Impreuna, Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihi spune:
La multi ani doamnelor!
La multi ani Stephanie! Dia sa-ti traiasca printesa!...si sper sa ne vedem cand vi
La multi ani spiridusule!
De 8 martie am luat pizza si am papat cu copiii!
Ieri schimbai dadaca..cu una mai tanara(temporar)... prietena unui coleg...deci iar sunt in cautare...
WE PLACUT
mihi
POZE
danitin spune:
Multumesc mult de urari!
Pentru Mihi, Angy, Pako,Gabirus, Katik, Anca, Doris, Irina si pentru toti cei care ne-au felicitat
Am casa plina de baloane cu heliu, i-am cumparat un cadou super - am prins o reducere la Chico si i-am luat o bucatarie - o nebunie cu aragaz, cuptor, frigider, blide etc. Spiridusul a zis Oaaa, asta place mie cel mai mult.
Acum plec de la serviciu sa apuc si eu sa ma fac frumoasa inainte de venirea musafirilor.
Pupici tuturor si un weekend placut!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin
pako spune:
Mihi, mult noroc la gasirea unei bone bune.asta se pare ca e un subiect tabu...si la mamicile mele (unde postez )e o problema delicata...
Angy, felicitari pentru gradatie! Si spor la curatzenie...
Danitin, ai fost foarte inspirata cu bucataria...asa vreau si eu sa-i iau Andreei.Uite
http://i17.ebayimg.com/03/i/03/14/92/07_1_b.JPG
costa 20 euro plus 7 transport
Cand mergem la pediatru in sala de asteptare exista o bucatarie d-asta...nu o mai iei de acolo decat cu greu..
katik spune:
buna dimineata timisoara!
va doresc un we placut, linistit (sau cum vreti voi).
danitin, asteptam pozici de la chef
angy felicitari pentru reusita, super!!!! ma bucur ca ti-a fost cit de cit rasplatita munca
felicia, voi cind veniti? am vazut ca ai lipsit putin de aici si m-am gindit ca poate ati ajuns si va aranjati.
doris ce nazbitii a mai facut ines? sigur n-a stat degeaba
ana, semnez si eu pentru propunerea ta cu 8 martie
acum va pup, sunt prin zona, poate mai apare cineva
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Uite va scriu si eu de acasa.
Am plecat miercuri spre Paris iar de acolo joi dimineata cu SkyEurope pina la Budapesta.
Drumul a fost ok, domnisorica mea s-a comportat bine, noroc ca nu a fost prea lung drumul in avion ca pe la sfirsit abia o mai puteam tine sa nu colinde prin avion.
Dupa avion am mai avut 3 ore jumatate de mers cu masina (o firma care te asteapta la aeroport si te duce acasa) drum in care si-a facut 2 ore jumatate siesta de dupamasa asa ca, drumul a decurs bine.
Si ca sa revin la stirea care ne-a cutremurat pe toate in aceste zile, pe la ora 21 si ceva ma asez in sfirsit in fata televizorului dupa ce termin toate bagajele de desfacut si aud frumoasa melodie "un actor grabit" , incep sa fredonez si citesc ingrozita: Laura Stoica nu mai e. Ma uit la cei care ma asteptau acasa si
ii intreb Cum, a murit Laura Stoica? De ce scriu ca nu mai e?? Apoi am aflat imediat ca se intimplase numai cu vreo 30 de minute inainte acel groaznic accident! Pling si acum cind ma gindesc la ea! Oameni nevinovati! Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti trei.
Si ma gindesc si la noi care facem atitia mii de kilometrii cu masina de cel putin doua ori pe an.
Apoi , cind ajung la facultate imi spune o colega ca si ei i-a murit in octombrie cea mai buna prietena a ei. Am cunoscut-o si eu anul trecut la nunta colegei mele. Avea 22 de ani si a murit tot in accident de masina.
In rest, in afara de toate aceste stiri triste ce sa va mai spun.
Incerc sa ma acomodez, azi am fost la piata si m-am intors nervoasa. Nervoasa pe gropile care a trebuit sa le depasesc cu caruciorul, nervoasa pe vinzatorii din piata care au pe un colt scris un pret, pe alt colt alt pret, nervoasa pe unele vinzatoarele care nici nu ridica privirea sa te salute cind intri in magazin, nervoasa pe atitudinea unor oameni... De exemplu traversez hala din piata in care sunt brinzeturi si carne, ajung la capatul celalalt deschisa doar o usa prin care nu am loc sa trec cu caruciorul. Incerc sa deschid si cealalta si vine o tipa la mine aproape urlind: De ce trageti asa de ea nu vedeti ca e inchisa? Zic: Pai tocmai fiindca e inchisa incerc sa o deschid fiindca vreau sa trec. Pai ocoliti, ca daca mergea ar fi fost deschisa! Asta e! sunt in Romania trebuie sa ma obisnuiesc! In citeva zile imi trece
Nu va suparati pe mine, cam asa sunt de fiecare data cind vin acasa, dupa bucuria reintoarcerii urmeaza citeva zile mai dificile de reacomodare si apoi... gata, sunt de-a casei
Va multumesc pentru urarile lu Stephanie. Noi am fost in avion de ziua ei abia azi am reusit sa reintru pe forum.
Astept o noua intilneala ca sa va cunosc si eu
Dia
Printesele lu mama
amutza spune:
Buna seara fetelor!
LA MULTI ANI! cu sanatate, multe bucurii si tot ce va mai doriti, minunatii mici, sa va bucurati alaturi de parinti si cu parinti, sa cresteti mari si ascultatori pentru ca ei sunt "ingerii pazitori" pusi de cineva acolo sus sa va ocroteasca si sa aibe grija de voi: STEPHANIE, LORIANA & ALESSANDRA.
Gabi felicitari! pai asa de repede? cat are acum vreo 6 luni? si cum a reactionat? sa lasat cu febre si stari de moftureala sau nu? Alisa are deja 5 dintzishori si momentan nu m-a muscat de tzitzi doar de obraz si de deget. Succes si cu ceilalti. Si de mancat mananca? a mea e cam mofturoasa deja si nu mananca orice, mai ales legumele piure parca cine stie ce i-as da. Si de baut ceai sau suc pea putin si nu stiu ce sa ma mai fac cu ea. Dar de facut pipi facem, de crescut in greutate crestem si ne si lungim. Asa o fi felul ei.
Doris ati facut o oferta tu si Vali de sa plangi nu alta. Mai rar asa ceva. Noi ne mai gandim pana atunci. Ma bucur ca te-ai distrat de 8 Martie, cred ca asa ar trebui sa ne mai rasfatam si noi un pic, din cand in cand, nu? si apropos ce a mai facut ta ca sigur nu a stat degeaba (vorba lui Katik). Un si pentru ea.
Angy felicitari pentru Gradatia de merit. La cat te-ai mai stresat numa' aici la noi, dar mai pe acasa!?! se lasa cu sau sau sau nu?
Dia_codat bine ai venit in RO, in Timisoara. Lasa ca o sa te acomodezi tu. Asa e cand esti plecat mai ales pe unde e si "civilizatie". Nu te supara asa e la romani.
Danitin iar esti pe fuga ca de obicei. Bine ca esti obisnuita macar, nu? pai si sotul nu participa la petrecere sau nu am inteles eu bine? in fine sper ca v-ati distrat pe cinste. Si ce cadou frumos i-ai luat.
Mihi si noi am papat pizza , dar facuta de mine ca ne place mai mult si se face repede. Astfel si tuculina a putut papa cu noi , dar doar din aluat. Si in rest am fost numai in vizite la parinti. Spre norocul nostru ca sunt aproape de noi si-i putem vizita la orice sarbatoare mare sau mica.
Si nu in ultimul rand Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe Laura si sotul ei. Pacat ca nu au mai ajuns sa vada ce inseamna fericirea de a avea o minune in viata lor.
Na fetelor am plecat si eu la culcare. Sa visati frumos.
angy11 spune:
Buna seara,acum am terminat si eu cu treburile de duminica,am fost super ocupata weekend-ul asta,dar chiar si-asa ma asteptam sa vad cat de cat actiune pe topicul asta,dar cad ca toata lumea a luat vacanta.
Amutza,nu m-am stresat,aveam niste rezultate care cred ca meritau atentie,initial,apoi cand am vazut multi no name,ca isi depun si aduna mii de puncte,numai ei stiu de unde,am fost sceptica,directoarea de la gradi m-a ambitionat sa ma uit pe sit.
Fetelor,e jale mare pe capul meu,din 2 copii,m-am ales cu trei!
Nu va ganditi la vreun copil al sotului,cumnata mea din Italia a lasat fetita la soacra-mea sa o duca la gradi,totul a picat pe mine,iar acum in prag de Olimpiade am grija si de nepotica,care e in grupa mica,nu vorbeste decat cand vrea si ce vrea,mi-e drag sa ma ocup de copiii,dar prefer sa o fac singura fara amestecuri din afara,imi place sa am mana libera,de cate ori a fost asa nu am dat gres.
Va doresc o saptamana placuta!
silvana75 spune:
Ceau fetele,
Dia, bine ai aterizat in Timisoara si la multi ani pentru sotul tau.
Angy, felicitari pentru reusita!
Eu am avut un we de tot rahatu'. In afara de starea nasoala pe care am avut-o, fara chef de nimic, de sambata ma chinuie si o durere de masea. Azi dupa masa sunt programata la dentist dar mi-e o frica de zile mari.
Celelalte fete pe unde umblati?
Va pup si va doresc o saptamana usoara
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Ana68 spune:
"Neata ,
Alina,"LA MULTI ANI,pentru ALE!"...Sa creasca mare si cuminte si sa-ti aduca numai bucurii!Si multa sanatate!
Fetele , la mine a fost un vichend cat de cat linistit,daca elimin faptul ca am gatit si am calcat rufele...Copilasii sunt bine acum,deja Alex azi a mers la scoala...
Sa aveti o zi cat mai buna,in ciuda vremii urate de afara!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
danitin spune:
Ciao, fetele!
Diana - La multi ani! ii doresc sotiorului tau si sa aveti parte de multa fericire impreuna.
Ana - mai intai m-am gandit ca numai linistit nu ti-a fost weekendul cu treaba de gospodarie pe cap, dar mi-am amintit de chefuiala ta de 8 martie si mi-am dat seama ca ai avut totusi liniste
Angy - din nefericire ai mei nu au stat pana la final dar poate aranjam ceva special pentru formatia ta.
Amutza - al meu sot a ajuns la vreo doua ore dupa ce cheful a inceput, nebarbierit si varza de oboseala. Dar ... a facut fata onorabil indatoririlor de tatic gazda. cat depsre mine am ajuns acasa la 17,15 am despcahetat ultimele cumparaturi, am constatat ca mi-am pierdut ciorapii noi cumparati pe undeva intre magazin, parcare si casa, am facut un dus, spalat pe cap si cand ma uscam au venit deja primii oaspeti. Ca de obicei...
Doris - nu am mai ajuns sambata la tine. Poate saptamana asta...
Katik - poze de la chef promit cat mai curand dar sunt in aparatul extrem de sofisticat al sotului si trbuie sa stau dupa el sa mi le puna pe CD.
Pako - e super bucataria si e mult mai ieftina decat ce i/am luat eu. Spiridusul se joaca cu ea, ii place tare mult...
La cheful Spiridusului a fost super... Si o poanta. Toti invitatii i-au adus cate un sarafan. Asa ca acum avem sarafane pentru fiecare zi din saptamana altulPromit poze cat de curand.
Am cumparat de la univers all, de la parterul Mallului pate din ficat de rata. Mmmmm.... delicios. Stiti careva cum se prepara pateul de casa, ca-i tare bun dar si foarte scump
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin