ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nora, si pe mine m-ar tenta dieta pe grupe sanguine. Ca poate asa mai dau ceva jos. Dar eu am grupa A II si acolo imi zice sa mananc legume si fructe, si mie dupa fructe mi se face foame. Sau cam aici sta secretul, slabesti ca nu te saturi cu ce mananci? . Mai studiez dieta pentru grupa A II si voi vedea atunci. Acum zic numai din auzite, dar ma documentez si poate ca nu e asa grav si pot sa mananc ce imi place si ma satur, si si slabesc.
Nora tu de ce nu te-ai trecut in top?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Nora, si pe mine m-ar tenta dieta pe grupe sanguine. Ca poate asa mai dau ceva jos. Dar eu am grupa A II si acolo imi zice sa mananc legume si fructe, si mie dupa fructe mi se face foame. Sau cam aici sta secretul, slabesti ca nu te saturi cu ce mananci? . Mai studiez dieta pentru grupa A II si voi vedea atunci. Acum zic numai din auzite, dar ma documentez si poate ca nu e asa grav si pot sa mananc ce imi place si ma satur, si si slabesc.
Nora tu de ce nu te-ai trecut in top?

Monica

Cam la fel e si la mine, ca si eu am AII, si e dificil numai cu legume si fructe, dar daca ar fi vara, poate ca ar merge...asa ca nu pot sa merg doar pe dieta grupei sanguine...oricum e un punct orientativ, in sensul sa nu mai mananc la fel de mult carne si lactate....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Carmen, intr-adevar ai niste poze foarte frumoase, sunteti o familie super, iar tu arati mai slaba decit mine cu cele 66 de kg.Cind ai timp sa mai pui niste poze ok?
Nora nu-mi spui si mie te rog unde sa gasesc alimente permise pentru grupa BIII?.
Eu fetelor tocmai am citit pe un site cura de slabire a lui catalin crisan, fetele de acolo au slabit enorm , dar mie mi-a cam dat de gindit.Stiti careva despre ce e vorba? Asa ca idee va spun doar ca dieta dureaza 66 de zile iar primele doua saptamini maninci numai carne....bleahhh , cred ca as da in hepatita. Dar sa vedeti ce mult slabesc.
Bun venit celor noi, o spun cu drag sa nu va suparati pentru poza

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Dragele mele , imi cer scuze ca nu am mai intrat pe la voi insa nu v-am uitat , am vazut ca nu mai sunt nici in lista dar oricum nu mai conteaza caci nu mai am nevoie sa slabesc , am ajuns la greutatea ideala de 45 kg. asa cum imi doream. Kg. in plus pe care le aveam de dupa sarcina au disparut cu adevarat de abia cand am facut dieta Atkins .
Grasimile de pe burta care erau cele mai urate au disparut in 2 saptamani , mi-a fost f.f. greu , mi-a fost si rau insa a meritat , vad ca de mai bine de cateva saptamani nici nu pun la loc nimic , stationez asa , am crescut zilnic candiatile si caloriile si acum mananc orice si oricat si nu cresc nici un gram .
Va doresc succes in continuare si daca doriti informatii despre cura mea cea dura dar scurta , va ofer cu placere .
V-am pupat !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit, nu stiu dar timpul asta liber pare din ce in ce mai scurt.
Kjmami,interesant nume, bine ai venit printre noi cele maifemei din lume. Nici kg-le mele nu prea vreau sa se desparta de mine,dar om face noi cumva sa devenim niste.

Sabina nu te-am uitat si abia asteptam sa ne reintalnim pe net.
Allain ii doresc sotului tau multa sanatate si cat mai multe zile pentru a va putea iubi unul pe celalalt, si binenteles.

Alina Maria daca ai timp si nu-ti e foarte greu poti sa scrii dieta ta.

Apropo de nenea cu dieta scuze nu-i mai retin numele am vazut si eu putin intr-o zi pe b1tv dar vreau sa va spun ca nu mi-a facut o impresie prea buna. A vorbit destul de arogant, si din cate am inteles el este adeptul bucatariei fara foc, totul se mananca crud inclusiv carnea, ma gandesc ca a fost si el sau poate inca mai este ( asta daca o ami exista) ELTA era sau o mai fi nu stiu un cerc de metafizica erau destul de multi oameni inscrisu din toata tara,era si pe la noi am fost si eu de cateva ori acolo si ei erau pro bucataria fara foc.Am chiar si o carte cu retete, ei faceau intalniri nationale, revelioane ...se vorbea mult despre controlul mental, alimentar si sexual,asa ca nu prea stiu ce sa spun despre acest subiect
Azi s-ar putea sa nu mai am timp sa intru ca am program de infrumusetare apoi fac daca pot nani ca sunt de noapte.

SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

fETELOR AM UITAT SA VA SPUN CA NU STIU CE SE INTAMPLA DAR NU MAI POT INTRA CA INAINTE PE GMAIL, STITI VOI S-A SCHIMBAT CEVA?

SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

buna fetelor

va multumesc pentru primire
hai sa explic mai intai ce e cu nick-name-ul meu

cand m-a cunoscut tatal copilului meu lucram intr-un club ca dj la karaoke si patronul de acolo imi spunea ca sunt kj -karaoke jokey. dupa ce am nascut cautam un nick pt ceva...si fostul meu sot mi-a zis..
'pune si tu kjmami' si asa a ramas.

va multumesc din nou pt primire . cui tre sa ii trimit datele mele..greutate, inaltime...etc/.? sau trebuie pur si simplu sa postez aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Valeria pur si simplu posteaza toate datele tale aici.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adif spune:

bun venit fetelor noi!
Kjmami, draguta poveste

Karin, si eu am grupa BIII, de 2 saptamani tin dieta pt grupa mea, dar mananc in cantitati foarte mari, asta imi place, si totusi nu ma ingras.
sa va spun ce mananc: foarte multe mere, portocale, peste pregatit pe teflon cu usturoi, iaurt degresat, branza dietetica, orez integral,mazare, banane (nu chiar in fiecare zi); si nu exagerez cand spun ca mananc mult, ca sa va faceti o idee, saptamana asta eu si fiul meu am dat gata o lada de 10 kg de portocale si 18 kg de mere
am renuntat complet la zahar (nu mai simt nevoia), paine, carne de porc
Karin, daca te intereseaza iti dau mai multe informatii despre alimentele interzise grupei BIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Multumesc fetelor pentru urari,am petrecut azi ca-n basme,doar noi trei,cu tot ce trebuie ,muzica,dans si mincare din belsug. Si totusi,nu cred ca am mincat prea mult,D - fructe;P -cartofi prajiti cu friptura de pui si salata; pe la ora 16 am mincat o felie de tort,iar seara am mincat un patratel mic de pizza si 2 felii de pandispan.De miine din nou pe baricade!Si acum,meniu pentru miine:D - fructe;P -conopida la cuptor cu un ou batut deasupra si salata;S -cred ca doar o salata.Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput