Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (24)
Raspunsuri - Pagina 7
lavi02 spune:
Felicia la multi ani!!! Chiar asa: n sot iubitor si grijuliu, o scumpete de Ilincuta, ce sa-si mai doreasca omul de ziua lui?! Multa sanatate!
Eu am fost cu Natalia cu caruciorul dupa Silvia. Am stat si in curtea gradinitei vreo jumatate de ora sa se joace, ca de obicei. (S-a jucat cu fetitele in zapada.) A fost f frumos dar ar fi fost si mai frumos daca si-ar fi curatat toti zapada din fata blocurilor pentru ca e f greu sa navighezi cu carutul prin nameti semi dezghetati. Dar carutul meu si cu carutz-driver (adik eu) suntem obisnuiti cu nametoii de la Silvia...
Pe mine ma asteapta primul 8 martie la gradi, cu o serbare surpriza am impresia. Mi-a zis Silvia ceva dar a zis ca e surpriza. Si am primit un martisor facut de ea la gradi, (cu ajutorul educatoarei, deocamdata).
Joy eu am impresia ca tu ti-ai mai revenit cu lapticul si ar trebui sa-ti propui sa-i dai cat mai putin lapte praf. Cred ca a fost o scadere datorata emotiilor cu botezul. Asa ca EU ZIC sa incerci sa-i dai la cat mai putine mese pe zi lapte praf (eventual numai seara) si in rest peste zi, san, chiar si la 2 ore. Stii de ce zic asa? Pt ca tu ai avut lapte f mult, vezi ce bine ti-a crescut in luna a doua! In luna a treia a luat mai putin, dar pe ansamblu tot e f bine.
Anda mi-am luat si eu Tango. Dar nu stiu cand oi apuca sa o citesc pe toata. Intr-adevar pare mai interesanta decat altele.
Ultima revista glossy cumparata a fost un nr din One, luat de sot in ziua in care am nascut . Plecasem la maternitate fara nimic de citit in bagaj pt ca la Silvia am avut de citit insa am fost varza, lesinata si n-am citit nimic. Pe cand acum, dupa nastere am aterizat pe la orele 14 in salon, vesela si binedispusa, singura in camera si fara nimic de citit. I-am zis sotului sa-mi cumpere de jos orice revista si sa-mi aduca de acasa Emma de Jane Austin pe care tocmai o cumparasem. Asa ca alternam cititul din revista cu vorbitul pe mobil.... ce fericita puteam sa fiu! Ma simteam si bine, taietura abia o simteam...
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
leea_cv spune:
Pischi si Joy bebelaci sanatosi si frumosi va doresc.
Joy si al meu bb refuza bibe dupa sin,dar il flutur pe sub nas dupa 30-40 de minute si il papa pe tot.In legatura cu greutatea lui bb,sa inteleg ca al meu,daca la 2 luni avea 6100 e obez?
Iar laptele de mama se poate pastra in frigide doar 24 de ore si atit.La congelator insa va sta 6 luni fara probleme(asa zice dr mea).Eu i-am dat din congelator si nu s-a intimplat nimic.Doar ca cel decongelat nu se pune la inghetat din nou.
Ionaina si eu am avut astfel de probleme cu bb.Ii lacrima ochisorul drept.Motivul: canalul lacrimal infundat.Sfatul pediatrei a fost sa ii pun cite o picatura de lapte de la sin in ochi.Am facut asta cam cind mi-am amintit si dupa vreo 5-6 zile nu a mai avut nimic.
Ce iarna frumoasa in primavara asta!V-o doresc insorita si plina de bucurii.
Leea si Tudor (19.12.2005)
anda77 spune:
noi azi am avut ceva treb'i relativ pe langa casa (banci, alea-alea), dar a trebuit sa ma intorc din drum cu carutul caci poetu' nu ma lasa sa intru nicaieri. a urlat in cec de zici ca cine stie unde eram. cum misc carutul si suntem afara, adoarme, cum intram undeva, cum incepe maraiala si apoi sirena. plus ca am ajuns uda fleasca la picioare si am mers mai mult cu carutul in brate ca se impotmolea des in nameti. daca trebuie sa traversezi strada in orasul asta, dupa ninsoare, ai pus-o! lacuri de acumulare sunt pe langa borduri...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
Buluci,niste cretini aia de la ambasada.Pai cum faci copilului poza de pasaport,daca nu poti sa il aduci in tara?Ca astia folosesc poze facute de ei,la fata locului.
