ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)
Raspunsuri - Pagina 3
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
nora, verifica-mi te rog AMR-ul. Vreau unul mai mic![]()
. multumesc
Monica
Monica, s-a rezolvat. Uneori nu am suficient timp sa verific tot si e bine ca vedeti voi ..."scaparile" si mi le semnalati

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Pepsi
buna fetelor, de vre-o doua luni am inceput si eu un regim, baza este Montignac, dar am combinat si cu altele, si l-am tinut strict doar in primele 4 saptamini, pe urma am mai mincat si cite o prajitura, dar nu m-am ingrasat la loc!un lucru important ce-l fac maninc des si portii mici, un iaurt, etc.
am slabit 7 kg in timpul asta, acum am 70 kg la 1.70 m, masurile nu mi le stiu, ideea este ca aveam 64 kg cind am ramas gravida si aveam 60 inainte sa vin in Canada. deci ideal este sa mai slabesc 10 kg, dar m-as multumi si cu 5!
partea cu sportul e mai greu, ca nu fac nimic, in afara faptului ca urc mult scari pe jos, si ca fug dupa autobus....cam la asta se limiteaza sportul, dar sint convinsa ca faptul ca nu mai alaptez ajuta mult la slabit!sper in urmatoarele luni sa pierd macar inca 7 kg, va tin la curent!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Buna, Pepsi
si Ellinia
Un buchet de flori pentru voi de la grupul nostru, si pentru Gusta, care e ultima inscrisa in lista 

Bun venit la noi, iar daca vreti sa si ramaneti, va rog dati toate datele pentru listutza

Nora
devylla spune:
Buna fetelor!
Ati uitat de mine?
Vad ca au venit fete noi carora le urez Bun Venit! si sa realizati ce va doriti cu kg.
Spre surprinderea mea stau constant cu kg.Am facut o cura cu iaurt circa 4-5 zile...daca vreti sa v-o zic inc e consta sa-mi ziceti.Nu m-am urcat pe cantar dar cred ca am ramas la aceeasi greutate(sper).
Saptamana viitoare ma intorc acasica in japonica si voi relua serios dieta si bineinteles prezenta.
Nora ma bucur ca ai primit ceaiul...eram putin sceptica pt ca nu imi dadusesi strada si scara blocului.Cum este?Exista vreo diferenta?
Va pup
poze noi

3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

kjmami spune:
buna fetelor. ma bag si eu in seama desi vad ca nu prea ma potrivesc cu voi. adik voi va chinuiti cu cateva kg iar io acum ma lupt sa scap de 30. am ce cauta printre voi? ca io dak va dau dimensiunile va speriati
explicati-mi si mie cum e cu k-k -ul acela ca n-am priceput. ce efecte are ? pentru ce se foloseste???
allain spune:
Neata fetelor la toata lumea!Nora,imi pare rau! Kjmami,k-k il prepari cu:1 albus de ou batut spuma,cu 3 linguri de brinza de vaci slaba,sucul de la o lamiie si indulcitor.Compozitia o maninci seara,dupa care nu mai maninci si nu mai bei nimic,a doua zi cintarul iti va arata cu 500-800g mai putin,eu personal nu am gasit explicatia de ce se intimpla asa.Fetelor azi e sarbatoare,e lasata secului,dar la mine azi coincide cu ziua de nastere a sotului,deci mai mult ca sigur ca nu voi fi cuminte.
Asta inseamna ca voi
si voi
,iar miine voi fi asa
.Va pup ,numai bine si va doresc sa aveti o zi minunata
.
mihaela amalia spune:
'Neata fetelor!!!
Kjmami bine ai venit printre noi... stai linistita ca daca vei urma "regulile" dietei noastre vei scapa de kg incet si sigur, si nu vei pati ca la alte diete sa dai brusc n kg jos si in cateva zile sa pui mai multe decat ai dat...deci bafta in
cu kg
Allain LMA sotului 
si petrecere placuta...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Moniland spune:
Kjmami, sigur ca te potrivesti cu noi. Si noi vrem sa slabim. Unele dintre noi au ales o tinta nu prea indepartate pentru ca vei ajunge cu siguranta la ea si e foarte bine la psihic. Chiar daca iti doresti sa dai jos 30 kg, probabil ar fi mai bine sa-ti zici ca acum vreau sa dau jos 7-8 kg. Si cand vei fi cu 7-8 kg, mai slaba iti viei zice: da am reusit si mai vrea inca 7-8 kg. E un exemplu, dar functioneaza. Stii si tu ca omul nu e niciodata multumit.
si bine ai venit.
Monica
Moniland spune:
Allain, o data pe an e ziua sotului asa ca nu te stresa ca pui 1 kg pe tine pentru ca maine il vei da jos. Distractie placuta si La multi ani sotului!
Monica
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Bun venit, Kjmami
(ce nume e si acesta?)
Daca vrei sa ramai cu noi, esti binevenita. Pune intr-un mesaj toate datele pe care le are fiecare fata in lista, ok ?
Carmen, superbe pozele. E un tip tare bine
sotul tau, iar tu esti o frumoasa
. Toata familia ta e minunata
Unde ai ascuns cele 82 de kg pe care le declari, ca nu se vad deloc ? Sincer.
Sabina, nu te-am uitat
Te asteptam marti la raport? Ceaiul de la tine l-am pastrat sa-mi fac o schema de care ma apuc de luni, o data cu postul. Cu programul agitat pe care l-am avut in ultimul timp nici nu as fi putut sa-l savurez si era pacat.
Allain, la multi ani sotului tau 

Sa stii ca si eu am mincat cam mult, cu lasata secului si azi, ca mi-e cam foame, nu stiu de ce. Asa ca vei avea companie si in top rusinica, daca ti se intimpla, cumva...Eu mai maninc si azi, ca de luni ma cumintesc. Intru in post si o sa-l tin ca la carte, ca de obicei. Sper sa si slabesc, ca uneori m-am mai ingrasat in post. Insa acum am de gind sa aplic alte reguli. Cele cu grupa sanguina. Cine este de acord sa faca la fe, sa ma anunte, sa stiu.
Nora