Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doinna spune:

Buna ziua fetele
Nu am mai scris de ceva vreme dar tb sa recunosc ca va citesc aproape zilnic si ma mai linistesc cind vad ca ne confruntam in mare parte cu aceleasi probleme.
Am sa va spun cite ceva despre noi,adica Zoe.Nu am trecut inca la formula dar prevad asta f curind(chiar daca nu as face-o inca)dar am senzatia ca nu mai am suficient lapte chiar daca ea nu pare nesatisfacuta.Sunt fericita ca suge seara f bine si doarme de pe la 12 pina la 6-7 dimineata cind de-abia face ochisori ptr 10 min cit sa traga o burtica de lapte(e somnoroasa rau),ziua a inceput sa stea treaza ptr perioada mai lungi de timp iar cind oboseste face crize de plins pina adoarme(a cam devenit un ritual dar nu prea am ce face).A intrat si ea in rindul crestinilor din 19 feb,a fost f cuminte chiar daca am avut emotii ptr ea,am botezat-o la o biserica romaneasca dar din pacate preotul nu vorbeste romaneste ,cu toate astea a fost f frumos .
Am vazut ca sunteti in cautare de babysitter,si eu acuma incerc sa aduc o fata din Romania ptr asta,cu viza au pair.vreau asta ptr ca vreau ca Daniel(are 2,8 ani)sa vorbeasca romaneste.Acuma vorbeste destul de bine ptr ca noi in casa vorbim romaneste si cu toate astea le mai amesteca uneori,cuvintele mai usoare ii vin mai repede in engleza va dati seama daca si bona ar fi americanca ce s-ar intimpla.Pina in 30 aprilie inca mai am fata(tot romanca)de care sunt f multumita(am lasat-o doar cu Daniel,niciodata cu Zoe ptr ca cu ea sta mama cind eu sunt plecata)dar din nefericire sau nenorocire pot spune mama pleaca in mai iar fata in 30 aprilie deci ramin total descoperita daca nu reusesc sa aduc pe cineva pina atunci.Doamne cred ca v-am inebunit ,la mine este 5 dimineata si nu dorm de citeva ore ptr ca am o durere de git groaznica(bine ca doarme Zoe),apropo stiti ceva tratamente naturale ptr amigdale?ptr ca alaptez nu prea vreau sa iau medicamente dar dupa cum ma simt de rau nu stiu zau.
AAA,inca ceva,sper sa nu va suparati dar tb sa va spun ca personal imi pare tare rau cind va certati ,de fapt nu mai intru in subiectu asta,poate altadata.
Va dorim sanatate ,o zi buna si va trimit(in gind)cite un martisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Bai, incetati sa mai bârfitzi persoanele care nu-s de fatza. Daca aveati ceva de obiectat trebuia sa o faceti atunci cand erau pe forum, nu acum. Mi se pare de prost gust sa incepeti acum sa defulati tot ce ati strans de-a lungul timpului, ca tot s-a nimerit sa fie expulzata persoana cu pricina de pe topicul asta (insasi masura deportarii mi se pare deplasata, da' ma rog....)

La multe martzisoare pt. toate fetele de p-aciia si La multe luni sarbatoritilor/telor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Fam Tawfiq va ureaza o primavara binecuvintata,linistita, plina de soare, voie buna si dorinte indeplinite!
La multi ani! puilor nascuti intr-o zi asa de frumoasa!

Joy, si eu am patit la fel cu greutatea , mi-a zis ca a luat cam mult ( in doua saptamini 1 kg) si sa nu-i mai dau sa pape asa mult!
Adevarul ca papa la greu, acum cind vazui ce spuneti voi 75 ml, 100 ml, ptr el e floare la ureche. Minim papa 150 ml(lapte praf) dar problema e ca imi cere la 2ore juma, incerc eu sa trag de timp sa fie macar 3 ore dar nici o sansa, plinge frate cu lacrimi si are doar 2 luni! Daca as fi alaptat la sin mai ziceam sa i se faca foame la 2 ore juma dar cu lapte praf kiar ca e prea de tot!

Cred ca e o idee buna sa-l umflu cu ceai la o masa!Totusi nu vreau sa iasa obez!

Lavi, esti o scumpa , ca de-obicei cu lamuririle!
Eu gravida n-am de un sa fiu , doar daca am ramas ca Fecioara Maria!

Cristina , ziceai ceva de sterilet!Eu doream ff tare sa -l pun dar din motive religioase n-as face-o, caci steriletul nu actioneaza apriori formarii embrionului sau nu embrion, nu stiu cum ii zice in prima faza,deci eu l-as considera in "" avort! Nu prea ma pricep sa dau explicatii ginecologice dar tu le ai cu search-ul pe net!

