Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor tin sa va anunt ca eu si baiatul meu ne tinem de mana si ne uitam la "tanar si nelinistit"!!

Am crescut nu? Suntem mari!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am venit si noi de afara...este frumos dar daca nu ar bate vantul ar fi si mai si.
Cristina, asa ca si tine le fierbeam, dar cred ca am nimerit eu tetinele proaste. Adica o singura data le-am fiert (dupa ce a clocotia apa le-am pus nitel si pe ele siam oprit focul - poate mai putin de 1 minut) si nu am apucat sa le folosesc ca deja se lipeau...si stiam ca daca se lipesc numai sunt bune. poate au fost tinute in conditii naspa ca alta explicatie nu am. si vorba aia sunt NUK. Prima tetina am tinut-i...2 luni aproape pana a apucat sa se strice.
Si Cu bibe am incercat doar sa il bag in gurita si nici vorba sa traga, ca imediat il dadea afara....
Ma duc sa-i dau sa pape....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !

ce frumos e afara ! mai ca imi vine sa pun talpici la carucior si sa ies in parc ... a iesit pe balcon sa vad daca masina e "practicabila", dar nu prea e, e cam inzapezita, culmea, fiindca pe vis-a-vis a uscat totul soarele, sunt masinile ca spalate, numai pe partea noastra mai e zapada

ca veni vorba de consorti "amabili" : minunatul meu sot de dimineata a vazut ceva-ceva la stiri, si ma intreaba cu o fatza de ... cu o fatza de daca azi e ziua femeii ... si i-am zis ca nu, sa stea linistit; asa ca sta linistit. bleah. noroc ca m-am invatat, sunt fata practica si ii sugerez discret ce si cum, dar la ocazii mai importante; la un mic martisor, ma duc si imi iau singura cadou... patetic, nu ?

ca veni vorba ... inainte sa raman insarcinata ma gandeam sa ma intorc la serviciu dupa vreo 3 luni de la nastere si sa-l las pe bebe cu cineva; ce maaare diferenta intre socoteala de acasa si aia din targ, nici nu imi vine sa cred !!! acelasi om, total alte idei dupa numai 1 an !!! sunt curioasa ce-oi mai gandi peste vreo 5! zau mi-e groaza si de momentul ala in care o sa faca 2 ani si o sa trebuiasca sa plec de langa el, cred ca o sa ma simt oribil. imi trec prin cap numai cazurile alea de bone care drogau copilul sa stea cuminte cat sunt plecati parintii, de cazul ala de la tv de acu vreo luna cand o fetita de 2 ani s-a luat dupa bona pe palier cand ducea gunoiul si a cazut de la 9 in casa scarilor, de alea care scotocesc prin toata casa, sau de alea care incearca sa faca educatie la copil cu metode draconice ...

iu-hu mi-am gasit ! maine ma duc sa-o vad ! pacat ca ne-am imbarligat in bani, ca asa e cand vrei sa cumperi cu banii luati pe ce vinzi ... ma gandesc ca a schimba apartamentul cu unul mai mare e o chestie aproape imposibila ...

fetelor, eu nu citesc reviste d-astea mondene; pe mine ma plictisesc; cat am fost insarcinata mi-am facut abonament la o biblioteca de langa mine, si mai citeam de acolo cate o carte, dar acum nu prea mai am tragere de inima la citit, si nici timp. mi-au dat gratuit la casa la carrefouro revista despre "shopping" si un numar din "joy"; asta din urma continea intr-adevar un mini ghid care invata femeile cum sa faca sex oral ... no comment, nu fu pe gustul meu asemena articol; cea despre shopping m-a cam oripilat - se poarta azi niste ciudatenii de am ramas cu gura cascata ... ca sa nu mai spun ca e plina ochi de snobisme ...

hai sa avem o primavara frumoasa, care sa vina si afara nu numai in calendar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi, Anda si Ina, multzam pt. aprecieri. Va pupez!

Am si io o problema si poate ma sfatuitzi in vrun fel. Am bagat-o (sau cel putin incerc) pe Dara-mi la program de papa la 3 ore. Drama mare, ce sa zic! Dupa cca 2 ore incepe sugerea pana la epuizare a deshtului mare. Trage din el de zici ca-i lipitoare. In zadar il scot din guritza....nu trec 2 secunde si-si reia activitatea. Ce pot sa fac? S-o mentin pe programul de masa de 2 ore, asha cum a fost obisnuita pana acum? Am mai incercat io sa trag de timp, sa ma joc cu ea, insa tot cu gandu' la mancare sta (e agitata de nu se mai poate) La voi cum se comporta micutzii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

lordra - lucuta mea a papat la 3 ore cand era mai mic; acum papa cam la 3.5-4, ba si 4.5 daca suntem in deplasare, numai ca aceelasi nr de mese pe zi, adica 5.
eu zic asa : ori ii mai dai niste ceiut intre mese, s-o tina ocupata, ori ii dai suzeta, daca ii place, ori te joci cu ea s-o distragi; banuiesc ca papa destul de putin daca ii dai asa des; daca o pacalesti pana se fac 3h, e posibil sa pape mai mult.
o idee mai buna ar fi sa incerci si tu intai cu 2.5h, si p-orma cu 3.
dar nu chinui copilul daca nu vrea ... daca pana acum a mancat asa des, cred ca se poate sa se fi obisnuit asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Fiind 1 Martie, am trecut oficial in urmatorul anotimp:PRIMAVARA!Si se pare ca asa este privind pe fereastra!Sa aveti parte numai de bucurii,impliniri si sanatate alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI MAMICILOR SI COPILASILOR LOR!!!!!
Lordra,inainte aveam si noi program de 2 ore intre mese(cu greu).Acum se pare ca mami a luat-o razna, ca-i da lui bb atunci cand cere:adica peste o ora sau doua sau 3 si isi permite pentru ca bb nu mai are colici.Deocamdata alte probleme n-au aparut.Mai greu va fi cand mami va mai iesi pe afara si bb e invatat sa manance mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Lordra si noi ca voi, ca, deh, suntem la diferenta de o zi!!!
Dupa ce am vazut ca toata lumea de aici da de mancare la intervale din ce in ce mai mari, credeam ca doar eu am probleme si i-am spus dr. ca noi mancam tot la doua ore. Ea m-a intrebat sec dk ma deranjeaza, eu am zis ca nu si gata :)
Si vad ca incetul, incetul, ne mai schimbam si noi programul, adik mai mancam la la 2h jumate, la trei, chiar si la patru cand adoarme si uita de mancare. Problema e ca eu o incurajez si ii ofer si celalalt san, dar ea ori incepe sa se hlizeasca la mine, ori, mai nou, incepe sa maraie. Asa ca astept sa creasca si sa se invete singura. La mine e problema noaptea, ca dupa baie e obosita si abia daca mai mananca un san si adoarme si se trezeste de doua ori pana dimineata. Dar nici asta nu ma deranjeaza. Numai sa nu fie de trei ori, cum a fost asta noapte, ca ma debusoleaza total cu somnul.
Daca tu vrei sa-i schimbi programul, poate ar trebui sa o iei metodic, cate 5 minute, cate 10 crescand constant in fiecare zi. Eu, una, nu as avea rabdare.
Alinush, ma gandeam ieri la problema ta cu Amalia si dormitul in brate...ca tot tu mi-ai dat ideea, poate nu functioneaza, dar macar incearca. La un moment dat ziceai ca doarme cu nasul lipit de tine - incearca sa-i pui in patut o bluza de-a ta, ceva care sa aiba mirosul tau si poate ii place asa.

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, cred ca e ultima postrare azi... s-a cam dus timpul meu liber.
asa ca va rog mult sa va uitat pe tabel, am trimis ce date am mai primit zilele astea. sunt destule randuri incomplete, mai ales la baietei.
ionaina, la voi nu am intermediarele...
cine nu se regaseste in tabel, sa dea datele si apare imediat.

cu tabloul din martie, macar sa fie poze din martie la toata lumea, ca sa semene a instantaneu.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Fetelor, sunt tare suparata!
Am postat un sub nou la Discutii Generale cu titlul :"Ambasada nu ma ajuta sa calatoresc cu bebelusul"

Am fost la ambasada sa intreb care-i solutia cind m-oi hotari sa plec in tara cu Simon!
Pentru ca am plecat din tara cu numele de fata nu accepta sa mi-l treaca pe pasaport pe Simon, ci va trebui sa vin in tara singura , sa-mi preskimb pasaportul , sa-i scot certificat de nastere, mi-l adauga in pasaport, si apoi sa ma intorc in Baku si sa iau baiatul !
S-au timpit de tot! Nu inteleg, din moment ce am prezentat certificat de casatorie rominesc, Buletinul( Carte de identitate) cu numele dupa casatorie(asta am reusit sa-l skimb inainte sa plec)!
Cum pot sa-mi las eu baiatu' singur, sa presupunem ca alaptam exclusiv , ce faceam trebuia sa-mi intarc copilul din cauza lor!
si nu mai zic ca biletul de avion nu e kiar ieftin(800$)
De ce-or mai exista ambasade, daca nu ne ajuta cu nimic!
Si ptr sot e complicat ca n-are ambasada aici, tre sa mearga in Turcia sau Dubai sa aplice!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

BUNA FETELOR,
JOY SI PISCHI lLA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!SA VA TRAIASCA BB-II SI SA FIE SANATOSI!!!!!!
LA multi ani tuturor si un martisor plin de iubire

ela si oana -daria

Mergi la inceput