup si va doresc o satpamana placut!
AA sa nu uit,Doris,eu sambata la 18 am recital,e chiar clasa mea in recital asa ca nu am cum sa particip.
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Deci, pana acum au spus prezent la intalnirea de sambata:
Doris
Silvana
Vali
Ana?
Katik, hai macar jumate de ora...o inghetata chiar nu-ti face rau la bb...
Sa ne cunoastem, vorbim de atata timp...zau...
Irina, tu vii la o inghe???
As vrea pana miercuri -joi sa stiu cate suntem sa fac rezervare...
Va doresc o zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI