ar Slabim mincind din 3 in 3 ore (6 pe 2006)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata .

Nora sa stii ca de aseara am inceput sa fac si eu abdomene si un pic de sport si nu iti spun ca dupa 30 era franta.Deci se simte nevoia sa dau jos.
Ieri am baut 2 litri de apa iar 1 l l-am baut seara stand de vorba la calculator si am ajuns la concluzia ca daca am un bidonas de 0,5 l langa mine merge mai bine apa.

Bun venit Pepsi.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!
Tot va urmaresc de ceva timp, as vrea sa ma mobilizez si eu pentru regim, dar nu prea reusesc trec printr-o perioada foarte ciudata, simt o nevoie acuta sa mananc dulce, si nu va spun ca ciugulesc cate o prajitura, dupa ce trec pe langa farfurie de cateva ori si ma tot uit la ele si le studiez...si in final iau reped una, parca mi-ar fi teama sa nu ma vada cineva si am sentimente de vinovatie dupa aceea ... sper sa nu ma imbolnavesc de vreo chestie ciudata ...
Ideea e ca m-am ingrasat foarte mult in timpul sarcinii, vreo 25 kg si am slabit foarte putin la nastere, cam 5 kg si apoi deloc. De pe 16 mai 2005 am inceput Monti, am slabit destul de mult pana in toamna, ajunsesm la 56 si apoi am avut fluctuatii, si cu sarbatorile, diverse ocazii...iar ma ingras, iar slabesc...acum am vreo 58 - cred ca mi-e frica sa ma cantaresc. Am ajuns sa fiu obsedata de greutate. De vreo doua saptamani sar coarda cate 2,3 reprize a cate 100 sarituri, la abdomene nu prea ma trage ata, mai ales ca simt o presiune puternica in tample cand le fac...
Hai ca v-am facut capul calendar...
Cam ce mancati voi fetelor?
Vreau sa mai dau jos macar 5 kg ca sa termin odata cu regimurile astea...si sa-mi iau o marja de siguranta, adica daca am sa mananc o prajitura sa nu-mi fie frica ca nu am sa mai incap in pantaloni!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata, va invit sa bem o pe DC.
Pepsi, Ellinia, bine ati venit si spor la slabit.Nu aveti prea multe kg de dat jos si sunt sigura ca veti reusi repede sa scapati de ele.Noi va sustinem si va dam si un pont -cititi la inceput despre k-k; chiar daca nu are gust bun, e eficient.
Nora, multumesc de indicatiile date pe PM .Voi incerca sa pun si eu , dar sa nu va speriati (nu sunt fotogenica )
Ieri am mancat cateva fursecuri la servici si pizza , dar am sarit peste cina.Azi nu stiu ce voi manca, iar maine seara mergem la o petrecere, deci stiu sigur ca luni voi avea un -daca ar fi adevarati, mi-as deschide abator.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata...si bun venit noilor colege

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Multumesc pentru primire!
Imi notasem reteta de k-k ! Dar vreau sa va intreb ceva: cum e branza sub 2%? Este vreo denumire, ceva? Ca eu nu cumpar deloc branza - imi face socrela ca e maestra - si nu ma pricep deloc. E buna cea la pachete de 200 g parca, degresata?
Pot sa fac din "k-k" un obicei? Adica o data pe saptamana sa-l pun in aplicare?
Revin cu intrebarea cam ce mancati voi? inca sunt in ceata, adevarul e ca am citit si foarte multe diete si e cam talmes-balmes in capul meu. Un exemplu de meniu mi-ar fi de folos.
Cred ca sunt cam sacaitoare dar cred ca atatea cure de slabit mi-au afectat

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pepsi, Ellinia, bine ati venit alaturi de noi cele care tind sa devina slabute.

Ellinia, eram pregatita sa iti scriu ca 58 kg nu e mult si ca pari slaba, dar pe urma am realizat ca si eu am aproape 58 Kg, si mai vreau sa slabesc. Asa ca nu pot sa-ti doresc decat sa dai jos cele 5 kg, cat mai repede.

Eu am tinut dieta Mihaelei Bilic, si am slabit cu ea 3 kg in 15 zile. Foarte buna, manaci mult si diversificat, dar dupa aceea nu am mai slabit, m-am mentinut doar. Am intrat in criza si am facut o zi de iaurt activia cu musli, cand am trecut de pragul de 60 kg. Apoi iar am ajuns la un prag de 59 kg, si am facut 4 zile cu 300 gr paine + margarina light + rosii si salata verde. Si precum se vede in raport am ajuns la 58,7 kg. Bineinteles ca iar nu mai slabesc, si nu stiu ce sa mai mananc ca sa ajung la tinta propusa de 55 kg. Iar problema este ca acea tinta e sfarsitul lui martie .
Astept si eu ajutorul fetelor, sa-mi spune-ti cum sa le dau jos.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, am pus niste poze.Din pacate, nu sunt fotogenica si nici al meu sot nu se pricepe sa le faca bine.Ultima poza, cea cu falcute, e de la Craciunul din 2003.
Ne auzim luni.Va , week-end placut!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

'Neata fetelor!!!

Am reusit sa cumpar azi ceai verde de la Plafar, dar din pacate avea doar cu lamaie.E bun???
Si am mai cumparat si paine neagra...Si spre surpriza mea e ffff gustoasa si ffff satioasa din 2 feliute nu mi-a mai trebuit nimic de mancare.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna!Nora,revin cu raportul:60kg,iar dimensiunile 88-73-93.Ce ai mai rezolvat cu contestatia? Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by allain

Buna!Nora,revin cu raportul:60kg,iar dimensiunile 88-73-93.Ce ai mai rezolvat cu contestatia? Numai bine!

Felicitarile mele , Allain! Ma bucur pentru tine. Inca putin si depasesti pragul psihologic "60". Ce n-as da sa ajung si eu la al meu, "70", apoi sa ma indrept spre al tau, desi stiu ca 60 nu cred ca o sa mai am vroedata in viata asta.
Cu contestatia nu am rezolvat nimic. Doar m-am convins definitiv ca m-au lucrat. Fara rusine !

Nora

Mergi la inceput