Impreuna, Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Salutare fetelor,

Merci pentru urarile pentru sotior. L-am sunat si eu de dimineata sa ii spun La Multi Ani si mi-a spus ca este liber si se pregateste sa plece la plimbare ca e soare si cald . Vreau si eu inapoi ca aici m-a nins toata ziua.

Am fost la primarie sa cer banii pe ianuarie de indemnizatie care au venit, m-au asteptat la posta si s-au returnat apoi fiindca nu am fost sa ii ridic!
danitin imi pare bine ca ti se pare bun pateul de rata (Mousse de canard au porto) ca le-am adus si eu acum la matusa mea si la bunica (care au venit la mine ca sa aibe grija de Stephanie cit sunt eu la scoala) si nu a avut succes. Le-am adus si brinza Camembert specifica in Franta si au zis ca nu pot sa o manince ca miroase a varza acra

Gata va las ca plec la ore.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare!
intru repede sa va salut. acum nu demult am venit de la spital, am scos polipii si se pare ca vor urma si amigdalele, tragem cit de mult putem de timp.
acum suntem tare miriici asa ca ma duc, incerc mai pe seara, dacavom dormi la noapte!

16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Katik,cm adica trageti cat mai mult de timp?
Te rog sa ma scuzi, m-ai intrebat de vre-o 3 ori cand ajungem in tm si eu ca o naroada tot am uitat sa-ti zic...pe 28-29 plecam de aici

Dia...si eu sunt ingrijorata de drumurile care le-am tot facut si le facem inspre tara..anul trecut am fost de 4 ori.Si of, nu-mi spune de lumea "bine crescuta" de acolo ca acum dam si noi nas cu ea.Dar ne readaptam noi ca doar acolo am stat ani.

Danitin,cred ca jumate din ce avem aici sunt lucrurile Andreei...stiind ca plecam i-am luat multe jucarii ca de, sunt si mai ieftine si mai de buna calitate.Dar si jucariile de la chicco(parca de acolo ai zis ca ai luau bucataria) sunt de buna calitatea asa ca ai luat un lucru bun

pup pe toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Dia, sa inteleg ca mergi la munca? Pai, poate ne vedem.
Katik, sanatate puiului. Si noi urmeaza sa facem o vizita la orl si mai mult ca sigur vom scoate amigdalele.
Doris, pe unde esti? Sa nu-mi spui ca iar' te-ai ratacit pe undeva?

Va pup
Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Scuze de absenta, dar joi am examen cu elevii, asa ca am avut de lucru.
Sa inchid mediile, sa fac subiectele de examen.
Alea, alea...

Giulia, sa-ti traiasca frumoasa Ale...inegerelu tau!!!
Sa ii dea D-zeu tot binele din lume si tie alaturi de ea!
Si mai scrie si tu doua vorbe despre ingerelu tau...

Angi, felicitari pentru Gradatia de merit!
O meritai din plin!
Si zici ca te-ai pricopsit cu mai un copil???
Biata de tine...

Mihi, ai schimbat iar dadaca?
Ai grija ca daca e tanara...am mai auzit eu povesti....
Glumeam....

Danitin, asteptam pozele...
Poti veni, dar numai saptamana viitoare, caci joi am examen cu elevii, asa ca nu tin ore.
Iar vineri si sambata am multe programari.

Pako, faina bucataria...
Ines a primit asa ceva de la sora mamei mele.
I-a adus-o din Canada.
E super incantata, baga in oale boabe de fasole cu fire de lana, apoi chinuie cateaua sa manance, prajeste nasturi amestecati cu monede de 10 bani, si cica iese Pizza!

Katik,cum se simte Kristina?
Ce anestezie i-au facut?
A fost nasol?
Draga de ea...
M-ai intrebat ce prostii a mai facut Ines.
I-am cumparat trotineta roz cu barbie si i-a busit toata mobila lui Mama.
Mai nou, doarme cu ea in pat...
Si multe altele, dar mi-ar trebui o zi sa-ti pove...

Dia, sa-ti traiasca sotiorul...
Si rabdare, ca te obisnuiesti cu mediul inconjurator...
E greu primele zile...

Amutza, !

Silvana, spor la cheltuit banii pe dentist!
Si curaj gaina , ca oricum te tai...

Ana, ma bucur ca s-au facut bine copii.
Eu sincer nu am inteles raspunsul tau...asa ca, te intreb inca o data: vrei sa vii cu noi la Romanesti?
Nu ne mai tine pe jar...
Va fi super...

Fetelor , hai sa va spun ceva super...
Nu cred ca am simtit pana acum vreo bucurie cu atata intensitate...
Ines a scris M A M A singura...
Am fetita desteapta si mare...
Si ne-a facut un desen super...
Mama cu tata si cu ea...
Nu pun desenul sa vi-l arat, ca va speriati...
Avem ochii cam pe langa urechi, nasurile cat un cap, mainile direct din gat, dar ce conteaza, suntem fericiti....

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ciao, fetele!
Azi am o zi nebuna, cu 5 treburi de rezolvat simultan. Partea buna e ca, in sfarsit, am rezolvat cu verificarea tehnica la masina. Mai trebuie schimbate lonjeroanele si platita rovinieta si putem iesi cu ea din oras.Al meu sot are si el muuult de lucru, asa ca, pe langa serviciu, tot pe mine cad cumparaturile si celelalte probleme ale familiei.Si ma doare capul, si nu am mai ajuns la sala

Doris - e o.k. si saptamana viitoare. Asta daca nu ma paleste pe mine o dorinta de schimbare din aia de nestavilit si mi/l fac albastru pana atunci. Faina printesa ta, ca de obicei. Si ce daca ai urechiile pe dupa cap si alte alea, la urma urmei si Picasso facea la fel!
Pako/ din pacate la noi majoritatea jucariilor sunt scumpe si de proasta calitate. Cele bune sunt foarte scumpe. Ori de cate ori am ocazia apelez la prietenii din strainatate sau la cei care dau o tura pe acolo pentru haine si jucarii la spiridus. Sunt mult mai bune si scap si mai ieftin. De exemplu, bodyurile pe care le-a primit din America sunt bune si dupa 1 an de spalat intensiv, in schimb cele luate de aici se largesc si le sar capsele dupa aprox 1 luna.Inclusiv cele de la Miniblue. Dar asta-i un subiect despre care as putea vorbi la nesfarsit.
Katik - bine ca ati scapat. Multa sanatate puiutului!
Dia - ai mila!Camembert zici? Mor dupa el... Cand am fost in Franta ultima data am mancat la o cantina studenteasca unde la amiaza aveam de ales intre desert si branzeturi... si acolo i/am prins gustul. Mi-am adus cu mine 2 cutii mari. Am mai mancat de atunci dar parca gustul celui de acolo nu l/am mai gasit. Si pateu de rata...Zi ceva si de un vin bun si chiar ca vin sa/ti fac o vizita
Irina - ce mai zici?
Angy, Mihi - saluteri si

Dragelor, polenul nu mai face fata...pierd energie prin toti porii. Iar ai mei colegi, cu seful in frunte, parca sunt vapiri energetici. Iar eu masochista ... ca ma agit pe bani cam putini.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Buna fetelor,

Nu am timp sa va iau pe rind dar va trimit la toate pe rind cite un

danitin cu placere te invit pe la mine si asa esti aproape. Banuiesc ca lucrezi pe Pestalozzi la televiziune nu? Iaca mai faci niste pasi spre fabrica de bere si ajungi la mine.
Am si un vin de Bordeaux de 2004

Eu sunt un pic cam disperata ca nu am internet acasa si in plus nici calculator. Am un jaf de calculator care a ramas acasa dar la care mi s-a ars hard discul inainte de a pleca spre Fr. In fiecare seara am impresia ca trece timpul degeaba, ca pierd la vreme.... Stau si ma uit la televizor la emisiunile la care se uita bunica mea (gen iarta-ma surprize surprize ) Trebuie neaparat sa imi refac un calculator sa pot lucra macar la teza acasa.
Parca sunt in cusca seara, ma invirt si ma tot uit pe geam si as pleca la facultate sa stau pe net sau sa lucrez ceva dar cind aude bunica ca vreau sa ies "la ora astaaaaaa, asa noapteaaaaa" de cit sa o vad asa stresata mai bine stau acasa.

off, deja trebuie sa plec iar la ore.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Neatza dragele mele...asa matinala n-am fost aci niciodata!

Al meu sotz e plecat la ai lui...departe departe la Miercurea Ciuc...azi se intoarce...si ma ingrozeste drumul lung pe care-l are de facut!

Am fost in we la ai mei langa Hatzeg, unde a nins si Lorand a fost super fericit si s-a balacit cu bunicuso prin zapada...asa ca acum ii cam costa...mai ales pe bunicul care e cobza...

Am fost si la mormant la Octa...tot nu-mi vine sa cred...

Amandoi puiutzii mei au muci dar sa speram ca nu se agraveaza...

Pe mine ma hartzuieste dadaca....m-a sunat si i-a zis unui coleg ca se bucura ca a scapat de mine ca-s scarboasa...si a mai sunat a doua zi dupa ce i-am dat verde si a zis sa merg io la dr ca-i in drumul meu..

Mi-e tare mila de ea saraca...da io n-am nici o vina ca a acumulat atata ura din cauza deceptiilor pe care le-a avut in viata...astfel incat a ajuns sa spuna ca tzine post sa-i mearga rau vecinei pe care nu o suporta...
Ei i-am spus frumos ca ar fi bine sa mearga la biserica sa se roage mult si sa se descarce..sau la un dr sau...mai bine taceam ca nu-s io-n masura sa-i spun...

Katik...ma bucur ca e totul ok..Si succes mai departe...

Doris..poate ar fi buna o dadaca tanara ...poate vine si al meu mai devreme acasa... Si zici ca Ines gateste mancaruri exotice...pai si ai mei fac tot felul de combinatii..suc, cereale, sare, pufuleti si ce mai gasesc si tre sa si mancam pe deasupra...asa ca at cand nu-s atenti aruncam in wc si spunem ..vai ce bun a fost...

Silvana..succes si tie la scosul amigdalelor...sa dea domnul sa fie sfarsitul problemelor...

Danitin...nu lasa sala orice ar fi...un coleg mai dundi si prietena lui tot asa, cea care a stat vineri cu Arpisorul meu... tzin un regim de 2 saptamani...prima saptamana chiar s-a terminat ieri...si cred ca o sa-l tzin si io...ca cica dupa aia nu te mai ingrasi...la sala si io tre sa merg..

pako...acus acus zboara timpul si te intorci si tu in timp...adica pt Romania saraca s-a oprit timpul in loc si suntem tot in urma cu o gramada de ani...

dia...si zici ca fusasi in Cartzan la Piatza...iti pun io pile acolo ca m-am imprietenit cu toate precupetzele, zilnic vizitam piata cat am stat acasa cu copiii...La multi ani sotzului cu intarziere!

Ana pe unde mai esti?

Angy...felicitari doamna Colonel pentru gradatzii...sau deja esti General?...si nervi si rabdare pentru al treile copilas..

Irina...tu nu mai zici nic?

Amutza...tu nu ne mai pove nimic nou de printzesa ta?

Gabi...

MIHI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare fetelor!

va multumesc la toate pentru gindurile bune, va doresc si voua si puiutilor vostri la fel!
operatiunea n-a fost cine stie ce grozavie numai ca atunci cind esti pus in fata faptului toate par mult mai complicate. anestezia a fost generala, n-au fost nici un fel de pb. am scapat de polipi si ne-a taiat si timpanele sa vada daca nu cumva a mai ramas ceva puroi acolo. dupa-masa la trei am fost deja acasa si puiuta a cerut de mincare si nu ghiciti ce: piine!!! a mincat fara pb. si de atunci e ok. va trebuie sa scoatem peste ceva vreme (cit mai lunga) si amigdalele, asta este.
angy felicitari ptr. gradatii.
silvana, succes la vizita la orl. daca asa e indicatia, poate e mai bine.
doris, super faza cu ines, am ris cu lacrimi. mai un picut si gatim si noi
mihi mama, bas dadaca sa te hartuie, macar daca era vorba de altcineva mai....
dia, mi-ati facut o pofta de brinzeturi cu mucegai, incit l-am expediat pe d-l sot sa cumpere ce se gaseste pe la noi. imi place si mie f. mult numai ca nu maninc mult ca nu-mi prea face bine acum. de vinul de bordeaux ce sa spun...
amutza, ce face printesica cu dintisori??? ce mai composteaza?
irina, chiar atita liniste? ce se intimpla?
ana, avem (cel putin eu) nevoie de ceva vesel, te rog....
felicia, dr. a spus ca mai trebuie sa tragem cu amigdalele ca fata e putin prea mica, macar 6 luni. asta e...
danitin, bag de seama ca napoleon este mic copil pe linga tine! si spiridusul gateste papa exotic?
gabi, cum e cu dintisorii? dar balerina mica ce face?
va trimit cite un la toate, o zi buna va doresc!

16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Azi a fost concurs de miss la noi si eu sunt vedeta pentru ca restul sunt mister...

Uitati-va la diva

quasimodo

Mergi la inceput