ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)
Raspunsuri - Pagina 5
allain spune:
Am si uitat,de miine este post si eu vreau sa-l tin,asa ca am sa fac conopida cu citeva masline,alta idee nu-mi vine cu ce as putea sa o combin!Ai dreptate Nora,de multe ori postul te ingrasa ,pentru ca se maninca prea multe fainoase!Numai bine!
kjmami spune:
hello hello
hai k pun si eu dimensiunile mele..nu va speriati:D inaltime 1.78 si greutate ,...114 kg. aveam 116 acum 3 zile dar am mai dat jos.
gusta spune:
Buna dimineata.
M-am porcovit un pic in we asta.Si azi imi vine sa beau numai apa plata cu lamaie.Sper de azi sa imi revin ca nu se mai poate.M-am imbracat sa merg la scoala si deja din pantalobi imi iesa 2 staturi de sunci
.
Nora vroiam sa te intreb ceva.Eu numai am fiere si nu stiu ce cura de dezintoxicare as putea face.Ca simt ca ficatul imi e in pioneze.
Post nu pot tine,nu ca m-as omora dupa carne dar mai beau lapte si mai mananc branzeturi.Dar sigur miercurea si vinerea am sa tin.
Va pup dulce si acuma ma grabesc sa plec la scoala ,nu ca as avea chef.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
mihaela amalia spune:
'Neata fetele!!!
ma simt oribil in dimineata asta ca mi-au venit niste musafiri nepoftiti si nu am chef de nimic.
Ne auzim mai tarziu...poate imi mai revin 
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Moniland spune:
Buna dimineata fetelor, va doresc o saptamana reusita si cu multe kg. in minus.
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Nora, si pe mine m-ar tenta dieta pe grupe sanguine. Ca poate asa mai dau ceva jos. Dar eu am grupa A II si acolo imi zice sa mananc legume si fructe, si mie dupa fructe mi se face foame. Sau cam aici sta secretul, slabesti ca nu te saturi cu ce mananci?. Mai studiez dieta pentru grupa A II si voi vedea atunci. Acum zic numai din auzite, dar ma documentez si poate ca nu e asa grav si pot sa mananc ce imi place si ma satur, si si slabesc.
Nora tu de ce nu te-ai trecut in top?
Monica
Si eu studiez acum cartea. Dar am de gind sa maninc conform grupei mele, OI. Fa-o si tu, si cine mai poate. CRED ca e important !
De ce sa ma trec in top ? Cred ca marti apar in top rusinica, daca nu se schimba nimic azi

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by karin10
Carmen, intr-adevar ai niste poze foarte frumoase, sunteti o familie super, iar tu arati mai slaba decit mine cu cele 66 de kg.Cind ai timp sa mai pui niste poze ok?
Nora nu-mi spui si mie te rog unde sa gasesc alimente permise pentru grupa BIII?.
Eu fetelor tocmai am citit pe un site cura de slabire a lui catalin crisan, fetele de acolo au slabit enorm , dar mie mi-a cam dat de gindit.Stiti careva despre ce e vorba? Asa ca idee va spun doar ca dieta dureaza 66 de zile iar primele doua saptamini maninci numai carne....bleahhh , cred ca as da in hepatita. Dar sa vedeti ce mult slabesc
.
Bun venitcelor noi, o spun cu drag sa nu va suparati pentru poza
varga
In TAIFASURI de joi. Chiar B3 este.
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by allainAm si uitat,de miine este post si eu vreau sa-l tin,asa ca am sa fac conopida cu citeva masline,alta idee nu-mi vine cu ce as putea sa o combin!Ai dreptate Nora,de multe ori postul te ingrasa ,pentru ca se maninca prea multe fainoase!Numai bine!
De acord, dar eu mi-am propus sa nu le mai maninc. Sper sa rezist. Oricum, postul il tin pe tot, ca la carte, pe toate structurile.
Post usor va doresc tuturor !
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
Valeria pur si simplu posteaza toate datele tale aici.www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Dar complete: inaltime, greutate, virsta, copii, tinta, dimensiuni. Vezi listutza.
Nora
ellinia spune:
Buna, buna!
Multumesc tuturor fetelor pentru primire! 
[b]Nora[/] uite datele mele pentru listutza:
Inaltime - 1,68 m
Greutate - 59 kg
Varsta - 27 de ani
Copii - 1 (1 an)
Tinta - 53 kg
Dimensiuni - bust: 93 cm, talie: 74 cm, solduri: 95 cm
Sper sa reusesc sa slabesc pana de Paste. Este timpul scurt dar trebuie sa ma mobilizez ca deja am inceput sa ma ingras. am cam exagerat, ce-i drept, m-am apucat de facut dulciuri, a fost ziua baietelului meu si m-am apucat sa fac tot felul de prajituri, inclusiv tort dar gata, am incheiat acest episod dulce sambata cand am facut niste fursecuri si azi-dimineata am vazut pe cantar 59 in loc de 58 asa ca
gata, fara abateri, fara dulce.
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Cind ai timp sa mai pui niste poze ok?
.Stiti careva despre ce e vorba? Asa ca idee va spun doar ca dieta dureaza 66 de zile iar primele doua saptamini maninci numai carne....bleahhh , cred ca as da in hepatita. Dar sa vedeti ce mult slabesc
celor noi, o spun cu drag sa nu va suparati pentru poza