Tudor nu a mai facut accese din alea de plins de 2 zile.Sper sa nu mai trec prin asa ceva.Am gasit intr-o carte "bebelusul de la o zi la un an" cite ceva despre problema mea.Aici se cheama plins cu sughit.Intervine cica pe la 7-8 luni(al meu e mai precoc) si apare din cauza nervilor ca nu i se satisface vreo cerinta.Trebuie asezat pe jos si lovit usor cu palmele peste fata.Poate sa lesine si sa isi piarda cunostinta dar nu ar avea urmari.
Intrebare: fie-miu,in fiecare seara de pe la 7 da cite o reprezentatie de plins pina la 9 cind ii fac baita?De ce?Vi se intimpla asta?E satul,curat,etc,dar zbiara.In brate bineinteles tace.Dar nu l-am obisnuit cocotat in brate.
xandra28 spune:
iubitele mele, la multi ani si sa aveti o primavara minunata!!!
la multi ani bebelusilor de astazi!
la multi ani feli!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
frumosul meu la 3 luni
varsta lui vladut
leea_cv spune:
LAVI iti multumesc foarte tare pentru raspuns.Ma linisteste f tare faptul ca nu ramine cu sechele.Eu tind sa cred totusi ca despre asta e vorba,cu toata ca in textele alea zicea ca se paote manifesta asa de la 5 luni incolo.Si asta pentru ca se intimpla intocmai conform descrierii.Nu stiu daca se incheie cu un lesin adevarat,dar raminea de obicei foarte moale si fara vlaga.
Multumesc inca o data.Si bineinteles voi face sapaturi sa vad ce soi de medic trebuie sa consult.Poate ca intr-adevar neurolog.
teo_banu spune:
Salutare, fetele!
Am mai pus poze noi la semnatura, daca vreti sa ne vedeti. Ma uit la tebelul cu cresterea si ma minunez. Sunteti super sanatosi, nu ca noi care desi avem patru luni nici nu suntem cat unii la doua luni. Da' crestem noi, nu-i asa? Nu disper inca.
Despre ce citim....hm, eu am presa zilnica, ziare financiare si legislatie, resviste de la abonament cu specific de confectii(profilul firmei)...iar pentru delectare Discovery-super revista, uneori cu dvd-uri foarte interesante.
Sa va spun si prima zi la lucru...Debandada totala, nu am mai gasit ordonat(cum am lasat), nimik lucrat complet....lucruri schimbate pe la somaj, itm...banci si alte chestii...in concluzie azi am fost ca o oaie beata. Am teancul de hartii pe birou care le-am imputinat azi (multe am aruncat ca m-au apucat nervii, ma gandeam numai la galushca mea de acasa)...si mi s-a facut programul pe agenda...de ma iau cu mainile de par.
In concluzie sper ca am avut o zi productiva, nu prea am simtit ca e 1 Martie...dar mi-a adus aminte sotu'
Va las acum ca urmeaza papa si baitza si alintat si pupacit la greu
Teo si bb Stefania Iulia(2.11.2005)
camelia_daniela spune:
Fie ca aceasta primavara sa va aduca voua si celor dragi numai bucurii si toate cele bune! O raza de soare, zimbete si flori pe calea virtuala macar, daca natura nu tine cu noi!
Felicia, LA MULTI ANI !!! Tot ce-ti doresti sa se implineasca si sa ai parte numai de bucurii alaturi de toti cei dragi!
Noi am inceput ieri tratamentul de la dermatolog si deja suntem mult mai bine. Anda, dermatologul mi-a spus ca este, citez, "alergodermie" ...
Un martisor din partea noastra ...
Pupici,
Camelia & Daria
DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chapin ~
dordia2000 spune:
Fetelor am si eu o intrebare:::
Cele care intrati in CIC incepand cu luna ian 2006 si nu ati depus dosarele in Amzei ci la Primaria de sector, ati primit vre-un ban? Sau pe ian a primit careva vre-un ban?
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Teo superba printesa!!! Sa-ti traiasca!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005