ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata.Va invit la o .
Nora,am spus ca dau raportul complet, pentru ca saptamana trecuta s-a sfarsit luna si eu n-am dat raportul la cm.Azi ar fi trebuit sa-l dau, dar nu gasesc cm; cred ca l-a ascuns Edi.Mare schimbare nu cred ca voi vedea.
La kg, spre surprinderea mea, e bine.Adica stationare cu usoara crestere, dar neavand un cantar electronic sa-mi arate exact, nu voi raporta gramele plus (100-200???).De fapt, spune-mi tu cum crezi ca e mai bine sa fac?
Azi voi manca la servici niste fructe si acasa o mancarica de cartofi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetele!
Multam de cafea Carmen
Raporul acuma: 58,200, deci -800g, sunt super fericita
Si deasemenea super nervoasa din cauza ca a nins iar, nu mai suport sa vad atata zapada , si cu toate astea cred ca mai tarziu iesim putin cu saniuta sa ne cumparam revista care ne face vedete .

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by teodora35

neata sunt la cafeluta de dimineata si am intrat sa spun raportul care nu este schimbat cu nimic 75 kg adevarul este ca in ultima perioada m-am cam destrabalat cu gratare cartofi prajiti prajiturele ca de doar a venit lasata secului mai o zi de nastere a unei colege asa ca bine ca nu m-am ingrasat

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Teo, hai noroc, si eu la fel. Dar sunt hotarita sa cobor. La kg

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Nora vreau sa slabesc pentru ca am probleme la talie. La bust si la solduri nu m-ar deranja daca ar ramane asa. Ca sa slabesc localizat ar trebui sa merg la sala, dar nu pot. Asa ca incerc cu dieta si un pic de sport, 30 de abdomene si niste exercitii de picioare pentru talie - aripioare si pentru fese, plus ca sar coarda. Este foarte inestetic pentru o persoana hai sa zicem aproximativ slaba sa aiba burta - parca as fi un pinguin , plus ca imi este greu la haine, nu reusesc sa le potrivesc si sa-mi gasesc de cumprat tot din cauza burtii.
Si m-am invatat mancacioasa din timpul sarcinii si daca ma ingras 1 kg, 2 nu vreau sa intru in panica. 52,53 kg e greutatea pe care am avut-o mereu, asa ma simteam cel mai bine si imi doresc foarte mult sa o ating din nou. Asa ca spor la slabit!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Am uitat sa va intreb ce inseamna apa temporizata, sau bauta temporizat ?
Si in ce masura ajuta apa cu lamaie? Eu beau de aproape o saptamana cate 4 pahare pe zi dar parca mi se pare mie sau imi da pofta de mancare? Trebuie bauta numai inainte de masa sau se poate bea oricand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata .La raport am 71,3kg dar nu gasesc centimentru asa ca mai intru mai tarziu si dau raportul.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Buna dimineata.Va invit la o .
Nora,am spus ca dau raportul complet, pentru ca saptamana trecuta s-a sfarsit luna si eu n-am dat raportul la cm.Azi ar fi trebuit sa-l dau, dar nu gasesc cm; cred ca l-a ascuns Edi.Mare schimbare nu cred ca voi vedea.
La kg, spre surprinderea mea, e bine.Adica stationare cu usoara crestere, dar neavand un cantar electronic sa-mi arate exact, nu voi raporta gramele plus (100-200???).De fapt, spune-mi tu cum crezi ca e mai bine sa fac?
Azi voi manca la servici niste fructe si acasa o mancarica de cartofi.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Carmen, dam noroc in 3 ! Eu, tu si Teo. Lasa asa, ca nici afara nu e prea fain, sa nu te demoralizezi Ca sa nu mai fim terorizate de "100 de grame in plus", propun sa inregistram emoticon-ul numai cind sunt depasiri de 1kg, plus sau minus...ca nu aveti toate cintar electronic. Daca sunteti de acord, trebuie sa punctati in mesaj.

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Nora vreau sa slabesc pentru ca am probleme la talie. La bust si la solduri nu m-ar deranja daca ar ramane asa. Ca sa slabesc localizat ar trebui sa merg la sala, dar nu pot. Asa ca incerc cu dieta si un pic de sport, 30 de abdomene si niste exercitii de picioare pentru talie - aripioare si pentru fese, plus ca sar coarda. Este foarte inestetic pentru o persoana hai sa zicem aproximativ slaba sa aiba burta - parca as fi un pinguin , plus ca imi este greu la haine, nu reusesc sa le potrivesc si sa-mi gasesc de cumprat tot din cauza burtii.
Si m-am invatat mancacioasa din timpul sarcinii si daca ma ingras 1 kg, 2 nu vreau sa intru in panica. 52,53 kg e greutatea pe care am avut-o mereu, asa ma simteam cel mai bine si imi doresc foarte mult sa o ating din nou. Asa ca spor la slabit!

De acord...fa miscare...renunta la paine. Ce grupa ai ?
Abdomene si metanii, asta fac eu acum.

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

'Neata fetele!
Multam de cafea Carmen
Raporul acuma: 58,200, deci -800g, sunt super fericita
Si deasemenea super nervoasa din cauza ca a nins iar, nu mai suport sa vad atata zapada , si cu toate astea cred ca mai tarziu iesim putin cu saniuta sa ne cumparam revista care ne face vedete .

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mihaela, felicitari . Tine-o tot asa. Esti prima in top 3 ! Daca nu te "detroneaza" nimeni !
Propunerea mea se aplica, daca sunteti de acord, de saptamina viitoare. Vreau sa mai adaug o mentiune: cine vrea emoticon si sub 1 kg, il cere, ok ? Asta pentru cine are cintar electronic si sesizeaza si variatiile mai mici de 1 kg. E ok asa? Ca poate acel emoticon e ...stimulant, nu ? Fiecare decide pentru el, cind da raportul. E mai cinstit asa...si mai democratic

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Am uitat sa va intreb ce inseamna apa temporizata, sau bauta temporizat ?
Si in ce masura ajuta apa cu lamaie? Eu beau de aproape o saptamana cate 4 pahare pe zi dar parca mi se pare mie sau imi da pofta de mancare? Trebuie bauta numai inainte de masa sau se poate bea oricand?

Apa temporizata...o bei cite putin, gurita cu gurita...Daca bei o data un pahar sau mai mult, nu da acelasi randament, apa tranziteaza organismul, nu e folosita la maximum. Daca bei putina, e folosita de organism unde are nevoie, nu iese repede (deci nu te duci nici des la baie, si -in plus- nu mai retine apa in tesuturi, daca are cit ii trebuie )
Sfatul meu: pune intr-o sticla de 1/2 si o tii la indemina...poate si mai multe, prin casa... Si iei cite o gura...din 5 in 5 minute, da alt randament, te asigur. Si sa fie plata. Nu altfel. Eu m-am obisnuit sa beau apa, acest obicei se educa, daca nu-l ai...Sa te straduiesti, ca te ajuta ! Tine-ma la curent cu evolutia lucrurilor.

Nora

Mergi la inceput