Simt ca odata cu sosirea primaverii se instaleaza pe aci o leaca de armonie! Sa dea Dumnezeu!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionaina spune:

Buna ziua ,fetelor!!!!

LA MULTI ANI!! SI UN DULCE TUTUROR MAMICILOR .
Va dorim o primavara frumoasa, insorita, plina de caldura si dragoste alaturi de cei dragi.

Mai, mai ce zi superba!!!! se pare ca iarna inca se mentine pe pozitii.Eu am intrat doar acum, caci am fost la controlul lunar, la masuratori- avem 6.650 gr si 64cm. suntem superbine, ne dezvoltam frumos. am lucrat ceva - la nastere aveam 3500 gr. si 53cm. va trebui sa mergem la control la ortopedie si la ofta, pt. ca ne tot lacrimeaza ochisorul stang, probabil ii e infundat canalul lacrimal. vom vedea. in rest toate bune, ne hranim doar cu laptic de la titzi si ne place mult. pe la jumatatea lunii, vreau sa introduc incet suculetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionaina spune:

vreau sa va felicit pe toti bebelusii care va aniversati zilele multe, multe- sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!!!

Felicia - La muli ani! sa fii sanatoasa sa te poti bucura cat mai multe zile de Ilincuta ta , sa fii iubita!!

Despre reviste... ce sa va zic, dintre cele despre copii, am inceput cu Superbebe de pe perioada sarcinii, am mai incercat si altele(Mami, copilul meu), dar tot la ea am ramas- are subiecte interesante, care nu se repeta, de actualitate. mie asta IMI PLACE.

In rest, un dulce de la Alexia pentru toate memele minunate.
Ioana si bb Alexia(n 4.11.2005,ora 21,3500gr., 53cm, apgar 10, Cluj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

fetelor, vorbeati voi despre cat putem pastra lapticul...
eu pe cel de la san il tin 24 h in frigider, dar nu stiu pe cel praf...adica i-am dat lui Vladone un bibe de 130 ml...dar dupa vreo 5 minute a inceput sa-si suga mainile si eu ziceam ca asta-i semn de foame. asa ca i-am mai facut 50 ml, dar nuci nu s-a uitat la el. il pot tine in frigider pana la masa urmatoare?
Nu-i vora de ecomomie ci ca vreau sa ies afara si nu mai am tetine sterile si nu am nici solutie pregatita...(de aia de la chicco) si daca fierb tetinele se strica - am de aia de latex si am stricat una cu fiertu'....
eu am de gand sa-l scot la aer..pe pitic.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Intram si noi scurt sa uram primavara fericita, cu soare mult si dragoste!!!!
La Multi ANi, Felicica, sa fii sanatoasa!!!
SI pentru bb-iii sarbatoriti azi.

La noi a bantuit foamea asta-noapte; Maria m-a trezit din trei in trei ore sa manance, nu'sh ce s-a intamplat!! Acu' e nemultumita de ceva in patutz la ea si plange, dar nu foarte convinsa.

Noi mergem la control la pediatru pe 4 cred, asa am fost si luna trecuta, asa ca greutatea o vom da prin aproximare sau o cantaresc eu azi acasa.

Hai ca ma duc la ea sa vad care-i nemultumirea!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

joy, daca nu a supt din bibe poti sa-l tii linistita.
cat ai fiert tetinele de le-ai distrus??? pe vremea cand fierbeam biberoane, le spalam bine cu detergent si peria de bibe si tetine, le clateam si mai bine. apoi puneam apa la fiert. bibe le clocoteam 5 minute, apoi bagam tetinele. si le lasam sa clocoteasca si ele un minut. si gata.

cristina baku, religios da, cam asa e cu steriletul... dar pastilele nu-mi priesc, mai si uit sa le iau... cu latexurile, de cand au fasait vreo doua mi-a cam ajuns... calendar exclus... si cum bb3 nu vreau... asta e...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multi ani, Felicia, multe primaveri frumoase cu impliniri si bucurii din partea Ilincutei!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca fac si eu prezenta la inceput de primavara
Tuturor bebelusilor aniversati azi un pupic dulce, dulce
Felicia la multi ani si pupici Ilincutei

Noi azi am inceput oficial diversificarea, deocamdata cu suculet de morcov. Si ne place

In final vreau sa va doresc tuturor o primavara minunata, insorita, sa fiti fericite si iubite, sa va bucurati alaturi de cei dragi

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput