Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATA si cate un de martisor.

Am restante la citit, dar mai ales la a spune LA MULTI ANI sarbatoritilor si sarbatoritelor de zilele trecute.
Sa cresteti mari si sanatosi si sa va iubiti mamicile si taticii!!!!

ALEXANDRA MARIA...sa cresti mare...ai deja 3 luni!!!! PiSCHI, cred ca esti taaare mandra...

FELICIA LA MULTI ANI si sa fii sanatoasa!

Multam fetelor pt urari, va dorim asemenea si voua.

Si celor crestinati zilele astea le doresc viata lunga si senina si sa traiasca ani multi. Sa va fie de bine !!

AMU' sa trec la probleme: Eu inca nu am renuntat definitiv la titza, inca ii dau, ce suge el nu stiu ca daca ma mult nu iese decat trase de par amandoua vreo 75 ml, cateodata 100 ml...dar daca il pun pe dansu la san, suge ca se vede ca inghite...Plus ca nu stiu cine zicea ca cu titzi moale si flescaita, bb-ul trage. Asa si mie.
Ii dau si lapte praf daca reusesc sa-l pacalesc dupa ce suge. Dar nu prea. Mai ales ca am aceeasi problema ca si voi, suge putin 5-10-15 minute dupa care incepe sa vb si numai este chip sa-i bagi titzi in gura si nici biberonul.
Daca suge mai mult, e bine ca nu cere deact dupa 2-3h, dar cand suge putin la 1 h vrea iara. Si eu ii dau si el iar nu trage decat putin si iar vrea pe urma si sa vedeti ce dureri de burta avem....
Alta trasnaie ce o face de 2 zile, cand e la san maraie daca nu ma uit la el...na ma mai uit si eu la televizor, dar nu-i convine. Trebuie sa fiu cu ochii in ochii lui, altfel tipa. Si cand mut privirea la el, gata da drumu la titzi si incepe sa rada sau sa gangureasca. Spunem cam asa: giihhh, gheee, uuuu, aauuuu si altele pe care nu le pot scrie ca nu pot gasi exact scrierea corecta.

Legat de pilule, eu stiam ca estrogenii scad lactatia.

Cristina, sper ca a fost frumoasa vacanta. O sa-ti trimit si pe mail datele, dar le raportez si aici: la 3 luni 6.400kg si vreo 62 cm, de asta nu-s sigura ca nu a stat cuminte. o sa incerc mai tarziu sa-l masor si le trimit pe mail. Da las, pune cu 62 cm, ca de-o fi maimare, asta este, doar nu o fi cu 2-3 cm...

ANDA, cum ai reusit tu sa-ti convingi poetul ca trebuie sa mai bea si bibele dupa san? ca stiu ca ziceai ca ti-l refuza, ca el are burtica plina si dupa 1 h plangea...il dadeai atunci? Si ii mai dai san acuma?

mai la botez fura 4 copii, 3 fetitze si al mau flacau. 2 dintre fetitze erau mititele rau, cred ca nu mai mult de 6-7 saptamani si ma uitam la ele si-mi spuneam ca fimiu parca nu a fost asa de mic...ca erau asa de mititele si cand plangeau parca nu aveau plamani si forta...Pai sa vezi neica tipete pe al meu cand l-a scos din cazan...AAA si plus de asta era singurul cu suzi....o sa pun poze dar acum nu am timp...

PUPICI multi


joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

LA MULTI ANI! PENTRU FELICIA si pentru puiutii sarbatoriti atat astazi cat si zilele trecute.
Sa aveti o primavara frumoasa, plina de realizari si impliniri si sa va bucurati de puiutii vosti sanotosi, mancaciosi si norocosi.
pentru toate fetele.
Eu scriu mai rar dar citesc zilnic.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

joy, nu, n-am zis ca-l refuza. e adevarat, pe atunci, aveam destul lapte, el se oprea din supt ca avea burtica plina, dar cerea iar dupa o ora ca nu-i tinea de foame (laptele are aspect de apa minerala imbogatita cu anticorpi:), adica transparent.i-am bagat prima zi biberonul intr-un moment in care urla de foame si ar fi supt orice. n-au fost probleme ulterior cu suptul din bibe, dupa san. la inceput ii dadeam putin-putin lapte praf dupa san (cat mai incapea in burtica si sa-i tina si lui putin de foame).
acum ii dau san doar dimineata si seara (mai am si f. putin lapte, dar tin de el, alea 5 picaturi sunt bune). sanii de dimineata ii tin de foame o ora, p-orma bag bibe, iar seara nu tin deloc de foame, adica dupa ce-i termina, urla din gura de sarpe dupa bibe, nici n-apuc sa fierb apa si-l aud. eu i-am introdus bibe devreme, cred ca d-aia n-am avut probleme.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bb alinus, clar ca e oferta slaba

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mai, cum adica la 3 luni 6 kg si ceva nu-i bine???? si eu stiam ca la 4 luni se dubleaza greutatea de la nastere, cu toate ca nasa imi zise ca la 6 luni..
Alina si mie dr mi-a zis ca la 2 luni 5850g este cam mult si sa-i bag masa de ceai....
Eu nu ma mai iau dupa unii si altii (dr vreau sa zic) ca parca nu au facut aceeasi scoala asa is de suciti. Doar ca ma ingrijorasem cu al meu baiat ca el avea la cantar vineri 6270g imbracat...si scadeam cam 200g ca erau multicele pe el...deci iesea ca a luat intr-o luna numai 220 g, infiorator de putin. pe cantarul de adulti iese ca a luat 550, deci mai bine.
nici in chestia ca daca doarme este satul nu cred ca poate dormi si din cauza ca este bolnavior....in fine, dr mea nu este pediatra, dar are destui copii si daca crede ca-i ceva in neregula imi zice clar si ma trimite la pediatru.
dar eu o sa incerc sa ajung la dr. Stanciu cu piticu, sa-l vada asa...pur si simplu. apropo el este impotriva folosirii termometrului la bb-i pt ai ajuta la kk ca cica intra aer in anus...bla bla. Mi-a zis nasa ca ea la el se ducea cu piticu ei.

Legat de serviciile medicale stiti ce se vrea prin noua lege ce o discuta astia acuma? ca cica vom plati CASS dar nu vom avea asigurate decat urgentele pe bvanii astia. Adica numai pe camerele de garda a anumitor spitale, ca unele se vor privatiza. Sau numai niste sectii din spitale...Pt rstul serviciilor: analize, consultatii de specialitate vom plati separat. Si vomm plati functie de "rangul" doctorului care ne consulta. Adica vrem specialist, platim o suma. Vrem profesor, alta suma. Si asta este valabil si pt internari in spital sipt operatii de orice fel.
Deci, te vei lasa operat de cineva cu mai putine cunostinte sau mai putina experienta, dar care costa muult mai putin decat un dr renumit.
mie nu-mi suna prea bine a "reforma" si cred ca va fi mult mai rau decat acuma.
Fetele de afara, la voi cum functioneaza asigurarile de sanatate ?
Ca totusi sa-mi ia niste bani in fiecare luna OBLIGATORIU si mie si angajatorului si sa-mi ofere numai servicii in urgenta, gen pun un plasture si atat, pt restul platesti...Lui Cristi ii opreste cca 2.000.000 rol, plus si angajatorul se face de 3-4 mil pe luna...

Hai ca m-am intins. Dar voi ati auzit de asa ceva sau au lasat-o balta politicienii nostri? Adica ministrul sanatatii ca el este cu ideea...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Pai asa mai ANDA ...face si al meu. ori nu este lapte destul, ori nu suge el destul, ori nu este decat apa...(cu toate ca asa cat este face deasupra pojghita aia de smantanica) dar nu-i tine mde foame ca dupa o perioada destul de mica, urla. dar daca incerc sa-i bag bine imediat dupa san, nu-l vrea...
Plus ca la o masa nu i-am mai dat san ci numai bibe si nu mi-a mancat decat 75 ml....in conditiile in care trecusera vreo 3-4 ore de la ultima masa care fusese exclusiva san si a supt numai 10 minute...
Duminica seara dupa ce a supt la san i-am dat si bibe cam la vreo jumate de ora si a mancat 100ml, dar nu cu pofta mare ca si cum ar fi fost flamand, dar i-a luat...si a adormit instantaneu, fara suzi fara nimic.

Nu stiu ce sa mai zic...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ah, ce frumos e afara.. dar nu ma incumet cu amandoi..
deci, dat pitica mica pe balcon, andrei isi face de lucru prin casa... eu am mancarea pe foc si mai fac nitica ordine, si printre picaturi citesc pe-aici.

alinus, bine ai venit la mamaici somnoroase. nici nu ma mai chinui sa stau treaza noaptea, sau la prima masa. o iau langa mine si o las sa suga. cand termina sanul jeleste ea, schimbam tzatza si adormim bustean amandoua. de exemplu azi a mancat pe la 6,30, io m-am trezit pe la 9... si ea a dormit fara sa se miste pana la 10. cred ca-i destul de mare sa manace singura. partea buna e ca, daca se agita sau da din manute, ma trezesc imediat.

joy, n-am auzit ce zici tu. dar pana la urma cred ca vor copia modelele din occident, servicii in functie de cat platesti. cred ca fetele din america pot spune mai bine cum e cu pragurile de asigurare.

dar adevarul e ca oricum plateam... la stomatologie, la ginecologie... uite acum incep sa ma bucur ca avem doctor bun in familie, cred ca mai repede bag benzina pana la onesti si consulta toata familia... plus ca se mai si bucura sa ne vada.

si am luat la "cunostinta " de date. mai astept si altele!!!

anunt oficial deschiderea tabloului cu bebelusi pe luna martie!!! asadar, pozati copilul, ceva proaspat oricum, si de preferat un portret, ca oricum pun doar capsorul. ok?? si le astept pe mail. pt a evita confuziile, va rog insistent sa semnati cu id-ul de pe forum. is patita.

ps. ma bucur ca v-a placut martisorul


Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Hai ca de cand n-am mai intrat s-a facut primavara!

In primul rand, La multi ani bebicilor care au mai adaugat cate o lunisoara zilele acestea si cate o mamicilor.

In al doilea rand, multe pentru 1 martie si pentru cele mai pretioase martisoare din viata noastra.

Am reusit sa ne crestinam si noi duminica, printre alti 2 baietei. Am fost cuminte, chiar daca "vecinii" urlau de mama focului, am dormit in brate la nasica si chiar ne-a placut in cristelnita.

Am pus pozite noi in album, ca sa ma laud si eu cu fetita mea draga.

Va si o primavara frumoasa, plina de bucurii!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

INA, CATUTZA, DORDIA, ca te-ai uitat la noi!
CATUTZA, va doresc sa cresteti si mai mari!

[red]anda[red], sunt in asentimentul tau ref. la interventia moderatorului!

CHIAR DACA INTRA SUB ALT NUME, EU ZIC CA O SA O RECUNOASTEM IMEDIAT!lupul isi schimba parul

dar naravul ba!

oricum eu ca sa imi protejez nervii, si laptele, nici nu citeam postarile ei!asta e!fara

suparare!dar eu cred ca ea posta atata pentru ca nu avea o ocupatie adecvata!

eu zic sa mai cauti bona pt. ca feelingul tau face cat o mie de testari.Nu ai pe nimeni care

sa iti recomande o fosta bona, adica o mamica , cineva?

LA MULTI ANI DE MARTISOR!
eu zic sa nu fiti suparate daca nu primiti nimik de martisor de la soti, asa va puteti

cum[para voi ce vreti, speculand lipsa lor de atentie!

[red]felicia[red], pentru sinuzita - apa cu sare si sa tragi pe nas, da' e super naspa! sau

cataplasme cu hrean ras!SI LA MULTI ANI!


ilenutza si bb victor - 22 deC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Raportam si noi dimensiunile la 3 luni: 5.800 kg si 64 cm.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput