ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bonjour fetelor!
Karin, Nora, va rog nu exagerati.Eu slaba?Mai am mult de dat jos .Mie chiar mi-a fost rusine sa pun pozele cu mine, da' cu ale sotului ma mandresc; ca e tare buuun si .
Valeria, bine ai venit!Nu dispera, acum 2 ani eu aveam 103kg.Curaj .
Allain, pentru al tau sot (chiar daca e cu intarziere).Sa va iubiti mult si sa va traiasca .
Alina Maria, ne intereseaza dieta ta.Scrie tot ce crezi ca e interesant.
In w/e m-am porcit, ca inainte de inceperea postului si 8Martie.Drept urmare maine voi capata, dupa mult timp, un .
Azi as vrea sa mananc doar cartofi fierti.Sper sa reusesc.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Ziua buna !!!

De azi ma tin serios de toate ! A inceput postul. Azi maninc asa:
ora 10: salata de fructe (1/2 de portie)
ora 12: salata de fructe (1/2 de portie)
ora 14: salam vegetal cu castravete (cite 2 feliute)
ora 16: la fel (cite 2 feliute)
ora 18: la fel (cite 2 feliute)
ora 20: spanac
Apa:min.4 litri, temporizata.
Abdomene 40 !

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Buna, buna!
Multumesc tuturor fetelor pentru primire!
Nora[/] uite datele mele pentru listutza:
Inaltime - 1,68 m
Greutate - 59 kg
Varsta - 27 de ani
Copii - 1 (1 an)
Tinta - 53 kg
Dimensiuni - bust: 93 cm, talie: 74 cm, solduri: 95 cm

Sper sa reusesc sa slabesc pana de Paste. Este timpul scurt dar trebuie sa ma mobilizez ca deja am inceput sa ma ingras. am cam exagerat, ce-i drept, m-am apucat de facut dulciuri, a fost ziua baietelului meu si m-am apucat sa fac tot felul de prajituri, inclusiv tort dar gata, am incheiat acest episod dulce sambata cand am facut niste fursecuri si azi-dimineata am vazut pe cantar 59 in loc de 58 asa ca gata, fara abateri, fara dulce.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Ellinia, esti in lista. Dar eu ma intreb: de ce vrei tu sa slabesti? Cu greutatea si dimensiunile tale...zau asa. Noi ce sa mai zicem ?

[b]Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karin10 spune:

Salut fetelor
Am niste zile de groaza in ultima vreme, nu apuc numai pe fuga sa fac de toate dar nu ma rabda inima sa nu intru sa vad macar ce ati mai scris.
Multumesc Adi de informatii , eventual cind poti spune-mi si alimentele interzise si atunci voi incerca si eu sa ma tin de ea.
Nora mersic si tie dar sa stii ca la noi revista asta trece ca piinea calda si daca a fost joia trecuta, atunci adio . Te admiri ca reusesti sa te tii si de post, eu insa nu reusesc, totdeauna uit ce e de dulce si ce e de post si "bag" in gura numai ce nu e voie.........cred ca stau cam slab la capitolul creier.
Allain sa-ti traiasca sotul si ma bucur ca v-ati simtit bine, numa vezi sa nu imi faci concurenta la top rusinica ca eu dumineca am mincat o jumatate de tava de prajitura cu brinza care e preferata mea asa ca astazi dau numai pe ceaiuri si iaurt

varga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Am plecat acasa.Ne auzim maine, cu raport in kg si cm.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Am plecat acasa.Ne auzim maine, cu raport in kg si cm.

Mi-e cam groaza de raportul de maine. Dar numai kg, Carmen. Cm la inceput de luna, doar...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:
Originally posted by Moniland

Nora, si pe mine m-ar tenta dieta pe grupe sanguine. Ca poate asa mai dau ceva jos. Dar eu am grupa A II si acolo imi zice sa mananc legume si fructe, si mie dupa fructe mi se face foame. Sau cam aici sta secretul, slabesti ca nu te saturi cu ce mananci? . Mai studiez dieta pentru grupa A II si voi vedea atunci. Acum zic numai din auzite, dar ma documentez si poate ca nu e asa grav si pot sa mananc ce imi place si ma satur, si si slabesc.
Nora tu de ce nu te-ai trecut in top?

Monica

Si eu studiez acum cartea. Dar am de gind sa maninc conform grupei mele, OI. Fa-o si tu, si cine mai poate. CRED ca e important !
De ce sa ma trec in top ? Cred ca marti apar in top rusinica, daca nu se schimba nimic azi

Nora

E vorba de cele 1,1 kg in minus diferenta de la o saptamana la alta, pe care le-ai trecut in raport.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata sunt la cafeluta de dimineata si am intrat sa spun raportul care nu este schimbat cu nimic 75 kg adevarul este ca in ultima perioada m-am cam destrabalat cu gratare cartofi prajiti prajiturele ca de doar a venit lasata secului mai o zi de nastere a unei colege asa ca bine ca nu m-am ingrasat

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by nora2005

quote:

Nora, si pe mine m-ar tenta dieta pe grupe sanguine. Ca poate asa mai dau ceva jos. Dar eu am grupa A II si acolo imi zice sa mananc legume si fructe, si mie dupa fructe mi se face foame. Sau cam aici sta secretul, slabesti ca nu te saturi cu ce mananci? . Mai studiez dieta pentru grupa A II si voi vedea atunci. Acum zic numai din auzite, dar ma documentez si poate ca nu e asa grav si pot sa mananc ce imi place si ma satur, si si slabesc.
Nora tu de ce nu te-ai trecut in top?

Monica

Si eu studiez acum cartea. Dar am de gind sa maninc conform grupei mele, OI. Fa-o si tu, si cine mai poate. CRED ca e important !
De ce sa ma trec in top ? Cred ca marti apar in top rusinica, daca nu se schimba nimic azi

Nora

E vorba de cele 1,1 kg in minus diferenta de la o saptamana la alta, pe care le-ai trecut in raport.

Monica

Nu stiu despre ce vorbesti...e o greseala. Unde am scris asta?

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Cu emotii mari m-am urcat pe cintar in dimineata asta ! Din fericire stau tot in ...Sper sa o iau in jos de acum. Nu am mincat pic de paine si am papat numai fructe si legume si s-a simtit la cintar, in doua zile aproape un kg...dar am facut si putina miscare: 40 de abdomene si 10 metanii mari.

Azi am meniu: 2 mese salata de fructe, urmatoarele salata de cruditati, ultima spanac. 4 litri de apa, bauta temporizat. Sunt pusa pe fapte mari !

Nora

Mergi la inceput