Impreuna, Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 11
pako spune:
Salut!
Doris, ce scumpa piticuta ta cu pizza si cainele
Mihi, drum bun sotului tau!Eu m-am speriat de ce a vazut la televizor...in sud inundatii si in nord zapezi...
Am vazut pozicele...poza din pozitia 6 e super...haha..
Katik, ma bucur ca printesa e bine...acum m-am lamurit de ce trebuie timp.
sunt pe aici...va citesc dar nu ma lasa moatza mica sa pun mana pe tastatura...pupici la toate fetele
danitin spune:
Ciao, fetele!
Mihi, bine ca sunt gravidata, ca brrr.... cum te/au facut sa arati
Katik / Napoleon, mic copil! Am reusit sa-i explic spiridusului cum vine treaba cu sa zicem ca... asa ca nu are nevoie de ingrediente in afara celor de plastic cu care e dotata bucataria / cartofi prajiti, cremwustei, etc...
Dia / sa stii ca vin la tine... Da/mi nr tel pe PM
Plec ca intra stirile. Am fost la cf. presa de la Real. Pare super magazinul. Maine merg la deschidere dar cred ca va fi moarte de om. Poate peste vreoluna sa fie frecventabil. Da au marfuri faine si multe ieftine.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
danitin spune:
Mihi, am vrut sa spun bine ca NU sunt graviduta, dar
graba...
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
Doris-Alina spune:
Buna seara!
Intru scurt sa va pe toate.
Sa va ganditi maine si la mine, ca am o zi cu mari emotii.
Prima generatie de cursante au maine examen si ne vin 2 Tanti Experte cam in varsta si cam afurisite in comisie.
Desi elevele nu au emotii, eu una am cat si pentru ele.Va incepe examenul dimineata de la 10 si cred ca se va termina seara( probe scrise + aplicatii practice).
In rest, totul e ok, azi am primit frezii de la Iubi a meu...
Asa, fara vreun eveniment, cica asa a simtit...
frumos gest...
Pe maine seara!!!
Sper cu vesti bune...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
intru scrt ca e tarziu si am avut o zi incarcata.
mihi m-ai ambitionat cu faza cu colonelul.
dana,am pus recital sambata viitoare la 18 cu "lotul" meu de olimpici,v-a fi ultima iesirwe inaintea Olimpiadelor.
Irina,pe unde mai est?
Dia,sorry n-am apucat sa sun,zile infernale,incerc maine.
Restul fetelor va pup pe toate.
Ieri a fost la mine "al trei-lea copil,inclusiv la scoala,a trebuit s-o scot din sala de frica sa nu-mi sparga tobele,apoi am venit acasa a batut-o pe Angy,apoi cand asta se uita linistita la desene a scris-o cu carioca nelavabila pe jeansii roz si bluza,nou noute luate pt. prima data,apoi Angy are pe perete figurinele acelea dibn cauciuc,alba ca zapada toate personajele,printesele Disney,a pictat piticii,parca au varicela toti,peretii de la Abgy din camera,roz impecabil,sunt plini de carioca,mai vreti.....?
Si acum cireasa de pe tort,i-am luat la Angy de la expozitie un costumas,o fustita si un tricou fara maneca cu gluga,l-am primit cu tot cu umeras,i l-am aratat soacrei,apoi l-am pus pe spatarul unui scaun la Angy in camera,Alessandra l-a dat pe jos,apoi l-a infasurat peste o carioca neagra deschisa,are o pata neagra cat un ou de rata.
Ce sa mai zic,Daniel statea paznic la camera lui sa nu-i faca terci carti,caiete,pian...
Soacra-mea voia s-o ia pe Angy la ea sa se joace cu asta mica, s-o mai civilizeze,dar Angy a inceput sa planga ca nu vrea sa mearga.
Imi pare rau si de micuta.
Dar daca ar lasa-o la mine o saptamana as pune-o pe sine.
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Ieri dimineata m-am intalnit cu Dia.
Doris, tinem pumnii toata ziua sa fie bine. Dar sincer eu nu te vad pe tine cu emotii. Bafta!!
Angy, cati ani are "al treilea copil"?
Mihi, misto poze.
Danitin, am citit de doua ori primul mesaj si nu-mi venea sa cred, dar m-am dumirit dupa al doilea mesaj. Te pup
Fetelor, stie cineva nr. de telefon al doctorului Ienciu. Are cabinet pe Vacarescu.
Va pup
Silvana si Paul
Ana68 spune:
Saluti ,
Io cu trebile ce am avut am cam tras chiulu' acilea,asa ca scuzelelele mele....
Katik,prezant!...Ce am zis io cu 8 martie?Ca am uitat,imi inghetara neuronii....Da-mi un refresh,please!
Dana-danitin,la mine un vichend fara spalat rufe si calcat si gatit se cheama ca deja e orgie in toata regula,lafaiala si nesimtire chiar...Asa ca d-aia am spuneat io ca a fost relash...Zici ca a fost super la cheful spiridusei?Probabil ca voua ,adultilor,vi s-a parut fain,da' la micuta cum i s-a parut?Mai ales ca acum are sarafane la greu....hihihihihihihi....Pupici la printesa si spor la treburi la mamicuta ei!
Doris,in primul rand felicitari pentru chestia cu desenul lui Ines!Uite ca ai fata mare la casa omului si e o chestie super faptul ca a inceput sa constientizeze ce inseamna familia.Bravo ei!Pentru a doua treaba....multam' din suflet pentru invitatie,insa nu cred ca am sa pot veni cu voi.Imi pare tare rau,insa nu am ce face!Sunt alte probleme pe capul meu care ma tin...sti tu,treaba cu cumnatul meu,cu procesul s.a.m.d....intelegi!Inca o data multumesc de invitatie!
Mihi,p-acilea,prezant!...Am avut ceva de lucru(inca mai am ,da' nu mai arde)...da' am semnat condica aici!Sanatate la copilutii tai!Ce ai mai facut cu bone?Ai gasit?
Angy,cine e super copilul al treilea?Ca taaaaaaare multa energie are...Io la faza cu carioca pe costumas cred ca faceam criza de nervi si ar fi zburat injuraturile prin camera precum migile de ping-pong....Ai rabdare ,nu gluma!
Dragelor,sa aveti o zi faina si va doresc numai bine!Sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
pako spune:
buna ziua
Mihi, a ajuns sotul tau acasa???...io tot cu gandul la vremea din tara stau....
Doris, tinem pumnii sa iasa totul ok!
Angy, te numesc mama eroina....prin ce incercari trebuie sa treci...
Copilul meu s-a dereglat cu somnul...se trezeste la 6 jumate iar de la 10 la 12 le doarme...apoi 8 ore si ceva sta treaza.O fi, n-o fi bine....
Pupici la toata lumea
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Azi am facut o boacana. Eram ferm convinsa ca am de la 13h ore si am avut de la 9 la 13h.
Mi-au lasat studentii foile cu prezenta pe masa in cabinet .
Gata, acum mi-am tras la imprimanta orarul nu o sa ma mai incurc. Vad ca nu mi-a zis nimeni nimic, cred ca seful nu a fost pe aici dimineata
Vad ca vi-a spus Silvana ca ne-am intilnit. Nu v-a spus si cum m-a luat.
Intru, ea cu nasu in calculator imi spune: Da, ce doriti??? ehe, daca era sotiorul meu in locul meu (care face tot timpul poante) ti-ar fi cerut vreo adeverinta ceva
Fetelor poate peste vreo doua saptamini daca se mai incalzeste nu facem o intilneala sa va cunosc si eu???
Dia
Printesele lu mama
danitin spune:
Ciao, fetele!
Dia - la multi ani!!!
Ana - s-a distrat Spiridusul la maxim. In primul rand a fost topita dupa baloanele cu heliu. In al doilea rand singurii copii prezenti au fost cei ai unei prietene care au 6, respectiv 8 ani asa ca fica mea a facut dresaj cu ei, la propriu. I-a placut tortul si suflatul in lumanari, a cantat, a dansat, s-a dat in leagan, a fost centrul ateniei.
Silva - da mai, asa cu graba, am ajuns gravidutza, da cine stie, m-o fi lovit vreo premonitie. Oricum cred ca daca raman insarcinata al meu sef face hertz atac.
Angy - incerc sa trimit pe cineva sambata la recital dar ai mei cam fac alergie la filmari sambata seara ca vor si ei acasa sau la distractie.
Al meu sot a racit si mie cam teama sa nu se transmita si la spiridus
Am fost astazi la Real. I-am luat la sotior doua tricouri faine - au costat impreuna 100 000 iar spiridusului o sticluta haioasa pentru sucuri, cu capac fosforescent ( 50.000). Am mai vazut blugi la 150 000. Mi-a placut la nebunie standul cu produse piscicole, legume fructe si cel de cofetarie. Au marfuri faine dar la intrare a fost moarte de om. Cred ca nu se va putea merge in liniste acolo in urmatoarea saptamana, pana se mai calmeaza cumparatorii.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana