Impreuna, Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 12
Mihi spune:
La multi ani Dia!...tot ce-ti doresti...da mai ales sanatate si iubire!Si profa nu pupasi cumva sticla aia de vin de dimineata?
Unde ati disparut ...sau v-am speriat io cu pozele mele?
Pako...sotul meu a ajuns azinoapte dupa 12, deja aveam emotii, cand a ajuns mi-au dt lacrimile si i-am multumit Domnului iar cand l-am vazut am izbucnit in ras...era tot boit pe fata...a avut saracu pana...la el drumu afar din localitate si pana...
Saracu dupa ce a schimbat roata a vrut sa se spele pe maini...si din obisnuinta a pus verigheta jos...unde a si lasato...si-a dat seama dupa vreo 9 km cred asa ca intoarcete si cauta acul in carul cu fan...a mers a oprit si tot asa...noroc cu un bidon pe care-l aruncase necivilizatul...
Sa vezi cum e cu 2 si cu programe diferite de somn...nebunie..
danitin m-as duce si io la cumparaturi dar n-am chef de imbulzeala..
ana, silvana pupici duhanitelor...
[b]irinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, doriiiiiiiiiiiiiiiis, gabiiiiiiiiiiiiii, amutzaaaaaaaaa, kaaaaaaaaaaaaatiiiiiiiiiiiik, cuculeanaaaaaaaaaaa, angyyyyyyyyyyy...feteleeeeeeee crocheteleeeeeeeee
mihi
ps iar m-a sunat dadaca...cred ca ajung io la dr inaintea ei!
POZE
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Am ajuns si eu intr-un final.
Multumesc celor care s-au gandit la mine.
Gandurile voastre bune m-au ajutat.
A iesit totul super bine, notele au fost pe masura, cea mai mica medie (8,50).
Au facut niste cocuri si niste freze de seara... fetelor, de mi-au dat lacrimile, o data de bucurie, ca in urma mea a ramas ceva frumos cladit...a doua oara, pentru ca Doamnele Experte din Comisie au ramas atat de impresionate, incat le-au propus catorva cursante sa se angajeze imediat la saloanele lor.
Emotiile nu le-am avut pentru mine, ci pentru ele.
Parca retraiesc clipele cand am dat si eu un astfel de examen.
Le-am explicat ca nota nu are nici o relevanta, important fiind ca ele sa stie sa lucreze absolut orice li se cere.
Dar dupa fiecare nota de 9 si ceva sau 10, pe coridor rasunau glasurile lor si am trait alaturi de ele lacrimi de bucurie.
Bravo, fetele mele!
Bravo si mie!
traiasca modestia!
Da azi chiar ca ma simt implinita si fericita!
La multi ani, Dia!
Sa fii fericita, implinita, alaturi de printesele tale si sotior...
Daca fetele vor, o punem iar de o intalneala, ca sa ne cunosti pe toate...
Spuneti la fata doleantele si se rezolva.
Mihi, pana la urma a mai gasit sotul verigheta???
Danitin, nu ma duc nici moarta in prima saptamana, sa-mi rupa nasturii de la haine pensionarii...
Mai astept...
Pako, mersi ca mi-ai tinut pumnii...
Dar ce are puiutu de si-a dereglat somnul?
Ana, draga, asa da...acum am inteles...
Pai sa dea D-zeu sa iasa totul asa cum visezi, fiindca meriti...
Lasa, ca Vali v-a transmis sa nu va necajiti, o sa mai facem excursii la ea, toata primavara si vara, numai sa vina caldura o data!
Apropo...a miscat lui Vali, mi-a zis sa va anunt.
Descrierea ei:
Am simtit ca si cand un soricel fugea prin burta si ma gadila cu codita...
Angi, draga de tine...
Constat cu mirare ca stai tare bine cu nervii...
Recunosc ca eu sunt la pamant...
desi slava Domnului, nici Ines nu-i mai breaza, si e una nu trei, dar boacane face cat 10.
Dar o iubesc de-mi scrasnesc dintii si dupa ce urlu -cand ma ia de gat si-mi spune:
Mami scumpa mea, din tot susetu meu, iarta-ma, ca sunt micutza...
Mai pot zice ceva?
Silvana, merci ca te-ai gandit la mine!
Pe Ienciu cred ca stii unde il gasesti, dar din pacate nu mai am nr, lui de tel.
Merg direct acolo.
Irina, Alexa...pe unde v-ati ascuns...???
Na, va pe toate si sa aveti o seara linistita!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
dia_codat spune:
Merci fetelor pentru urari.
Acum am terminat cheful la scoala si ma pregatesc sa o tulesc spre casa.
Un la toate
Dia
Printesele lu mama
gabirus spune:
Buna seara!
Ajung si eu cu greu sa mai postez. Dar ajungeati voi oricum la pagina 10 si atunci sigur ati fi observat absenta
Sambata avem botezul lui Lucas si am avut de rezolvat nspe mii de chestii si in plus o gramada de trebrui la job.
Dar totul este sub control
LA MULTI ANI, DIA
si
Felicitari, Doris!
Va pupez pe toate-toate. Dar va rog nu programati intalnirea pe 1-2 aprilie, ca nu pot sa vin. Ce ziceti de weekendul viitor?
POZE
Doris-Alina spune:
Gabitzu, stai tu linistita, ca doar ma stii cum fac cand ajungem la pagina 10...
La ce ora va fi botezul sambata?
Si la care biserica?
Eu una as vrea sa vin...
Poate si alte fete vor dori, macar la biserica sa-l vedem...
Eu am scoala sambata pana la 13,30.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
LA MULTI ANI DIA!
Dia,am o propunere,si-asa suntem vecine cu munca,daca ai o pauza,vino tu la mine,ca altfel vad ca nu am timp sa respir,ma iau cu munca si asta e,uit si ca am telefon la mine,dar daca vi si ma scoti din priza e super ok,ca de pauze am nevoie,doar ca nu mi le acord singura,nu-s normala.
Mihi,pupici si tie!
Doris,feicitari!!
Silvana,cred ca tu m-ai intrebat,fetita cea mica are 3 ani si 4 luni,dar e pompierul atomic!!!
Gabi,distractie la botez,ma gandeam eu ca ai ceva pe cap de nu apari.
Dana,nu te stresa,e un recital de trecere pe scena a lucrarilor inaintea Olimpiadelor,daca chiar e ceva care sa merite te anunt.
Au dreptate colegii tai,cine nu vrea sa stea cu familia in WE,dar la mine e singura seara gasita libera in programul salii mari.
Ana,sa nu crezi ca nu m-am enervat,imi venea s-o fac bucatele,dar ce sa fac?Era si soacra-mea de fata,fetita practic e in grija ei,daca ea nu a avut nici o reactie sa pedepsesc copilul?
Felicia,asta e,in general cei care lucreaza in invatamant stau bine cu nervii in ceea ce priveste copiii,daca nu nu au ce cauta acolo.
Restul fetelor care nu le-am amintit,pupici,un weekend placut!
Pe cine
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Doamne cu tuta sunt. Acum am recitit mesajul postat ieri si am constata ca nu l-am finalizat, vroiam sa va scriu eu cum ne-am intalnit eu cu Dia. A fost asa simpatica cand mi-a zis ca "am venit sa ne cunoastem", dupa cateva secunde mi-am dat seama cine e, am recunoscut-o din poze. La multi ani cu sanatate, fericire si implinirea dorintelor!
Doris, felicitari, ma bucur pentru reusita fetelor! Nu sti nici programul dr. Ienciu?
Gabi, distractie faina la botez!
Danitin, eu ma gandesc serios la bb2. Vorba unei colege nu vrea sa ajung la 40 de ani si sa regret ca nu am facut bb2. Sunt in faza in care momentan cochetez cu ideea si sotul duce munca de lamurire cu mine.
Va pup si va doresc un we cat mai linistit
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
danitin spune:
Ciao, fetele! E zi cu soare, eu sunt bine dispusa, as avea chef de o iesire undeva, afara din oras...
Silvana - da, si la mine problema e ca ma apropii incet, incet de cei 40 de ani si ar fi cazul sa ma hotarasc. Problema e ca al meu sot e inca zdruncinat dupa peripetiile cu Spiridusul si se uita la mine taaare lung cand aduc vormba de bebe 2. Daca insist ma intreaba daca chiar am uitat.... si urmeaza o lista lunga . In plus, din punct de vedere profesional, spiridusul m-a dat cu 10 ani in urma, abia reusesc sa recuperez si nici asta nu mi se pare treaba sa faci un bebe si sa nu poti sa-i asiguri conditii bune.
Angy-ai mei subalterni merg la chef, disco, birt, femei ca-s tineri si nu spre casa ii trage pe ei ata. Ei, daca ai tai elevi cantau house probabil ca veneau cu 10 camere si 3 regizori
Gabi - sa fie intr-un ceas bun, multa sanatate, distractie placuta si multe
Doris - felicitari!
Mihi - e imbulzeala cumplita. Eu voi incerca totusi sa merg duminica ca mi-e ca pana se mai domoleste imbulzeala dispar toate chestiile faine si cresc preturile.
Dia - primit, procesat, urmeaza sunat
Dragelor, va urez un weekend placut. Nu stiu de ce dar ma simt taaare fericita. Cred ca soarele e de vina.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
MaryP spune:
Buna fetelor din TM!
Eu nu sunt de aici, dar ma gandeam ca poate ma ajutati; vreau sa vin cu sotul pana in TM si nu stim daca ...merita. Adica, mai exact, vrem sa facem cumparaturi pentru bb (care e pe drum) si sincer nu cunoastem deloc orasul si as dori sa imi spuneti daca sunt multe magazine sau chiar sa imi recomandati magazine sau adrese de magazine pentru bebelushi.
Va multumesc din suflet!
Puteti sa imi scrieti mail, daca nu se pot da numele de magazine (sa nu fie considerate reclame).
nunta mea
Maria si Razvan Mihai in burtica (28 sapatamani)